A Fidesz döntése lesz, hogy az Európai Néppártban látja a leghatékonyabbnak politikája képviseletét vagy más keretek között – mondta Hidvéghi Balázs, a kormánypárt frissen megválasztott európai parlamenti (EP-) képviselője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában.

A Fidesz megint durván beszólt az Európai Néppártnak és Brüsszelnek

A Fidesz kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott, az Európai Néppárt

se hús, se hal, balfelé mozduló politikája

gyengülést hozott, ezért a pártcsalád irányultságát "jobboldalra kellene vinni".

Hidvéghi Balázs arról számolt be, hogy a néppártban őszinte elismerés övezi a Fidesz-KDNP választási eredményét, sokan pedig reményüket fejezték ki, hogy a magyar kormánypártok maradnak az Európai Néppártban.

A politikus ezzel összefüggésben megerősítette, a néppárti tagság nem önmagáért való céljuk, valódi szándékuk ugyanis, hogy a "magyaroktól kapott felhatalmazást" tettekre váltsák.

Úgy fogalmazott: a magyarok arra szavaztak óriási többséggel, hogy álljunk ki a bevándorlás ellen, a nemzetek Európája koncepciót képviseljük, ragaszkodjunk a magyar nemzeti szuverenitáshoz és

szembemenjünk azzal a rossz brüsszeli politikával, amely az elmúlt években meggyengítette Európát.

Kiemelte, ezt a feladatot olyan körben kívánják elvégezni, amelyben a legtöbb esélyük nyílik a megvalósításra. "Amennyiben ez az Európai Néppárton belül végezhető el a legjobban, akkor ott, ha máshol, akkor pedig ott" – tette hozzá.

Hidvéghi Balázs kitért arra is, hogy az Európai Néppárt frakcióvezetőjének kijelölése nem igazi választás volt, hanem azon a szokáson alapuló automatizmus, amely szerint a legnagyobb nemzeti csoport megkapja ezt a pozíciót, ha kéri. Azt mondta, nem származott volna előny abból, ha ezzel szembemennek, noha fenntartják véleményüket, hogy az újra frakcióvezetőnek választott Manfred Weber nem alkalmas jelölt az Európai Bizottság élére.

"Egyéb hiányosságai mellett ennek az is oka, hogy megsértette a magyarokat" – fogalmazott a kormánypárti politikus. Megjegyezte, Manfred Weber "nagyon szeretne valamilyen pozíciót magának megszerezni", ezért sokszor egymásnak ellentmondó dolgokat állít. Példaként említette, hogy miközben Manfred Weber legutóbb a határvédelem fontosságáról és a migráció elutasításáról beszélt, arról is szót ejtett, hogy a liberálisokkal és baloldaliakkal kell együttműködni, holott ők nyíltan bevándorláspártiak.

Hidvéghi Balázs közölte, a Fidesz-KDNP megválasztott képviselői azt a célt tűzték ki, hogy vezető pozíciókat szerezzenek az EP szakbizottságaiban. A magyar kormánypártok tizenhárom képviselője a harmadik legnagyobb nemzeti csoportot alkotja az Európai Néppártban: "kifejezetten nagyok vagyunk, ez nekünk mindenképpen egy politikai erőt ad odakint és meglehetősen tiszteletet parancsol" – mondta.

