A Népszava értesülései szerint Dobrev Klára is esélyes az Európai Parlament (EP) egyik alelnöki tisztségére, a politikust a Szocialisták és Demokraták (S&D) frakciója jelölné a posztra.

Dobrev Klára az Európai Parlament alelnöke lehet

Az egyelőre nem tudni, hogy az S&D mennyi vezető pozíciót kaphat július 2-án megalakuló parlamentben, illetve a szakbizottságokban. A lap emlékeztet, hogy a nemzeti delegációknak július közepéig kell bejelenteniük, hogy milyen tisztségekre pályáznak és a frakció vezetőségének javaslatára döntenek majd a tagok a jelöltek listájáról.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

105 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Orbán ettől kifog készülni ha ez netán bejön.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Orbán ettől kifog készülni ha ez netán bejön.
kereső
No ha a szocdemek-és szocialisták, liberálisok azt szeretnék, hogy orbánt megüsse a guta- akkor hajrá DK! EP alelnöki posztot Dobrev Klárának! És nem mellesleg ez Magyarország befolyását -és képviseletét is erősitené.
tulipan
@kereső: Erősítené bizony! Nem is kicsit!!! Hajrá Klári!!! :)))))
papa.49
Kezdhet a puhos csutitetű csomagolni a bealvásra a gyogyóba !!!
kereső
Az Akadémia tudósai nyilt levelet irtak Webernek : kérik,hogy vesse be befolyását orbánnál az MTA érdekében. DK azzal kezdte a pályafutását az EP-ben, hogy levelet küldött minden! párt-és frakcióvezetőenek az MTA ügyében.
levarosbukta
@szaboria1: Ez volt az első gondolatom nekem is!
nezelodo
Az agykurkászok, meg a műbútor asztalosok dörzsölik is a tenyerüket már a hír hallatán...
tudode
Dobrev Klára példája is mutatja, hogy a társadalomban van igény a NŐI POLITIKUSOKRA!
.
Évtizedekig szíva az államigazgatás levegőjét, kb. a teremtés koronái az államban is úgy viselkednek, mint a családi fészekben, ill. tízből "csak" két teremtés koronája képeSS úgy csinálni, mintha élne!
.
Lásd a finn csodát, ahol a gondos női politikusok csodát tettek, élhetővé tették az országot!
.
kolozsvaros.com/2017/06/17/a-finn-csoda-nyomaban/
.
Nem kell messzire menni, csak a pályatévesztett béközepeshez, aki "csak" fociban, betonteknőkben képeSS gondolkozni, tenni, miközben minden rohad:
.
----- Orbán: a VIP-páholyban meccset nézni elfajzás
.
www.youtube.com/watch?v=EPmTxqk0TH4
.
Arról nem is szólva, hogy az óra körbejár, adogatják, kinevezgetik egymást a galeri tagok!
szegfue
@Csizmás Kond: 8:18 Talán azért mégsem vannak annyira "szorult" helyzetben, mint O.V.?! Szerintem amig Dobrev előtt emelkedő van, addig O.V. előtt bizony lejtő... bár az is biztos, hogy elérni valamit viszonylag könnyebb, mint megtartani... és ugy látszik O.V. hiába görcsöl, max. megkapaszkodni tud még egy kicsit a lejtő alján...
JAJMÁR
A csúcsról mindig csak lefelé visz az út! és előbb v. utóbb át kell adni a helyet.
Aki Én
orbán is volt már alelnök.
A Liberális Internacionálé alelnöke.
Eriksson
Hurrá! Lesz itt tejjel-mézzel folyó Kánaán!
Vajon lesz-e befolyása a magyar minimálbérek és nyugdíjak európai szintre emelésére?
Csizmás Kond
@szegfue: Ma az a divat, hogy mindenhova olyan ember teszünk akinek a pofija valamelyest ismeret, függetlenül hogy mihez ért vagy mihez nem...a többit mindenki gondolja hozzá.
...és ov nem akar főpolgármester lenni...:)
szegfue
@Csizmás Kond: Ebben igazad van. De hát "szegény ember vizzel főz"... vagyis a mindenkori ellenzék csak hasonló taktivával tud inditani valakit, mig a kormánypártnál van a pénz, amiből remekül tudja finanszirozni a kampányait. Akár emlithetném Németh Szilárdot is, aki kb. 12 éves korában látott utoljára birkózó szőnyeget, mégis néhány évvel ezelőtt Hegedüst jó pár évtizedes elnökségéből "kiütötte" és most is megszavazták... "de legalább megoldódik a szövetség anyagi gondja", valami hasonlóval búcsúzott Hegedüs. Namár ebben az esetben ki is a szakember?
