Elsőként a Kálmán Olgát támogató Demokratikus Koalíció jelentette be, hogy összegyűltek a jelöltaspiráns indulásához szükséges aláírások. A párt tájékoztatása szerint egy nap alatt összegyűlt a 2000 ajánlás a korábbi televíziós műsorvezető-újságíró részére.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez egyáltalán nem tesz rosszat az ellenzéki oldalnak. Sőt, felrázhatja az apátiából azokat is, akik elkönyvelték, hogy Tarlóssal szemben tökmindegy. Így viszont az lesz, hogy egy hét múlva, pénteken jön Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius Gábor előválasztási vitája a Partizán szervezésében. Helyes. Mindeközben a NER-ben, ahol soha nincs több jelölt, nincs verseny, nincs pofázás, nincs kritika, nincs bírálat, csak Orbán és a önkényuralmi narancs, zakatol a közpénzzabálás, a néphülyítés, az agyhalál. Vastag illiberális túlfűszerezéssel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Ez egyáltalán nem tesz rosszat az ellenzéki oldalnak. Sőt, felrázhatja az apátiából azokat is, akik elkönyvelték, hogy Tarlóssal szemben tökmindegy. Így viszont az lesz, hogy egy hét múlva, pénteken jön Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius Gábor előválasztási vitája a Partizán szervezésében. Helyes. Mindeközben a NER-ben, ahol soha nincs több jelölt, nincs verseny, nincs pofázás, nincs kritika, nincs bírálat, csak Orbán és a önkényuralmi narancs, zakatol a közpénzzabálás, a néphülyítés, az agyhalál. Vastag illiberális túlfűszerezéssel.
csak úgy....
Retteg a fidesz,ha az ellenzék (véletlenül) nem egy fejére esett majmot támogat , így volt Marki-Zay is...
Szegény Olga,már keresgélik ellene a "döntö bizonyítékokat" ,hogy mivel,kivel és hogyan tudnák lejáratni...
painful
Karácsony egy... semmilyen.
Egyáltalán nem kezeli jól a helyzeteket - amit eddig láttam belőle.
Amúgy milyen számottevő dolgot csinált eddig?
Valamit... bármit...
Én csak arra emlékszem, hogy állandóan mosolyog és mindenkinek igazat ad.