A Fidesz új EP-képviselője kijelentette, Magyarország helyzete nem gyengül, ha a Fidesz nem lesz az Európai Néppárt tagja. Az országot érintő kérdésekben ugyanis olyan politikai viták döntenek, amelyekben a közös érdekek, értékek döntenek. Példaként említette, hogy a visegrádi országok együttműködése annak ellenére erősödik, hogy a négy tagállam kormánya négy különböző pártcsaládhoz tartozik.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
13 vs 738 : chargeeeee, trombitás induló! atomvillanás jobbról! gulyás ágyú !
hol élnek ezek?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
13 vs 738 : chargeeeee, trombitás induló! atomvillanás jobbról! gulyás ágyú !
hol élnek ezek?
RonaGyuri
a kérdés persze csak az, hogy ezt ők maguk is elhiszik-e!!! =))
papa.49
Hidas már ne menj a napra mert már NAPSZÚRÁSOD van, még hogy elismernek titeket a néppártban remélem kirúgnak onnan benneteket, mint macskát szarni !!!
Nessy
@RonaGyuri: Addig hajtogatják, míg el is hiszik.Ez is olyan, mint az "önfelfüggesztés".
bence
Tudom nagyon fájdalmas számotokra , hogy semmibe vesznek benneteket , de ideje lesz észre vennetek végre , hogy azok is vagytok , egy utolsó utáni SENKIK ! Annyit sem jelentetek mint a bolha fing !
fergeteg
Sok idióta bukó bolsi ,hemzseg itt a lapon. Soha ilyen jó életszínvonal nem volt az országban. Ezek a liberálbolsi tetevek
eladnák Szűz Mária országát egy marék lencséért.
A Néppárt egy nagy halott katyvasz.
kereső
"A Fidesz döntése lesz, hogy az Európai Néppártban látja a leghatékonyabbnak politikája képviseletét vagy más keretek között –" nem jól tudom, hogy az EP választás nem pártokról szól,nem pártpolitikákról? Itt egy egész ország a "választókerület".A fidessnek is arról kéne szólni a történetnek, hogy hogyan -és milyen módon tudja/tudná? érvényesiteni Magyarország képviseletét, és képviselni Magyarország érdekeit- mintahogy teszik ezt a DK,a Monetum, az Mszp, és a Jobbik politikusai. Nem pártpolitika!!!A qrva életbe má'-nem orbán hatalmi törekvéseiről kéne ennek az egésznek szólnia- mert az ország még mindig nem =orbánnal és a fidessel. Ezért mégy az EP-be, hogy leszard az országot onnan is, mert orbán úgy kivánja? Menjetek inkább kukutyinba zabot hegyezni.
tulipan
@fergeteg: Mi a hézag, zsebes, kretén, bunkó narancsos seggnyaló? Fáj mi, hogy nem nektek jutott eszetekbe eladni szegény Mariskát, és a zsebetekből, a sok milliárdnyi lopkodott Euro mellől, ennek még hiányzik az ára?
tulipan
@kereső: Önként kirúgják!!! :)))))
kereső
És ,egyáltalán nem kedves hidvégi! Úgy gondolom nem vagytok döntési helyzetben az EP-ben.Remélhetőleg véget ért az EPP dajka korszaka, akik mindig mindenben megvédtek benneteket Merkel kancellárral egyútt, mert e nélkül nem tudtátok volna lebontani a jogállamot-és szétcseszni a demokkratikus berendezkedést,és semmivé tenni a 89-es rendszerválltást.Ti tul.képpen ellenforradalmat csináltatok 2010 óta-"fülkkeforradalom"= a rendszerváltás eltörlése, Úgy hallom orbán ismét ki akarja sajátitani június 16.-át.Azok után ,hogy csótány módjára az éj leple alatt vittétek el Nagy Imre szobrát a Vértanúk teréről-és ugyanilyen módon állitották fel az új helyén.Éjszakka,titokban. Hát kapjátokm a ló himbi-limbijét.Mocskok.
tudode
Nocsak!
.
Már nem a szektás nyomja a sódert!
.
Feltűnően gyorsan elhasználta a gazdi az etetőjét, valami miatt kivonta a forgalomból a sokadik szakálbercit, többet keres a büntiben, mintha itthon magasztalná a nemzet "csótányát"!
.
---- Csótány stílus
.
kanadaihirlap.com/2019/06/06/csotany-stilus/
.
Mindannyian hozzáadták a NER "jóhíréhez"!!!
.