Eriksson
@szegfue: Hogy stílszerű legyek, nem azonos súlycsoport.
Csizmás Kond
@szegfue: A mindenkori ellenzék nem az amit a mindenkori politikai kalózok sugallnak. A mai ellenzék legfőbb feladata hogy a bután tartott embert még butábbá tegye, olyan sehonnaikkal álljon porondra, akik amúgy a semmiből kerültek elő de ha nyer az ő érdeme ha nem szarik rá mert addig is az volt a lapát.
...és német szilárd...ugyanaz mint dobrev vagy Kálmán...valamikor valahol valami volt.
Ilyen elcsépelt és egyszerhasználatos hülyeséggel már nem lehet politikát építeni, nekik sikerült de nagyon hülye az aki azt akarja leutánozni ami már használhatatlan.
...és nagyon sajnálom azokat akik az ilyen szirszarságokban hisznek.
szegfue
@Csizmás Kond: És mégis ki "tette butává" az embereket, kinek róható fel, hogy nem gondolkodnak? Ebben O.V-nak tövig benne van a keze!! Ezerrel nyomatják minden elképzelhető reklám felületen, hogy mit kell gondolnia a "jónépnek". És őszintén O.V. "jó politikát" épit az embereivel? Hiszen ők még csak "valamikor, valahol, sem voltak valamik", vagyis a saját szakmájukban sem jegyezték őket! Pl. Németh Szilárd a pedagógusi-könyvtárosi végzettségével ma a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, vagy éppen Balog Zoltán, aki végeredményben egy lelkész, de ért az egészségügytől kezdve az oktatásig, mint az EMI vezetője, ma meg már az MMA felügyelő testületének kormányzati tisztviselője, vagyis ért a kultura minden területéhez, ráadásul még "utazó nagykövetet" is csinált belőle O.V. Ja és persze ő volt a "Ki tud többet a Szovjetunióról" vetélkedő egyik helyezettje!:))) Most akkor higgyek a jelenlegi kormány "szarságaiban", ugy 10 év eltelte után?!
Csizmás Kond
@szegfue: Hogy ki tette...és ha Orbánnak benne van a keze akkor most ki mitől okosodik ?
Nem így kell hozzáállni a dolgokhoz. Addig amíg a politika csak arcokra hajaz jó nem lesz.
..és szovjetónió vagy oroszország vagy akármi...mi a bajod velük úgy személyileg ? Vagy miből gondolod, hogy a zuniós parlamentbe több becsületes ember ül mint a mongyuk Putyini vezetésben ...és melyik ad adott vagy fog adni érdek nélkül bármit is ?
szegfue
@Csizmás Kond: Hát biztos nem tőle okosodik az ember! Baj, vagy sem... az ember általában idősebb korára még inkább ragaszkodik az elveihez, ahhoz, hogy tisztességes maradjon... ezt már belőlük "kiverni" sem lehet... tehát szerintem egy átlagos ember a tapasztalataira támaszkodva "okosodik" -- látja, olvassa, mi történik a környezetében, vagy a világban és próbálja megérteni, megfejteni... az csak egy plusz, ha mondjuk több van a 8 általánosnál. De, ha valakit sohasem érdekelt különösebben a politika, nincs pénze, vagy talán nem is akar költeni arra, hogy több csatornát is nézhessen, az bizony "belefut" a butitásba. Sajnálom, de én nem tudok másként a "dolgokhoz állni"!
(Egyébként semmi bajom "személyileg" a Szovjetunióval, meg Oroszországgal, csak azt akartam érzékeltetni, hogy Balog akkor milyen lehetett és most pedig egészen más.) És végül -- bár tudom, hogy a politika egy nagy rakás szennyesruha -- optimista vagyok, továbbá magamból kiindulva igenis remélem, hogy az EP-ben több a becsületes ember, mint mondjuk a "Putyini" vezetésben, mert a fejétől büzlik a hal, tehát csak olyanokkal veszi körül magát, amilyen ő maga és O.V-nál is ezt érzem.
