Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, amikor elmesélte, hogy miért is hátrált ki Karácsony mögül a DK, és indította el az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztásán a volt ATV-s műsorvezetőt, Kálmán Olgát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Megfáradt? Elfogyott az ereje? Talán túl sokat robotolt pont a kompromisszumok érdekében hiszen a normális politizálás kompromisszumok sorozatán és politikai társadalmi párbeszéden is alapul. Emberből van, nem robot. Így kihátrálni valaki mögül az utolsó előtti pillanatban, ilyet párt még nemigen csinált. Meg is oszlik erről a szavazók véleménye,majdnem ugyanannyian tartják elfogadhatónak, mint nem elfogadhatónak. Igen össze lehet gyűjteni egy hét alatt 2000 aláírást , és sok-sok hónap kell ahhoz, hogy 680.000 gyűljön össze az EU Ügyészséghez való csatlakozásért. Az aláírások, a jelöltek megvannak. Az ellenzék is megint meg van osztva megint eldobott egyet saját maga közül-pont azt akit a parlamenti választásokon még a Nyugat is orbán egyetlen esélyes kihívójának tartott. Az ellenzék megint megosztott, így az elaprózott szavazatok mennek a Fidesznek. Így már csak a választást kell megnyerniük, elcsalniuk, így vagy úgy...
Commenter
@Commenter: egy hét alatt= egy nap alatt

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.