Lehet, hogy jó politológus volt (Jó politológus volt?), de attól még nem lesz valaki jó politikus.
tulipan
@Shikari: Miért? Ilyen biztosan tudod, hogy a narancsos horda, szokása szerint, megint csalni akar és már elkezdte titokban a valódi szavazást is???
Csizmás Kond
Még műsorvezetőnek is elfogult volt...és egy főpolgármesterséghez valamivel több kellene mint a jópofizás...de ha a fővárosiaknak jó nekem mindegy...ők fogják a levét inni.
emerencia
Nem temetném politikusként Karácsony Gergelyt, hiszen neki is megvan a lehetősége nyerni. Értékes ember csak másként mint Kálmán Olga. Az szerintem erény, hogy hadakozás helyett inkább megoldani szereti a dolgokat. Az sem elhanyagolható, hogy van gyakorlata az önkormányzati munkában. A fide§§ azért kezdte el nála a karaktergyilkolást mert tisztában vannak azzal, hogy méltó ellenfele Tarlósnak, esélyes, hogy legyőzi. KO jelölésével a DK elérte, hogy a fide§§ védelmébe vegye KG-t. Így legalább kevésbé fogják karaktergyilkolni ergo valamivel nyugodtabban tud az érdemi dolgokkal foglalkozni. Szerintem okosan lépett a DK, hogy mellé jelölte KO-t mert így már két jó ember is van a főpolgármesteri posztra. Bármelyikük nyer, szüksége lesz a másik támogatására. Vidékiként bízom benne, hogy ez meg is fog valósulni. Hajrá Olga, hajrá Gergely, mutassátok meg a világnak, hogy egy demokratikus rendszerben együttműködve jobbá tudjátok tenni mindannyiunk életét!
Eriksson
Kálmán Olgát vajon ki csinálta meg? Szánalmas magyarázkodás a DK elnöktől:
www.youtube.com/watch?v=rsVegGn3Cso
Csizmás Kond
@Eriksson: Az ilyen csináltsztárok azt hiszik magukról, hogy ők mindent tudnak, ha nem hiszik akkor jönnek az ilyen Gyurcsánymindenttudók és belemagyarázzák, hogy húbefőpolgármesternekvaló vagy...és majd végül nagyot koppannak.
...mert senki se higgye hogy a gyurcsány familliának nem volna meg a magához való esze és azért nem keresett egy rátermettebb, hozáértőbb, tapasztaltabb , már valamiféle gyakorlattal rendelkező jelöltet mert nem talált...azért jönnek az ilyenekkel mert csak ezeket tudják vezetgetni és buták is annyira hogy beleugorjanak az ilyen hülyeségbe...na de ha neki nyóc nekem is.
Eriksson
@Csizmás Kond: Tadadadáááám! Lássuk Kálmán Olgáááát!!!
S amikor előadás után lehull a függöny, szépen hazakullognak a szereplők.
Tudjuk, hogy a bohócok a világ legszomorúbb emberei.
Csizmás Kond
@Eriksson: Amúgy minden ilyen jelöltet valami hozzáértő megköveteléssel engedném csak jelöltetni...mert így akár cicolina is lehetne főpolgi...
Eriksson
@Csizmás Kond: Akár.
Ám biztosnak látszik Tarlós, mint befutó. Az emberek nem szavaznak operettpártok operett jelöltjeire.
Csizmás Kond
@Eriksson: ..én is remélem, hogy lesz annyi eszük...
Eriksson
@Csizmás Kond: A pártok meg látványosan intézik maguk között házi szavazással, ki a népszerűbb. :)))
Mert még mindig népszerűségi harc folyik, a DK a Kálmánnal akarja lenyomni azt a furcsa nevű Momentumost.
Eriksson
@Csizmás Kond: Mondjuk Ciccolina volt baloldali képviselő az olasz parlamentben. Még emlékszem a bal cicijére.
Csizmás Kond
@Eriksson: A képviselő az képviselő...ő a kurvákat képviselte amire volt is felkészültsége.
Nessy
@Csizmás Kond: Feltételezem ezt a kamupártokkal dúsított országgyűlési választás esetén is így gondolod.
Csizmás Kond
@Nessy: Pontosan. Amúgy pártot bárki alakíthat akár hozzánemértéssel is csak ne m szabad az olyanokat közintézkedés közelébe engedni.
csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor leszek majd kíváncsi az egérlesödre,mikor bedölt a Budapest-Belgrád vasuti projekt és Paks II röl is kiderül,hogy ablakon kidobott pénz ! ha már a kompetenciáról dorombolsz...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...miért ne dögölhetne be akármi is ? ki állította hogy azok örökéletűek lesznek ? ...tulajdonképpen miről kutykorogsz itt folyton ?
csak úgy....
@Csizmás Kond: okádnom köll,mikor te és @Eriksson: kettesben döntitek el,hogy kinek mihez van,vagy éppen nincs esze!
nálatok,aki nem fideszes az eleve ki van pipálva ! ez a fideszesnek lenni és mint fideszes gondolkozni egy kórság...,mint a tetves komcsik.
tulipan
@csak úgy...: ÁH, NE hidd! Ezt a pofátlan, a mi pénzükkel degeszre tömött zsebű csürhét, az ország "helyzete", egy pillanatig sem fogja érdekelni! Amint megérzik a veszélyt, tök kiürítik az államkasszát, mint tették 2002-ben is, és lelépnek Még ezek merészelnek "becsületről" meg "hazaszerzetről" karatyolni Hogy nem folyik ki a szemük!!!
tulipan
@Csizmás Kond: Na és Te..., ...tulajdonképpen miről kutykorogsz itt folyton ? Nyomod 1000-el az orbáni propagandát? Sokat fizetnek, ugyi???
CsipkeRózsa
@painful: 2015. március 01.-i lapszámban jelent meg:

Karácsony:

"Zuglóban ezért is gondoltuk azt, hogy lépünk egy nagyot, és bevezetjük a 26 ezer forintos garantált minimáljövedelem rendszerét, s hogy a szociális támogatásokat illetően elsősorban a lakhatásra fókuszálunk, vagyis: ha valaki, például, nem tudja kifizetni a rezsijét, az ránk számíthat. A lényeg: annak a zuglói lakosnak, akinek a havi jövedelme – családokban egy főre lebontva – nem éri el 26 ezer forintot, annak annyival egészítjük ki a jövedelmét, amennyi a 26 ezerhez képest hiányzik."

"Meg kell újítani a baloldalt. Ehhez pedig programokra van szükség, és ezért is javasoljuk például a minden magyar állampolgárnak járó alapjövedelem bevezetését. Ennek értelmében a gyermekek havi 25 ezer forintot, a felnőttek havi 50 ezer forintot, a kismamák havi 75 ezer forintot kaphatnának állampolgári jogon. Ehhez persze át kell alakítani a jelenlegi szociális és adórendszert."

www.vasarnapihirek.hu/fokusz/szethullott_a_politikai_termek
tulipan
@Csizmás Kond: Azt elhiszed, hogy a Dagadék, 5 milliót ad a nőknek??
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: ma, 15:09

Karácsonnyal kapcsolatban kérdezed?

Az első idézett részt már régen megszavazták, bevezette a kerületében.
A másik egy javaslat, ami nem a kerület hatásköre, hanem parlamenti döntés kellene hozzá. Itt csak azt tudod értékelni, hogy a gondolat nagyon jó. Több országban már vagy bevezették, vagy csak tesztelik, vagy csak a vita folyik a feltétel nélküli alapjövedelem módszerével kapcsolatban.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Én egyáltalán a pénzekre értettem, hogy mindenkinek adjanak a megélhetésére...de ki ??, ki fog azért dolgozni, hogy más éljen belőle ?...úgy hülyeség ahogy van.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Én arra is válaszoltam, ennek a megoldásnak a bevezetése megszüntetné az egyéb szociális kifizetések nagy részét, a segélyeket.

Az tetszik neked, hogy kizárólag a gazdagoknak kedvező adórendszert és törvénykezést hoznak, még véletlenül sem csökkentik az Áfa-kulcsokat, ami a kispénzűeknek is kedvezne?
Az adórendszer átalakítása is bejátszhatna a megoldásba.

Végül, a mostani szegények és nyomorban élők is egy kicsit jobban élhetnének, nem látnánk a sok hajléktalant, több mosolygós arc lenne.
Ezáltal a te közérzeted is javulhatna.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Olyan adórendszer, törvény vagy akármi nem tud születni ami a többpénzűeket jobban sújtaná a kispénzűekkel szemben...de szerintem se az lenne a megoldás, hanem a bérezés realisztikusabbá tétele.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A progresszív adózás visszaállítása segítene. Most még az is pénzeket szabadítana fel, ha a sportlétesítmények folyamatos drága bővítése elmaradna, ha nem a külföldi nem-tudom országoknak nem dobálnánk a milliárdokat az ottani kórház-, templom-, iskola-, óvoda építésére, felújítására, stb. Valamint külföldi magyar állampolgárok választási szavazatainak megszerzése milliárdokért.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...ja szavazat...na az tényleg sokat segítene a szegényeken...:)...szerintem annyira beleélted magad ezekbe a marhaságokba hogy már lefekvés előtt is ezt imádkozod...:)
Nem attól vagyok én vagy te szegény mert felcsúton makoveztervezte stadiont építettek, ugyanis abból a pénzből amúgy sem kapott volna senki sőt ott az a sok milliárd amit a metróépítésre eltüntettek, és még millióféle hasonló dolgok pl az emeszempé magánvagyonaként szétosztogatott állami vagyon... amiből amúgy sem a szegény kapott hanem csak az aki közelfért hozzá...
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmi! rólad a Vajna Timi beteg macskája jut az eszembe ! emlékszel? timi, privátjettel a távoli Los Angelesbe hurcolta a lódokihoz,mert mióta Hadházy kilépett a fideszböl,már politikailag megbízható állatorvos sincs magyarorszagon...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: ma, 17:44