Csizmás Kond
@szegfue: ...becsület...kívánom hogy ne csalatkozz...
szegfue
@Csizmás Kond: Kösz a "kivánságodat"... bár nem értem, mit is akartál most mondani...
Csizmás Kond
@szegfue: " hogy az EP-ben több a becsületes ember, mint mondjuk a "Putyini" vezetésben, "
...mert ezt kötve hiszem.
Nem vagyok orosz barát, soha nem is voltam viszont a valódítól sem térek el csupán azért mert aki csal az valamiért közelebb áll hozzám.
...nézz szét ki terjeszkedik, ki lopja a másikat, ki próbál a megszabottakból elvenni, ki hazudja meg a tegnapi megeggyezést...és mindezt úgy hogy nem is azok járnak jól akiket képvisel hanem egészen mások.
szegfue
@Csizmás Kond: Neked ez a véleményed, nekem meg más... de ez igy van rendjén, mert nem vagyunk egyformák, sem a "külcsin", sem a "belcsin" tekintetében.
Clavigo
Remélem ,,Orbán elvtársat szétqrja az ideg,,,,:) :) :)
Commenter
Szájer "Alaptörvényező József" is gutaütést kap...fel vannak függesztve jó eséllyel ki is dobhatják végre őket.
RonaGyuri
a derék cenzor ezt a hirt tőlem kitörölte!!!
ezt írtam hozzá:
Kacsa(csőr) mesék

félig komolyan Kálmán-asszony állítólagos ambíciójáról

A dolog persze nem is kicsit zavaros, de mi nem az manapság, főleg az EP-s választás farvizén. Dobrev Klára – aki túl azon, hogy a patás ördög felesége, a Népszava értesülése szerint: a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetője az Európai Parlament egyik alelnöki tisztségére esélyes (ha összejön és megtudja Őfeneségét megüti a guta) – sajtájon jelentette be, hogy „a DK támogatja Kálmán Olgát, ha indul függetlenként az őszi főpolgármester-választáson”!
Nos ez azért többszörösen kiverte a biztosítékot, bár mint tudjuk és néhányan talán emlékszünk is, nem ez az első alkalom, hogy felmerül a neve egy köz-poszt kapcsán.
Anélkül, hogy érdemi fejtegetésbe kezdenék csak felhívom a b. figyelmet egy tényre, amit Olga-asszony kacsa-csőrként szokott emlegetni: nem mindegy merre mutat a hegye!!! =))
Csizmás Kond
@szegfue: Visszatérve néhány elméletig az orosz izére...Te is mint más is szerintem a kommunista ideológia miatt vetitek meg az oroszt...holott az is egy német zsidó elmélet amit valamiért sikerült behurcolni oda és emberek millióit meggyilkolni megnyomorítani vele...és amihez az orosznak csak annyi köze van hogy gyenge vagy gyáva volt megtagadni. Ma hasonló dogmákkal etetnek minket és még ha kell tetszik is sokaknak...de ha holnap abból is valami hasonló alakulna ki akkor az egész európa népét egy gennyfészeknek kéne nevezni ?
papa.49
Csapás, csapás hátán ugyi csutitetű )))))))))))
namihami
Viktorunk már feni a kést és most sem húzza fel a gatyáját a pocakjáról, hagyja teljesen lecsúszni.
Reméljük, hogy Anikó (Orbánné-hogy fideszül írjam) már nem hajt a családi tízmilliókra.
Ha a Dobrev Klárát megválasztják, Viktorunk tökön szúrja magát. A többi, semmilyenfunkciós fidesztalpas mellett.
tulipan
szaboria1; namihami;Clavigo; Commenter: Képzeljétek majd azt a fotót, amikor, a narancsos dagadék, kezet csókol Klárinak! :))))
kereső
@tulipan: szerintem DK nem hagyná...magát bemocskolni.
Peller Anikó
@namihami: Jó, Dobrev Klárát megválasztják, Viktorunk meg tökön szúrja magát.

Saját magát, nem téged.
simmering73
Ebből egy grazi wellness hétvége lehet.
papa.49
@simmering73: Remélhetőleg JÓ HOSSZÚ HÉTVÉGE !!!
