Reagált a Varga Mihály vezette Pénzügyminisztérium Domokos László volt fideszes képviselőnek, az Állami Számvevőszék elnökének tegnapi felvetésére. A tárca az ATV megkeresésére küldött válaszában azt írta, hogy a Pénzügyminisztérium álláspontja szerint a munkavállaló szabadon rendelkezik az adózott jövedelméről, mi abba nem kívánunk beleszólni, így a javaslatot nem támogatjuk. Történt mindez...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez csak a szokásos fütyisz trükk volt, EGY BAROMARCÚ BELENGETTE, HA NAGY A FELHÖRDÜLÉS, GYORSAN VISSZAKOZNAK !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Aztán,ahogy szokták ,valamelyik éjszakai műszakos "képviselő" önálló!!! törvényjavaslatként benyújtja az országgyűlésben, és másnap már szavaznak is róla.
csipetke
Nem is értem,hogy juthat ilyen elmeroggyant dolog bárkinek is az eszébe.Egyrészt, mire föl szólna bele bárki is a megkeresett pénz felhasználásába,másrészt az emberek zöme olyan keveset keres,hogy fizetéstől-fizetésig élnek.Ráadásul,láttuk,hogyan lopta el a fidesz az emberek megtakarításait.
Eladott Ország
Persze, ha én is havi egymilliót zsebelnék, meg kapnék hozzá cégautót korlátlan benzinkártyával meg cégtelefont korlátlan beszélgetéssel meg egészségpénztárt, amiből kifizethetem a fogászt meg a látszerészt, meg szép kártyát, amivel étteremben zabálhatnék, akkor én is kurva jól tudnék spórolni a következő válságra. Aki jár élelmiszerboltba, az tudhatja, milyen drasztikusan emelkednek az élelmiszerárak. Lehet, hogy a híddaru vagy az elektromos fogkefe meg olcsóbb lett közben, és ez szinten tartja az átlag inflációt, de kit vigasztal ez, akinek a jövedelme nagy része a létfenntartásra megy el? Mert a nyugdíjemelést is ez alapján számolják például. Átlagolnak. Egy paprikáskrumpli vagy egy lecsó többezres tételnek számít már egy családnak, kész röhej. De nem gond, az átlag majd azt mutatja, hogy fasza minden. Elvégre ha vesznek akciós híddarut, az máris elfeledteti, hogy nincs kaja az asztalon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.