Nem a választás segít a szegényeken, hanem a választási pénzkidobással kapcsolatban megtakarított milliárdok.
Nem éltem bele magam a szerinted marhaságokba, nem is én találtam ki, te is nyugodtan végig gondolhatod a témát.

Az sem ártana, ha nem az MSZP-t vádolnád a lopásokkal, az kizárólag Orbánék műfaja.

Ha te is úgy gondolod, ezt a témát megbeszéltük, részemről befejeztem.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Nem vádolok én senkit csak elmondtam amit más is tud. A választási milliárdok meg hogy is mondjam szükséges rossz, mert azért azt nem hinném, hogy örvendenél ha többet nem kéne választani, ja hogy azzal sokan pénzt keresnek, hát ez ilyen, Jézus ruháit is pénzért adták, ingyen semmit nem lehet kérni senkitől.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te nem vádolsz csak ellenségeket keresel,mint a fönököd ! bémagyarázták a buksidba,hogy ezzel nemzeti érdekeket védesz ,de leszarom..., egyel több vagy kevesebb ,ebet a karóhoz kötözö :)
tulipan
@Csizmás Kond: Persze, mindannyian tudjuk, hogy Te "odaát",semmi itthoni dolognak nem iszod a "levét", csak a lóvét kapod, a szorgalmas narancsos seggek nyaldosásáért!!!
Eladott Ország
@Csizmás Kond: "ingyen semmit nem lehet kérni senkitől" csak bagóért dolgoztatni, de közpénzt lopni sem szabad.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A választási milliárdokkal kapcsolatban kizárólag a szavazatvásárlási összegekről beszéltem, a szövegemből kiderül, amit Orbán a külföldi magyar állampolgárok felé ajándékoz. Persze, az itthoni törvénytelen szavazatvásárlás is milliárdokat tesz ki.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...na de Rózsika te sokszor pisikálod össze magad a nagy igyekezetedben hogy kimondottan demokratának tűnj,, most akkor aki állampolgár a határ bármely oldalán annak nem szabad egyforma jogaik legyenek ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Nem hiszem, hogy bármelyik ország, országon kívül élő állampolgára egyenrangú lenne. Az anyaország dolgaiba milyen jogon szói bele egy más ország állampolgára? Milyen jogon kell ellátnunk a kint élőket, miért kellene itthoni képviselők megválasztását befolyásolniuk?
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: MiAz, hogy nem hiszed ???...két Magyar állampolgárnak külön jogai lennének ???...na ne ...ezt a marhaságot te hol hallottad vagy tanultad ?
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A kötelességei sem egyformák, ezt már sokszor, sokan elmondták neked. Micsoda eljárás, hogy két azonos állampolgárnak külön kötelességei legyenek?

Ezen ne vitatkozzunk, annyira nincs igazad, hogy zárd le a témát. Szeretnék más cikkeket is elolvasni.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Szerintem fogalmad sincs az állampolgársággal járó dolgokhoz...te belepottyantál és kész, az neked elég is
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Itt minden saját véleményét elmondó hozzászóló csak belepottyant.