Borsodi
Akkor Orbán örülhet mint Sargentini asszonynak,reméljük,hogy a fidesznek keresztbe tesz ahol csak tud.
csipetke
Ha ez összejön Dobrevnek,reméljük szól majd 1-2 "jó szót" a puhos érdekében.
verőce21
"A Népszava értesülései szerint..." - Na, a lipsik bedobtak maguknak ismét egy gumicsontot! Eljátszadozhattok jól vele, (meg a magatokéval) s a gondolataival egy darabig! :)
nezelodo
@szegfue: Írja a cicus, hogy OV nem akar főpolgi lenni Bp-en. Persze mert annyi esélye lenne rá, mint a szülefalujában egy önkormányzati képviselői helyre, vagy egy országgyűlési mandátumra. Ez bizony még az ő vágyainak is határt szab.
tulipan
@durbincs: Mi a hézag, Te narancsos seggnyaldosó, OTT a román Ploestiben levő, denevérszaros, húgytól bűzös bányakecódban??? Még mindig nézed lekötözve azt az Echo TV-t, oszt, abból tanutál mindent, még a földrajzot is, abból tájékozódtál úgy, hogy Ócsa Pilisben van, a narancsos dagi Orbán meg valami vezető embör lett vóna, mint pl Dobrev Klára, Brüsszelben és ott is marad?? Oszt mit szól majd Putyin et.??? Álmodozol???
www.google.com/search?tbm=isch&q=m%C3%A9mgy%C3%A1r&backchip=online_chips:orb%C3%A1n+viktor&chips=q:m%C3%A9mgy%C3%A1r,online_chips:vlagyimir&sa=X&ved=0ahUKEwjZjbL_odniAhXT8eAKHaTqALsQ4VYIJygB&biw=1236&bih=585&dpr=1.5#imgdii=7CUy4ck7bqp4VM:&imgrc=ChOmKNu4IxZVlM:
www.google.com/search?tbm=isch&q=m%C3%A9mgy%C3%A1r&backchip=online_chips:orb%C3%A1n+viktor&chips=q:m%C3%A9mgy%C3%A1r,online_chips:vlagyimir&sa=X&ved=0ahUKEwjZjbL_odniAhXT8eAKHaTqALsQ4VYIJygB&biw=1236&bih=585&dpr=1.5#imgdii=7CUy4ck7bqp4VM:&imgrc=ChOmKNu4IxZVlM:
szegfue
@Csizmás Kond: Tegnap 14:15 Bocs., de először is nálunk M.o-on annak idejént a "szocializmust épitettük", nem a kapitalizmust. Azt gondolom: még mindig nem érted az én gondolatomat, de lehet, hogy nem fogalmaztam világosan. Nekem semmi bajom nem volt az oroszoktól átvett "ideológiából", mert akkor én gyerek voltam, ebben nőttem fel és mivel akkor nem politizáltam, fogalmam sem volt az egészről. Mondhatjuk ugy is, hogy én megmaradtam "szocialista" magnak. Balog is igy nőhetett fel, de ő "fejlődött"... egyik helyezettje volt a "Ki tud többet a Szovjetunióról", aztán ő is "követelte" az oroszok kivonulását, majd mostanság megint Putyin felé fordulnak... és hát szerintem ez az Oroszország már igen messze van a Szovjetuniótól, ami a "szellemi örökséget" illeti. Végezetül, lehet, hogy "dogmával" akarnak etetni minket, csakhogy én nem fogom megenni!:)))
Dr plágium
Ha ez bejön a vezír és teljes seggnyaló gárdája mehet Grazba. Remélem lesz elég szabad kapacitásuk :))
szegfue
@Horizont: Azt hiszem, hogy én igazából nem is akarom "meggyőzni", csupán arra törekedtem, hogy valóban "véleményt cseréljünk". Apukám volt hasonló... neki is szépen "levezettem" mindent, mondta: "igazad van"... aztán mikor ugy éreztem pontot tehetünk az ügy végére, ujra kezdte... szóval ekkor láttam be: a büdös életben nem győzöm meg semmilyen, kézzelfogható érvvel, mert a részletekben igazat ad, de a véleménye akkor is változatlan maradt. Ebben csak az az érdekes, hogy ez csak a politikával kapcsolatban volt.
szegfue
@szegfue: 8:48-hoz Biztos "megfujt" a szél, mert az akartam irni: szocializmust épitettünk, nem a kommunizmust (véletlenül kapitalizmust irtam)!!!
