Kíváncsiak vagytok, milyen is lesz a magyar tudományos kutatás helyzete pár év múlva? Palkovics miniszter és gazdája álláspontja „változatlan”…A hír csupán annyi, amennyit az innovációs miniszter elmondott az atv.hu-nak, már kedden „beterjeszti az Országgyűlésnek … az Akadémiáról szóló törvény módosítását, és a kormány nem hátrál: kiszervezik a kutatóhálózatot az MTA-tól”… A többi, amit hozzátett, altató, elterelő hablaty.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Előfordulhat, hogy az innovációs MTA tag tejtestvére a fasza gyereknek, mivel az eszét, a Simicskát "is" kivonta a forgalomból, hasonlóan Sorossal, aztán nyelvkaratéval/pofakaratéval lőtt rájuk a paktikáival!
.
Ha már elfogadta a semmiért a 800 ezret, undorító, hogy betámadja, és vállalja az MTA elhasaltatását:
,
www.google.com/search?q=Palkovics+havi+800+ezret+vett+fel+az+MTA-t%C3%B3l&oq=Palkovics+havi+800+ezret+vett+fel+az+MTA-t%C3%B3l&aqs=chrome..69i57.20028j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Gyomorforgató amit ezek a NER izé, citromok megengednek maguknak!
.
Vajon van még amit/akit szét lehet "ezeknek" cincálni, aztán hasonlóan a székház szétbarmoltatásával, karaktergyilkolás után ismét összeülhetnek röhögni
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Mint zemberek undorítóbbak, mint az útszéli bringatikák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.