Ne viccelj, hiszen azelőtt még állampolgárságot sem kaptak a kinti magyarok, az nem kötelező.
tulipan
@Csizmás: Mond csak te mocskos naancsos seggnyaló, hát TE ...tulajdonképpen miről kutykorogsz itt folyton ?
Aki Én
@Eriksson: @Csizmás Kond: Két agyas, nektek nem tök mindegy? Azt sem tudjátok hol van Budapest.
Szerintetek Tarlós nem báb? Szerintetek Tarlós független? Maximum a szabad gondolatoktól.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Rózsika, külföldön élő magyar állampolgár mindig volt. Volt aki csak kint dolgozott és volt aki kivándorolt de megtartotta állampolgárságát, és azoknak Magyarországon egyforma jogai voltak. Az, hogy most megsokasodott a külföldön élő állampolgárok száma a jogok nem változtak...sőt a kötelezettségek sem.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: tegnap, 08:59
Téged ki csinált,hogy csak egy ilyen buta pitizős,seggnyaló kutyusra sikerültél.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Sosem voltak azonos jogok, talán majd akkor lehetne, ha a kötelességük is azonos volna, ne a mi adóinkból, egyéb bevételeinkből éljenek, gyakran jobban, mint az itthon élők.
A választói jog sosem volt a kintiek joga, ahhoz itt kellett élniük. Az egészségügy, az oktatás, a beiskolázás, a gyermekszületések, egyik sem állt rendelkezésükre, csak az itt élőknek.
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Nem vagy mulatságos. Nézz körül a házad táján, mielőtt megjegyzéseket teszel.
Aki Én
@CsipkeRózsa: Persze nem meglepő, de ellenzékben a fidesz is ellenezte a külhoniak szavazati jogát, vagyis, hogy nem itt élők beleszóljanak a hazai dolgokba. Az sem meglepő, hogy ma már személyre lebontva sokkal több pénzt, alanyi jogon járó támogatást kapnak.
Ennek a csizmás kotonnak is sok haverja lehet, ha egész nap ide ugat át.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: Van neked gazdád akinek fényesre nyalod,na annak.Pitizz!!
tulipan
@Csizmás Kond: Mond csak román seggnyaló, Te mit zsorválódsz itt állandóan? Egyáltalámn MI közöd van NEKED hozzá, kit is akarnak a budapestiek a főváros vezetőjvé???
Eriksson
@kulabombaafityiszre: Nem lehetne azzal szórakoznod, ami veled egyidős?
Macskaszem
Ébresztő, Kálmán Olga még nincs megválasztva, csak összeszedett 2 ezer papírt. Sokat kell még gürizni ahhoz, hogy azt mondhassuk, megcsinálta.
tulipan
@kulabombaafityiszre: Vannak ám nekijjjje ilyenek bőven, rendesen el is van foglalva velük!!!

Ezeket az álszent, hazug prófétákat imádják, akik tőle remélnek hasznot!

Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Vonza András – MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag
Chikán Attila – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár
Boross Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag
A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: Az amit te nem tudsz az nem azt jelenti, hogy nem is létezik.
tulipan
@Eriksson: Rád ugyan úgy vonatkozik! "Nem lehetne azzal szórakoznod, ami veled egyidős?"
CsipkeRózsa
Amit te úgy hiszel, hogy tudod, az nem azt jelenti, hogy létezik.
tulipan
@Csizmás Kond: Szerinted, van olyan, amit nem tudsz?
tulipan
@kulabombaafityiszre: Vannak ám nekijje bőven és el is van velük foglalva!

Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa – MSZMP-tag
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Vonza András – MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag
Chikán Attila – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre – MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás – MSZMP KB-titkár
Boross Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag
A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály – KISZ-titkár
Rogán Antal – KISZ-titkár
Deutsch Tamás – KISZ-titkár

Ezeket a "hithű", álszent, hazug prófétákat imádják, akik tőlük remélnek hasznot!
kulabombaafityiszre
@tulipan: ma, 14:29
Ő a mesebeli csizmás kandúrnak képzeli magát.
Egyszer talán majd kinő belőle,vagy nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.