Dr plágium
@durbincs: Kérlek ne szólj hozzám! Ha van véleményed a cikkről írd le, már ha ismersz értelmes szavakat is aztán húzz el a csába.
koszpeko
@durbincs: Te màr csak tudod milyen a lóganyé.Hisz naponta az a reggelid,ebéded,vacsoràd.
Ha meg köretet kérsz hozzà akkor megy a tyúkszar, vagy a disznófos.
Jó étvàgyat hozzà.
koszpeko
@durbincs: Zabàlj durbincs!
De a tràgyàból jusson a kertre is.
Vigyàzz nehogy elkapjon valamelyik gazda, mert még el is vernek.
jesz
..."Dobrev Klára az Európai Parlament alelnöke lehet"...

az lesz.
koszpeko
@durbincs: Meg van!Te nem romàn vagy.
Nem értettem miért emlegeted annyit zombilandot.
Màr tudom.
Most jöttél onnan.
Azért szereted annyira a fekàliàt.
Vigyàzz bele ne fúladj egy mélyebb pöcegödörbe.
tulipan
@durbincs: Mi a hézag veled, te narancsos romány seggnyaló félfarok, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzló bányakecódban??? Nagyon jól látni, mennyire egy a rettenet silányzárlatos vagy ? az előkapart , 50IQ--os ? minek ia igyszel annyira kimászni abból a a vissza zombilandból - a bányál Olyan jó lehet neked ott az Echo Tv előtt lekötözve? ja mondd csak Te, a hirehedt temetőgyalázó-Ákkcentussal ? S látszik-silány,nem megy ám neked, csakis a temetőgyalázás? uzsgyi vissza abba a kotorékvackodba ? Most jöttél onnan.
Azért szereted annyira a fekàliàt.
Vigyàzz bele ne fúladj egy mélyebb pöcegödörbe.
Csizmás Kond
@szegfue: Az ilyen " a szocializmust építettük" előírt duma csak fogalom. Az ember a születésétől épít valamit, előbb önmagát majd ugyancsak önmagát és végül csak önmagát. Amikor azt próbálták elhitetni az emberekkel, hogy építünk valamit akkor valójában azt igyekeztek eltakarni hogy az csak folytonos megélhetési lét, de ők más nevet adtak neki.
A lényeg, ma amikor a nyugat annyira oroszellenes hogy azt már sokan saját egyéni megbántásnak veszik tulajdonképpen azt igyekeznek leplezni, hogy mennyire rá vannak szorulva az oroszra, nyersanyagilag meg mindennel.Belőlük élnek de folyton visszaköpködnek, tiltják, hogy magyarország direkt olajat vagy gázat vegyen az orosztól de a nyugatnak már a második direkt vezeték épül az orosztól. Az hogy amerika próbál a meszirőlhozott áruival helyet szorítani magának az nem az olcsóságot fogja jelenteni hanem a függőséget.
...és végül az ideológia...az csak maszlag, az egy olyan szóbeli terror amit mindig az erőszak követ ...
Senki nem születik szocialistának vagy terroristának vagy akárminek, hanem az élet adta lehetőségekben próbál úgy helyezkedni ahol neki is terem valami. Egyik ista sem különb a másiknál, csak van amikor szerencsésebb hátérrel többmindenhez jut.
A vezetőkről csak annyit, hogy nekem az az igazi aki a sajátjához húz, legyen az putyin vagy akárki, és a mostanig tapasztalt uniós köcsögök még árnyalatban sem a zunió embereit nézik hanem az unióból maggazdagodók, a zunió álltal hatalomra jutók szolgái nincs nekik erkölcs vagy becsület, hanem mindezt a becsomagolták a demokratikus fogalomba és azzal törtetnek a buták hátán előre.
Desischado
Remélem, orbánt megüti a laposguta. Dobrev Klára felkészült szakember, és nem utolsósorban a mi poziciónk és a reputációnk növekedve. Mondom én, hogy végre jön a lejtmenet orbánéknak. Ideje már!
Nessy
@Csizmás Kond: Feltételezem, nem láttad Budapestet 1945-ben! Saját magukon kívűl akkoriban azért az országot is építették. Különben mi az ördögfülit lehetett volna "privatizálni"! Abban viszont igazad van, hogy pártunk és kormányunk csak azt nézi, hol, miből lehet hasznot húzni, hatalmat építeni. Lehet, hogy nem rájuk gondoltál.
