Egymillió volt a cél.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Az unió a hülye, ha továbbra is pénzeli a nemzeti maffiát anélkül, hogy az európai ügyészség ellenőrizhetné, hogy mire cseszik el azt az irdatlan sok pénzt. Remélem pofánb@sszák végre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Shikari: 16:50
Amióta az 1,7 millió.
nezelodo
@Sziszifusz: A 680 ezer ember akkor lesz többség, amikor a fidesz mondjuk ennyi szavazattal ér el kétharmadot. Mert a választási matek is a jelek szerint képlékeny tudomány.
csak úgy....
@Shikari: fél év múlva jelentkezz az aláírásaiddal együtt a sóhivatalba ... :)
csak úgy....
@Shikari: a fidesz és orbán hamarosan "óhajtani" fognak csatlakozni az EU ügyészséghez! :) fogadunk ?
JAJMÁR
És hozzá kell tenni , hogy 680ezer ember névvel, címmel vállalta a véleményét ebben az országban ! és még nagyon soknak van hasonló véleménye, de nem meri vállalni a véleményét ebben az országban !
emerencia
@JAJMÁR: Voltak akik csak úgy tudtak volna aláírni, ha a netről letöltik a szavazólapot és visszajuttatják. Közülük sokan ezt nem tudták vagy nem merték megtenni. Teljesen igazad van, a többség szeretné a csatlakozást akár aláírt, akár nem. Szerintem a körülményekhez képest nagyon jó eredmény született!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.