Gyomorforgató egy bagázs!!!
Eladott Ország
Tehát ha jól látom, Hidvéghi Balázs – újkeletű EP képviselő, ami annyit is jelent, hogy a későbbiekben nem itt fogja ontani az okosságait – azt mondta, hogy vagy kivágják a néppártból a fideszt vagy nem. A jelenlegi állás szerint úgy fest, hogy maradhatnak. Ezért cserében azt csinálják, amit elvár tőlük a néppárt, itthon pedig azt híresztelik, hogy direkt fejjel a földbe állva szálltak le a rollerról. Ha mégis úgy fordulna a kocka, hogy kivágják őket, akkor ők még a kidobás előtt ki fognak lépni és természetesen azt fogják mondani, hogy direkt így akarták. Értem én, csak miért kell ezt ennyire megcifrázni? A szektának bőven elég egy „csak”, a megélhetési híveknek tök mindegy, csak a pénz érkezzen időben, aki képes gondolkodni a saját fejével, az meg úgyis tudja, hogy mi a valóság.
Clavigo
@fergeteg: "" soha ilyen jó életszinvonal...bla,bla,bla..""... Vazzzze,,,öt kiló krumplitól indultál be ennyire ??
simmering73
Én úgy látom, más keretek között fogtok politizálni.
simmering73
@fergeteg: Meleg van mi? Felforrt az a diónyi agyad.
tulipan
@simmering73: Mért ne lehetne Erdélyben a tőlünk, anyóországiaktól elrabolt sokmilliárd révén,
"soha ilyen jó életszínvonal..."??
tulipan
Talán, ha kevesebbet pofáznának ezek a narancsos lakáj-idióták Lassabban derülne ki, mennyire agyatlanok!!!
hirklikk.hu/kozelet/trocsanyi-laszlo-nem-lesz-az-europai-bizottsag-tagja/351316/
cikicakk55
Jó lenne ha végre nem az egész országra hivatkozva csinálnák a mocskosságaikat. Mindenki tudja,aki nem a narancsos brigádhoz tartozik,hogy nem a nép 2/2 része választotta őket meg. Nem a nép 2/3 része kérte ésw kéri azokra a mocskosságokra amit tettek eddig és tesznek jelenleg is. Van a holdudvarban cirka 1000 család,azok barátai,rokonai,szomszédai és így talán ki is jön az 1 millió. A többit zsarolással,hazugságokkal, és az adózó polgárok pénzéből vették meg.Az biztos,hogy én nem kértem őket semmire,főleg nem ilyen dolgokra,amivel a gyerekeim és az unokáim jövőjét cseszik el.
Nessy
Hát, ha Hidvéghi mint EP képviselő is ennyi baromságot hord össze, lehet, hogy kiüti Tompikát az idiotizmust tekintve az első helyről!
Nem csodálom a rólunk kialakult véleményeket.
kissé felnőttem
ne már te fogod eldönteni MACKÓSAJT - ban csak a brummogás a tiéd. Eldöntötték és a vonat nélkületek megy tovább ott. jobb ha erre készülsz kisinas. letellett, kitellett.
Commenter
Felfogtátok idióta Rumcájsz kópia hogy hányan vagytok? Hogy ez nem rajtatok múlik és nem ti szavazzátok meg a sorsotokat? Nagyon kicsik vagytok ti ahhoz! Jellegtelenek, jellemtelenek, és jelentéktelenek. Nem csak az Európai Néppárttal de szinte néhány szélsőjobbos havert leszámítva az egész demokratikus Európával szemben álltok. Szerencsétlen, Európa nem a felcsúti kisvasút ami utasok nélkül veszteségesen álldogál. Európa átkelésben van, mozgásban, fejlődésben. Ti csak robogjatok a semmibe a csuti gazdátok vasútján. A baj annyi, hogy egy országot rántotok magatokkal ha nem vágnak ki benneteket.
csipetke
Hídvégi háttal ül a mozinak,másképp nem hordana össze ennyi f@szságot.Méghogy a néppártban őszinte elismerés övezi a fideszt a választási eredmény miatt?!Ekkora baromságot ritkán hallani.Az EP-ben is tudják,hogy hogyan tevődött össze az a kicsivel több,mint 1 800 000 ezer szavazat. 2 marék magyar fidesz birka,és 1 marék külhoni,akiket nem is kellett volna engedni szavazni.És hogy a fidesz dönti el,hogy maradnak-e a néppártban?Majd a néppárt dönti el,hogy hagyja-e tovább garázdálkodni a sz@rkavarókat.Nem értem,mitől vannak még mindig ennyire elszállva maguktól a fidesznyikek