Csizmás Kond
@Nessy: Már számtalanszor elmondta, ne képzelődj mert abban gyenge vagy.
...és tényleg nem á akkor Budapestet, még meg sem voltam tervezve...
Nessy
@Csizmás Kond: Mi van Budapest tervezésével?
Csizmás Kond
@Nessy: ...elnézést...a mit le akartam írni így nézett volna ki ...'és tényleg nem láttam akkor Budapestet, mert még akkor meg sem voltam tervezve'...csak a technika ördöge közbelépett...:)
Nessy
@Csizmás Kond: Igy már érthető. :-))) Én sajnos láttam, meg 56-t is átéltem, úgy hogy elég edzett lélek vagyok. De úgy látszik, nagyon kevés nyugalmas időszak adatik életem folyamán.
Csizmás Kond
@Nessy: ...most akkor ezt úgy kéne érteni hogy aki később született nálad az csak csiga ?
A történelem ismerése tanulási feltétel nem születési adottság. és még mindig igaz az a közmondás, miszerint ki mint vet úgy arat. A mai nyugtalan éveid az előző elzserébelt felületlen hozáállás eredménye.
tulipan
@Csizmás Kond: Utóbb született hülyének lenni,nem érdem, csak egyes narancsos agyatlan, tudatlanok ADOTTSÁGA!!!
tulipan
@Nessy: Nem irigyelhetem tőled és korosztályodtól, azokat az éveket, noha ez a mostan 9 év sem hozott nyugalmat!
Nessy
@tulipan: Úgy ahogy mondod! Szerencsére nem érzem "elfecséreltnek" az életemet.
tulipan
@Csizmás Kond: Örülnék neki, ha megmagyaráznád, hogy ez nálatok mit is jelent???
"elzserébelt felületlen"? Csak mert idáig még nem volt szerencsém hozzá!
qxy
Lehet az nem mindegy hogy lesz is. Vagyis, amíg Orbán van és van az a pénz amiért Polt kitalál valamit hogy a gazdályának jó legyen hisz abból él nem?
Amúgy is. Gondoljatok bele.Orbán össze lopta magának az egész országot. Kiépítette a jogot a törvényt hogy amit ő szarik az a jó. Vagyis szerintetek nem lőkne az intéző embereknek annyit lét hogy nekem mindegy azért fizetek jogilag törvényileg mindent tehettek. Vagyis. ?
Csizmás Kond
@tulipan: ..magyarul van de mond meg milyen nyelvjárásra fordítsam...?
tulipan
@Nessy: Igy igaz! Azért mindig adódik valami jó is az életben! Szerencsére, nem csak a tömény rosszindulatú, narancsosok pofátlansága létezik!
tulipan
@Csizmás Kond: Mondjad észak-dunántúli nyelvjárásban!
Csizmás Kond
@tulipan: ...olyan nincs de ide linkelem a jelentését.
ZSERÉB, fn. tt. zseréb-et, harm. szr. ~je. Kriza J. szerént pászma a felmotolált fonatban = 20 ige, minden ige három szál, tehát egy zseréb fonal 60 szál. Ezen szóhangokban egyezik a seréb szóval; de ez a Tájszótárban hivatott tekintélyek Gyarmathi Sámuel, Derzsi Mózes szerént csak feléből vagyis 30 szóból áll. l. SERÉB.
Az elzserébelés meg azt jelenti, hogy elcsalás...az előző beírásomban meg azt hogy aki kicsal bizonyos részeket az végül gyengébb minőséget kap.
...és bármikor kérdezz ha valamit nem értesz magyarul, szívesen segítek.
tulipan
@Csizmás Kond: Aha! kösz! Ez esetben viszont gőzöm sincs mit is akartál volna annyira szemére vetni Nessy-nek? Nem baj, mert annyira nem is érdekel, ez az általatok használt, erdélyi tájnyelv!!!
