Szegeden lovasított meg egy kerekesszéket egy páciens, miután kezelése véget ért. A kórház ezt nem díjazta, így végül a rendőrök szerezték vissza az eszközt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki kezelését követően elvitte a kórház egyik kerekesszékét Szegeden.

Hazavitte magával a kerekesszéket a páciens – nem kellett volna

Fotó: police.hu

A feltételezett elkövető 2019. június 3-án került az egészségügyi intézmény sürgősségi osztályára, mert elesett és ellátásra szorult. A kezelés során egy kerekesszékbe ültették, amit az 55 éves férfi a vizsgálatok végeztével magával vitt. A kórház dolgozói miután észrevették a segédeszköz hiányát, értesítették a rendőrséget.

A körzeti megbízottak az adatgyűjtés során megállapították a feltételezett elkövető kilétét, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök a nála tartott kutatás során lefoglalták a kerekesszéket, majd visszaadták a kórháznak" – áll a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Micsoda bravúr!
Szerencsétlen másként nem tudott hazajönni. A rendőrök meg büszkék lehetnek magukra. Akár az az egészségügyi dolgozó, aki mosolyogva feszít a rendőr mellett. Két hős! :(
Idáig jutottunk, kis hazánk. :( :( :(
papa.49
Gondolom járni nem tud, a betegszállító meg másnapra ígérte hogy érte megy !!!
Hiába a ,,SÖNDÖRSÉGET,, dicsérni kell !!!
nezelodo
Hogy sikerült megállapítani a kilétét, csak nem a TAJ kártyájáról! Sanya bá' legényei igazi nyomozó zsenik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.