Commenter
@csipetke: Azért vannak még mindig elszállva maguktól mert hisznek a sok hazugságban amire a rezsim épül.Legalábbis úgy tesznek. Remélem a (hó)napjaik a Néppártban meg vannak számlálva. Nehogy már a nyúl vigye puskát, mert ezek ráadásul még gyávák is!
painful
U.i. (PS): Soha ne felejtsd Orbán Viktor igazi arcát mielőtt bármilyen véleményt formálsz - mert EZ Orbán Viktor IGAZI arca:
nepszava.us/wp-content/uploads/2019/06/orban-hitler-bajusz-kerites-900x425.jpg
tudode
Ami azt illeti nincs valami jó hírnevünk, hogy csak egy piros pacsis, cinkelt kártyás képeSS képviselni az országot, bárhol:
.
--- Történész a lengyeleknek: Legyen eszetek, tartsátok távol magatoktól az orbánizmust!
.
24.hu/kulfold/2019/06/09/tortenesz-a-lengyeleknek-legyen-eszetek-tartsatok-tavol-magatoktol-az-orbanizmust/
.
Addig valahogy a közjogi méltóságot, levakarva róla a zembert még elviselhető volt, de miután a galerivel összeült röhögni azon, hogy szétrámoltatta a belvárost, mit ne mondjak, ha azt nem, hogy 2012 óta ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBAN zsibizik a "pasi"
.
----- Orbán nevetve: Nincs is kormány
.
index.indavideo.hu/video/Orban_nevetve_Nincs_is_kormany
.
Mint az útszéli strigók, ha a szakál berci nem tudná, hogy kik közé keveredett, na jó pénzért!
Borsodi
Orbánt legalább annyira leszarják a néppártban mint ő a Magyarokat.Bízzunk benne,hogy nem is lesznek ott sokáig.Elvégre kimutatták a foguk fehérjét,most már lehet itthon hülyíteni a népet.
www.youtube.com/watch?v=uTBv-5KIbPk
ittott
becsületes ember nem szarik annak az asztalnak a közepére, ahol eszik. a mocskos geci megtette. most meg oda szeretne ülni.
terlasz
Úgy beszélnek ezek a szerencsétlenek, mintha minden csak rajtuk múlna. A magyar bégető meg szereti, ha hülyítik.
justhpeter
Jelentőségét elvesztett csürhe eteti a birkáit.
kakaósbögre
Varhatóan pont leszarják,de nem felejtik.Ezt sem.
verőce21
"A néppártban őszinte elismerés övezi a Fidesz-KDNP választási eredményét, sokan pedig reményüket fejezték ki, hogy a magyar kormánypártok maradnak az Európai Néppártban."
sőt kiállanak a bevándorlásellenes politikájuk mellett, mert a magyar nép erre hatalmazta fel őket. A multikulti Európa eszméje megbukott.
kokopelli
Beszóltak durván?Mint a volt "Népsdtadion" legfelső sorából az 50 kilós Józsi-bá
a bírónak? "Asztat ugye tudod bíróspori,hogy hülye vagy!?"...lényeg a keménység,
ugye Fityisz!..(;-)))))
advocat
A szellemi erejükből ennyire futja! Többre nem. De mit is várunk tőlük?
tulipan
@verőce21: "A néppártban őszinte elismerés övezi a Fidesz-KDNP választási eredményét, sokan pedig reményüket fejezték ki, hogy a magyar kormánypártok maradnak az Európai Néppártban" - mondja Hidvéghi az egyik az narancsos lakáj! Majd akkor szólj, ha lesz egy echte német idézeted
is, jó???
teuton
@verőce21: OLVASNI megtanultal mar??? Kiröl/miröl almodozol?
A Sargentini-jelentest több mint 2/3os többseggel fogadtak el.
A fidesz taccsratetelet több mint 90% fogadta el a nepparban!!!
Almodozz csak tovabb! Almodk a nyomor...
kokopelli
@tulipan: ...a háború után hány évtizedig "halódott a nyugat"! Most is bukásra áll vagy
10-15 éve!! A lelépő fiatalok is a vesztükbe rohannak mosolyogva!? (;-))))) Egyre több a
gyerekes magyar család a "rothadó" nyugaton! Echte német idézetet az análfabétáktól?
I lach' mi kaputt !! (;-)))))...Talán az AfD-től,akiknek a keleteurópai bevándorlóktól is te-
le van az "acskójuk"?!
verőce21
@teuton: Hibásak a megállapításaid! A tényekkel, számokkal és olvasmánnyal mindig hadilábon állsz, Kótyomfitty!