Csizmás Kond
@tulipan: Nem illik a mások beszédeibe sem belehallgatózni sem beleszólni, mert az nem magyar becsület. Ha bajod van kérdezz, de azt tedd illedelemmel főleg mert az belőled nagyon hiányzik. Sokat kell te még tanulj, hogy legalább messziről magyarnak látszódj.
evacica
Ha sikerül, akkor legalább-szereztek Orbánnak 1-2 rossz napot! Ha semmi másért, de már ez is megérte!Hajrá Klára, szorítunk Neked!
tulipan
@durbincs: Mi van Te narancsos mélyseggnyaló Félfarok, ott a n Ploesti-beli denevérszaros. húgyytól bűzló bámyakecód mélyén? Rólad mondták a Falu-Vénei : hogy : Lop, Csen ,Csór? Ámde esze, ennek a sötét @durbincs- nak 1gram annyi,sem volt ? Azért nézi lekötözva az Echo Tv-t, hogy megtudja belőle, mindazt,amit az oskolában, kellet vóóóna megtanulna, ha járt vóna, valaha is oda!
DURBINOS
gratulálok??? nagyon??? naná??? nanááááá
kakaósbögre
Ideje hogy végre valami megbízható magyar is tisztségben legyen.
nezelodo
@tulipan: tegnap 11:52. Alighanem a józsinak komoly gondjai támadtak egykor az alapoktatással, de lehet, nem csak a történelemmel. A zagyvaságtan az ment neki, ahogy elnézem...
bencemacska
@Eriksson: június 7., 11:14
Nem mert OV a futballmeccseken töltötte gyerek- és ifjúkorát, D.K. pedig színházban, moziban, könyvtárban.
Mondhatnám vidékiesen is, de nem stílusom.
No ez a különbség a kor előrehaladtával jobban látszik, mint fiatalon!
Jozefina
Remélem be is jön és megválasztják!! Értelmes, csinos, magyar, stb...
tulipan
@nezelodo: Valóban, akkora sötét, zagyvaság kering, abban a narancsködös, Ploesti bánysz- kobakjában, hogy az elképesztő!!!
tulipan
@Jozefina: Egyetértek, kellemes jelenség
Eriksson
@bencemacska: Érdekes lenne fordítva. Bár ha jól tudom, O.V. jogászdoktor és nem elveszett diplomás borász.
tulipan
@Csizmás Kond: Szétnéztem! Úgy látom, úgy hívják: Orbán Viktor!!
tulipan
@Eriksson: Ámde,sajnos, éppen NEM a jog alkalmazását tanulta meg, csak AZT, hogyan kell ügyes HAZUDOZÁSSAL MINDENKIT kijátszani, de azt NAGYON!!
tulipan
durbincs: Nagyon tévedsz, te rohadék narancsos seggnyaló,Félfarok, Ócsára te fogsz majd menni,
Fő-földrajztudornak, meg persze Echo Tv tudósítónak!! EZ minden vágyad, nemde
bencemacska
@Eriksson: ma, 12:24
Igazad van, OV jogászdoktor. Annak idején 1989-ben minden második mondata így kezdődött, hogy mindenkinek tudomására hozza.
Abban viszont nincs igazad, hogy OV-t Gyurcsányhoz hasonlítod, mert nem róla, hanem Dobrev Kláráról szól a cikk, én ezért vele vetem össze.
Az én gyerekkorom jobban hasonlít OV-éhoz. Igaz, nem vert az apám nadrágszíjjal, mert már nem is élt, mikor iskolás lettem. Viszont több időt töltöttem az istállóban és a disznó ólban, mint a szobában. És ez végig kísért az egész életemen. Azért tudom mennyire nem mindegy, hogy este színházba mész, vagy este későn megpróbálod elkészíteni a házi feladatot.Tanulásra már nincs energia sem, meg idő sem, mert reggel 5-kor kelni kell.
Ezt hívják úgy összefoglalva, hogy a gyerekszoba különbsége. Én egyetemista koromban éreztem leginkább a különbséget, ami inkább szakadék volt!
Orbánt nem azért dolgoztatta az apja, hogy legyen ennivalójuk, hanem azért, hogy elköltözhessenek a városba.
Ő viszont a munka után nem színházba ment, hanem futball meccsre, és ez látszik is!
Eriksson
@bencemacska: Csak azért merészkedtem nem ide illő hasonlattal, mert általában az a jellemző, hogy mindig más a szöveg, mint a téma. Elnézésedet kérem.
A keserves gyerekkor a mi korosztályunk legtöbbjének bőven kijutott. Engem csak anyám vert pici koromban, de hamar kikerültem a karmai közül. Utána inkább szóbeli terrornak voltam kitéve. S az talán még rosszabb volt. Ha nem az elvárások szerint teljesítettem, hetekig, hónapokig hallgathattam érte, a dicséret ismeretlen fogalom volt.

