“Bizonyos vonal alá nem süllyedek, ez már nem politikai erőpróba. Egy ilyen tragédiából megkísérelni politikai hasznot húzni, ráadásul alaptalan vádakkal, az már a kétségbeesett butaság és aljasság magasiskolája” – így kommentálta a PestiSrácok.hu-nak Tarlós István főpolgármester, hogy Karácsony Gergely őt okolja a 28 ember tragédiájával járó dunai hajóbalesetért. Karácsony Gergely a baleset másnapjától fogva próbálja […]“Bizonyos vonal alá nem süllyedek, ez már nem politikai erőpróba. Egy ilyen tragédiából megkísérelni politikai hasznot húzni, ráadásul alaptalan vádakkal, az már a kétségbeesett butaság és aljasság magasiskolája” – így kommentálta a PestiSrácok.hu-nak Tarlós István főpolgármester, hogy Karácsony Gergely őt okolja a 28 ember tragédiájával járó dunai hajóbalesetért. Karácsony Gergely a baleset másnapjától fogva próbálja a maga hasznára fordítani a Hableány szerda esti hajótragédiáját, amelyet követően – mint ismert – hét elhunytat megtaláltak, míg 21 embert, a hajó...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pistuka nem tudsz már régen alatta vagy! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@durbincs: figyusz muki! te duplán,sött triplán mázlista? nincs eszöd,nem köll használnod! a rácsok az ablakodon nem a te védelmed miatt van,bennünket óvnak töled ! szegény atyád ,isten nyugosztalja mind a kettöt...
jesz
Karácsony alkalmatlan mindenre...még sunyi propagandára sem képes rendesen...
Desischado
Tényleg jól mondja tarlós fő fő seggnyaló, aljas dolog politikai célra használni a tragédiát. A baj ezzel csak az, hogy ezt pont ő teszi! Felelősségvállalás persze nuku! Karácsony Gergőnek igaza van!
Aki Én
@jesz: Yes, arra csak a fidesz képes.
Nessy
Talán hallgatni kellett volna a szakemberekre, hogy a Dunai forgalomban a szállodahajók nem alkalmasak éjszakai sétahajózásra! Hogy kinek? Hát nem igazán Karácsony Gergelynek!
kokopelli
@solidedge: ...de észért sem mennek a szomszédba! Meg vannak ők annélkül is! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.