Te egy elvakult, megfelelőségi kényszeres vagy, a német befogadód és munkaadód felé.
Nem tudsz "étkezés közben" azzal a könnyedséggel társalogni, ami fűszere az ebédnek. :)
teuton
@verőce21: Na valamit megint bevakartal ide, se keze, se laa a mondadnodnak... Mint mindig.
EN közöltem tenyeket, szamokat es adatokat, TE hol maradsz ezzel???
Csak 1 pelda: Milyen szavazati arannyal tettek taccsra a fideszt a Neppartban? Hol volt az a sok -nevvel nem emlitett- allitoöagos tamogato akkor???
Mifele befogadomnak kell megfelelnem? alan magadrol beszelsz, mert kaptal ajandekba a nyalasert egy magyar allampolgarsagot? Nekem nem kell senkinek megfelelnem, a gyerekeim nemet allampolgarok, En ott elek ahol akarok, JOGOM van hozza, több orszagban is! Fel tudod ezt fogni?
EN nem penzert irok marhasagokat es sertegetek masokat, mintt TE! Nekem van annyi eszem, hogy massal keressem a penzt, nem fizetett trollkodassal, mit te.
Legközelebb pedig csak akkor irj nekem, ha mocskolodas es jelzök nelkül is sikerül, kotyomfitty!
tulipan
@teuton: Egy ábrándozó narancsos hantaboy, mint ez a Verőce21, annyira be van idomítva, hogy nem hiheti el a valódi TÉNYEKET, csak olyanokat, amiket a Főnarancsos Dagadék köpköd ki, akár a saját, akár valamelyik fizetett lakája szájnyílásán, pl. a Vakondién!!!
tulipan
Ez bizony elég szomorú: "a magyarok arra szavaztak óriási többséggel, hogy álljunk ki a bevándorlás ellen"! Olyan ez, mintha most éppen, a "kánikula" ellen "ágálnánk"!
verőce21
@teuton: (23:16) Ilyen pátoszos dadogással akár a Place Pigalle-on is kiállhatsz, mint pléhember - úgyis oda mész ahová akarsz -, és úgysem tudod, mit akarsz kifejezni.
Ott senkinek nem lesz déjà vu érzése tőled. :)
teuton
@verőce21: Mennyit ittal??? Mert a TE zagyva dadogasod erteni nem lehet... Ja, ezek a tenyek es szamok amikre hivatkozol??? Place Pigalle??? De a valaszokat a kerdeseimre elfelejtetted?
verőce21
@teuton: (01:29) A gyerekeidet ne keverd bele a dologba, ők németek valóban.
De attól te egy szellemi szegénylegény vagy! Aki különös késztetést érez aziránt, hogy minden megnyilvánulásával, még kérdéseiben is hazug, gyalázattal viseltessen a szülőhazája felé. Ugyanúgy viselkedsz, mint hasonló sorsú társaid, akik disszidáltak az országból… Elfelejthetik, hogy mikor kell vetni Bácskában…fehérebb, vagy feketébb a kenyér, amit ott találtak, de nincs íze, szaga, borsa, ereje, melegsége…rájönnek, hogy pl. Gyöngyös felé mégis más…
Sokezren élnek így külföldön, ezzel a nyugtalansággal, ezekkel a kétségekkel szívükben, sokan bizonytalan kenyérrel a hasukban, ahol csillogóbb az élet, de "nincs íze, szaga, borsa, melegsége…"