O.V szüleinek jó kapcsolati tőkéje volt, amely segítette az előmenetelben, más dolga sem volt csak tanulni, és titokban focizni.
bencemacska
@Eriksson: ma, 17:02
Az utolsó mondatoddal nem teljesen értek egyet, mert tényleg jó volt a szülei kapcsolati tőkéje, és az édesanyja nagyon toleráns volt a gyerekeivel szemben, de az apja nem nézte el a lazsálást, keményen dolgoztatta.
Az ő gyerek- és fiatal korában volt a mezőgazdasági melléküzemágak divatja, azzal lehetett pénzt keresni. Azért panaszkodott - időnként még most is - a disznótartás munkálataira. Állítólag sok disznót neveltek és az ő feladata volt az ólak tisztán tartása. Az pedig nem kevés munkával jár, és még csak általános iskolás volt.
Nyilván könnyen tanult, azzal nem is volt baj, annál több a magatartásával, akkor mindig másik iskolát kerestek neki.
Miután én idősebb vagyok, mint az apja, inkább az ő szemszögéből ismerem az akkori életet, kevésbé az övéből.
Eriksson
@bencemacska: Nem vitatkozom, mert lehetett így is. Viszont egyetemista korában nem hiszem, hogy nagyon dolgoztatták volna, mivel akkor már a tanulás, a diploma megszerzése volt a kitűzött feladat számára.
Arról én is hallottam, hogy Apuka nagyon céltudatos volt, s amit elgondolt, azt minden eszközt bevetve, meg is valósította. Talán őtőle örökölte O. a határtalan munkabírást és kíméletlenséget.
bencemacska
@Eriksson: ma, 17:44
Már középiskolás korában beköltöztek Szfehérvárra! Akkor már kellett nagy méretben disznókat tartani!
Egyetemista meg az Eötvösön volt, Simicskával és Kövérrel együtt. A papa befolyása is csökkent, de még azt meg tudta akadályozni, hogy a prágai balhéra eljusson, egyszerűen bezárta!!
Commenter
@bencemacska: Kár volt bezárni. Lehet hogy a politikai karrierje is másként alakul ha ő is randalírozik Prágában.
bencemacska
@Commenter: ma, 18:49
Lévén anyja, apja az MSZMP oszlopos tagja, akkor is ki tudták menteni, ha valahol elkapták a rendőrök.
Commenter
@bencemacska: ez így is van.Ál- ellenzék? Ott tanulta.Ma már azt sem hiszem el hogy tényleg megverték a rendőrök.
csak úgy....
@Eriksson: 12:24 A "diplomás borászról" a véleményem egyezik a te véleményeddel, de ha a nejét is úgy ítélném meg,mint azt te gondolod és számodra logikus, akkor nagyon rossz véleményem lenne (ismeretlenül) a nejedröl,belöled kifolyólag...
csak úgy....
@durbincs: hurrá! itt a pünkösd hétföi moby dick! gyütt , kicsit mindenkit lebaßikálni a hibbant kötschög?
a temetö szent,szó sem róla! arról mesélj nekünk ,hogy a kedves mama ,kivel-kivel nem hemperget,míg atyád lüdözte az ellensegget?
szegény atyád.
kakaósbögre
@durbincs: kínlódhatsz fideszpatkány.ettől még nem tudsz semmilyen elfogadható,logikus észérvet bfelhozni az idiotizmuso védelmére.a személyeskedésed pedig annyira alacsony színvonalú,mint önmaga.nem tudsz túllépni a román közoktatás által rádszabott korlátokon.
tulipan
@Durbincs:Te narancsos seggnyaló Félfarok! Nagyon szorgalmasan végezd ám a feladatodat, mert az a főnöködet megnyugtatja, hiszen szüksége van rá, ettől a hírtől, Orbán elvtársat szétqrja az ideg,,,,:
kakaósbögre
@durbincs: Erős alulszocializáltságra utal-melynek oka valószínüleg az ingerszegény környezet-a szóhasználatod,a primitív vicceid a nickname-vel,és a kitalált idiótaságaid.Az ilyenekből nagyjából az óvodai nagycsoportban szokik le a normálisan szocializálódott ember.Ez neked kimaradt.
kakaósbögre
@durbincs: Hiába kínlódsz,fideszpatkány.A primitívséged érdektelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.