az Európai Néppárt (EPP) képviselői a mai frakcióülésen túlnyomó többséggel, és – most lehet ámulni! – a Fidesz támogatásával (!) megválasztották Manfred Webert „bármiféle jelöltként” frakcióvezetőnek.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Ámulni? Még csak meg sem kell lepődni. orbán már csak ilyen. Megutálta, lejáratta és alkalmatlannak nevezte Webert miután az EPP-s politikus nem kért a fidesz támogatásából, és még a csúcsjelöltségre sem tart igényt a fidesz támogatásával, mert semmilyen szélsőséges politikát legyen az jobb vagy baloldali nem hajlandó támogatni, orbán és pártja mégis megszavazza frakcióvezetőnek. Ha Manfred Weber orbán szerint alkalmatlan politikusnak akkor ugyan nézzen már szét a saját pártjában és főleg nézzen magába, köpjön föl jó magasra és álljon alá. Cinikus, aljas, számító, de remélhetőleg most már a két szék között a pad alá eső leforrázott páva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.