Tudod mit? Egyetlen elvárásunk van tőled. Felejtsd el a magyar nyelvet! Még gügyögés szintjén is. Ne álmodj Magyarországgal, próbáld fölvenni a szívedbe a nagyvilágot, belemagyarázni az életedbe az emberi sors alkalmazkodását..., hogy befogadtak…mert aztán jön az ide-oda mászkálás, de a végén nem megy, valahogy a végén mégsem megy…
kokopelli
@teuton: ...értetted? A romániai magyarok (?) megállapítják látatlanban,hogy te ki vagy!
A "nazi" vezetők már anno vették maguknak a jogot,hogy megmondják ki a zsidó! A göbbels-
és a Karl Lueger-félék is vették maguknak a jogot,hogy megmondják ki a zsidó! Újabb nemze-
dék üti fel a fejét,mint "viccnázi"! Narancssárgában? (;-))))
tulipan
@verőce21: Te szerencsétlen, kétségbeesésedben parancsra, bornírt ostobaságokat, össze-vissza, köpködő narancsos hantaboy! :)))))))
RonaGyuri
@kokopelli: mert ők a dákó-matyarok, olyan szőrős-talpúak, akik a dákó-román arroganciájukkal őshonosnak tekintik magukat! =))
kokopelli
@RonaGyuri: Az a helyzet,ha Konstancából nem indul a román hajója,akkor "itt baksza a
rezet sárgára"! (hogy az egykori börgöndi szolgálatvezetőnk szavaival éljek)! Ők állapítják
meg a vizeletükről,hogy ki a magyar! (;-)))
teuton
@verőce21: Talan magadat elemezgesd, miert vagy ennyire elvakult es kötözködö! Valami nincs rendben a fejedben vagy az eletedben! Ne nekem adj tanacsot, mit kell tennem, vagy sem!
Egyebkent pedig több 100 fajta kenyer közül valogathatok, hogy nekem mi izlik, es van vagy 3000 fajta nemet sör is, de en egyiket sem iszom... Magyarorszagra majd akkor megyek, ha Orban targyalasa lesz, vagy temetese...
Hogy Bacskaban mikor kell vetni, abszolut nem erdekel, es miert kellene Gyöngyös fele jarnom? Ezzel foglalkozz te, en ott elek es oda megyek, ahol NEKEM jobban tetszik, nem ahol NEKED!
Amugy pedig szerinem neked savanyu a szölö, mert semmifele kepzettseged meg nyelvtudasod nincs, hogy külföldre menjel! Ezert aztan majd te akarod megmondani, hogy milyen rossz külföldön...
Ja, vissza az altalad sokat emlegetett adatokhoz, szamokhoz... MAGYAR felmeresek szerint a magyar felsöoktatasban tanulok 60%-a külföldre akar menni... Biztosan mer MO jobban teljesit, szep, nyugodt es olcso az elet, biztonsagos es tervezhetö a jövö, a gyerekeke is...
verőce21
@teuton: Sajnálom, hogy agyilag semmit nem értettél abból amit írtam, ajánlanám neked még a Hyde Parkot, ott a bolondok közt is felléphetsz és szónokolhatsz ezzel a melldöngetős dumával.
teuton
@verőce21: Ajanlom neked a zart osztalyt, ahol mindenfele süket dumat elsüthetsz es mindenkit sertegetve boldogan elhetsz! Presze mindenki hülye, aki az autopalyan szembejön...
verőce21
@teuton: (15:24) Remélem magadra ismertél ebből a bekopizott szövegedből! :)
nemfideszes
@verőce21: "Tudod mit? Egyetlen elvárásunk van tőled. Felejtsd el a magyar nyelvet! Még gügyögés szintjén is. Ne álmodj Magyarországgal, próbáld fölvenni a szívedbe a nagyvilágot, belemagyarázni az életedbe az emberi sors alkalmazkodását..., "

Te mégis ki f@sznak képzeled magad? Mi ez a királyi többes? Kiknek a nevében fogalmazol meg te elvárásokat másokkal szembe?! Ráadásul mindezt a csuti cigó seggéből!
nemfideszes
@verőce21: "A multikulti Európa eszméje megbukott."

Ami most megbukott az a szélsőjobb, na meg annak áttörésére számító csuti g..i! Úgyhogy lehet visszamenni Weberhez segget nyalni, máshoz úgysem értetek...
simmering73
Ennyi tellett a pártirodától? Ez a két fajsúlytalan illiberális csótány (verőce, fergeteg)? Szánalmas a vergődésük.
kokopelli
@teuton: El sem tudja képzelni egy narancsos barom,hogy a gyerekek a szülővel automatice
azonos oldalon állnak!A gyerek már német a szülő meg még magyar!? Nagy baromság! Aki nem
élt még nyugaton,az hagyja a baromságait!Én is mindíg örültem,hogy a rokonoktól újdonságokat
hallottam a nyugatról! ;-))...te is bocsáss meg nekik,ill. ne vedd őket komolyan (;-))!
verőce21
@nemfideszes: (16:09-13) Bolond lyukból bolond szél fú'!
verőce21
@nemfideszes: (16:13) Majd egy hónap múlva térjünk vissza erre, mert nem olyan az EP összetétele, mint azt a szadeszesek kívánnák...!
Még a Néppárti Frakció fele is nemzeti elköteleződésű..., Macron hallani sem akar Weberről..., stb.
nemfideszes
@verőce21: A már nem létező SZDSZ-nek mi a f@sz köze van az EP-hez? Ja hogy Finkelstein-i tanítás szerint mindenképpen kell valami féle "libsizés" ! Azon felül, hogy már qrva unalmas, egyben végtelenül szánalmas is.
Ahhoz képest, hogy a csuti geci "most mi jövünk" fosványosi dumájával defacto bejelentkezett a EU vezetői szerepére, elég rendesen pofára esett. A Farage fémjelezte EFDD, és a Putyin által támogatott náci banda ENF, ugyan több képviselőt küldhet a parlamentbe de a Kaczyński féle tömörülés ECR lényegesen kevesebbet. A három szélsőjobboldali pártnak még csak frakciója sem lesz az EU parlamentben! Már csak azért sem mert a lengyelek soha nem szövetkeznének egy oroszok által pénzelt bandával. Tömören, amíg a szélsőjobb 14 fővel növelte mandátumát a liberálisok 37-el a zöldek pedig 20-al.
Macron pedig elsősorban a csuti geciről nem akar hallani. Ezen felül a fidesznyikek közül egy képviselő sem fog betölteni semmilyen posztot, sem az EU bizottságaiban, sem pedig a pártcsaládjukban. Az EPP egy része pedig hiába nemzeti elköteleződésű, azon felül hogy a fidesz felfüggesztését úgy megszavazták mint a sicc, politikai érdekeik is azt kívánják, hogy Macron nevével fémjelzett liberálisokkal szövetkezzenek. A 107 mindig több lesz, mint a 13! Úgyhogy csak álmodozz tovább, de ettől még coki van öreg!
verőce21
@nemfideszes: Jó lenne meghatározni a centrumot, mielőtt szélsőjobbozásba kezdesz.
Ráadásul nem tőled fogják megkérdezni, ki hova tartozzon, ez a coki!
teuton
@nemfideszes: Ne probald meg egy vaknak a szineket megmagyarazni! Egy elvakult fidesznyiknek hiaba hivatkozol enyekre, adatokra, szamokra, azokat ö nem veszi figyelembe. Olyanok ezek a birkak, mint az elvakult nacik voltak, mikor az oroszok mar Berlinben voltak, de meg mindig taktikai visszavonulasrol beszeltek a keleti fronton - es elhittek... A VALOSAG nem szamit nekik!!!
teuton
@verőce21: Olvasni tudsz? Akkor nezz utana, ki tarjta magat jobb es baloldalinak! Aztan nezz utana az ülesrendnek is! Aki jobbra van, az jobbos, aki a szelen, az a szelsöjobb! Ülesrendben es politikaban is!!! Persze akinek nehezsegei vannak a betükkel, az nehezen tud enyeke elfogadni...
kokopelli
@teuton: ...és ez már nagyon rég óta,a világ legtöbb parlamentjében így van!Ilyen barmokkal
kell vitázni,akik naponta hallják,de nem tudják! Természetesen a régi "Ost-block" parlamentek-
ben egy egységes közép volt! (a román kommentelőknél is csak közép volt,a "Csau"-közepe!))
nemfideszes
@verőce21: Először is, az általam felsorolt szélsőjobboldali pártokat, bármennyire megtisztelő lenne, nem én nevezem annak ami, hanem a politikával foglalkozó szakemberek. Akikkel persze csak egyet tudok érteni, ezen pártcsaládokhoz tartozó politikusok megnyilvánulásai alapján. Hogy mást nem említsek, Salvini nyíltan vallja Mussolini eszméit. Ennyit a szélsőjobbról.
Tudod mi a coki? Hogy a fityesz hiába tagja az EPP-nek, és hiába van 13 képviselője a EU parlamentjében, ugyan úgy nem fogja őket megkérdezni senki arról, hogy ki hova tartozzon, mint engem, aki se párttag se képviselő nem vagyok! Na ez a coki fideszbirka!
verőce21
@nemfideszes: Még nagy erőlködéssel is csak Salvinit tudod szélsőjobbosnak nevezni, aki "nyíltan vallja Mussolini eszméit", akkor miért nevetteted ki magadat légbőlkapott besorolásokkal?
Várjuk ki az egy hónapot, majd akkor térjünk vissza az "okoskodásaidra."
kokopelli
@teuton: ...igazi magyarsággal felvetett dolog a pongyolástól a határon túlról!
"...agyilag semmit nem értettél meg semmit...!")
Megy a magyar nyelv Romániában!...tönkre...! ...ne vitázz velük ! (;-))
verőce21
@teuton: (11:24) Persze "Ferenc"! Ha új képviselőcsoport alakul, akkor pedig változik az ülésrend.
A függetlenek meg a legszélén ülnek. Akkor Ők a legszélsőségesebbek?
teuton
@verőce21: Latom, nem csak a magyar nyelvvel, hanem az ertelmezesevel is gondjaid vannak. A függetlenek azert vannak külön, mert FÜGGETLENEK! Es barmilyen uj kepviselöcsoport alakul, a jobbszelen a szelsöjobb ül. De utananezhetsz az ertelmezö szotarban is, ki a politikai szelsöjobb... Oda kapott a fidesz meghivast Salvinitöl es Le Pentöl!!! Oda meg a lengyel szelsöjobb PIS sem mereszkedik, mert Le Pen az oroszoktol kapta a penzt! Bizonyiva van, kölcsönkent alcazva... Mellesleg csalasert is elitelek az EUs penzek szabalytalan felhasznalasa miatt. Ismerös ez meg mashonnan is???
verőce21
@teuton: Nem értesz te semmihez. Találgatások, feltételezések, összeesküvés elméletek amiket írogatsz!
Majd egy hónap múlva meglátjuk ki hová tud leülni. Addig coki van neked!
tulipan
@teuton: Ezeknek a sötét, narancsosoknak, ugyan mondhatod, a realitást nem akarják felfogni!!! Azt képzelik, még mindig a választások előtt vagyunk!! Ez a dagadék narancsos fővezér, azzal az állítólagos "nagy eszével",elképzelni sem tudom, hogy, hogy is találhatott ki ekkora baromságot, hogy a lengyelek majd hajlandók lesznek közeledni, az oroszokhoz,akiktől évszázadok óta reszkettek!!!
teuton
@verőce21: Talalgatasok, feltetezgetesek? TÖLEM??? Eltevedel akkor nagyon, vagy SAJAT kommentjeid olvasgatod? En TENYEKET irok! Persze aki olvasni sem tud, annak barmit lehet irni... Annak sem neztel utana mi a szelsöjobb? Abban mi az összeesküveselmelet??? Es abban, hogy Le Pent elitteltek az EUs penzek elcsalasaert es orosz kölcsönt kapottt a goebbelsi propaganda finanszirozasara? Nem csoda, hogy külföldi hireket nem tudsz elolvasni, mert meg magyarul sem tudsz, a közmedia ezeket meg nem hozza neked le...
Hogy pedig kinek van coki, azt en mar megmondam az EU valasztasok elött, amikor ti a jobszel gyüzelme josolatok. Valojaban a legerösebben a zöldek nyertek..
Ja, es Weberröl is josolgatattok, hogy nem lesz a Neppart jelöltje. Vissza lehet nezni a neten a joslataitokat! SEMMI nem jött be belöle, de most pofaztok es josolgattok tovabb! Millioszor ajanlottam fogadast több dologra, de egyikre sem mersz sem te, sem shikari 10 forintot sem fogadni, csak pofazgattok, josolgattok tovabb... Kibicnek semmi sem draga...
verőce21
@teuton: Eredj már, te Mosogatólegény!
teuton
@verőce21: Ma csak ennyire futotta? Szanalmas, hogy 1 sor mocsoknal többre nem futja töled, de ennek megint mi köze a cikkhez? Ja, te nem a temahoz kommentelni jarsz ide, teged a szemelyeskedö sertegeesekert, a masokkal valo kötözkldesert fizenek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.