Újabb szemlét tart a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a május 29-i hajóbalesetben érintett, menetrend szerint Magyarországon hajózó Viking Sigyn kabinos szállodahajón, Visegrádon.

Újra ellenőrzi a rendőrség a Viking Sigyn szállodahajót

A szemlére a délutáni órákban kerül sor további bizonyítékok beszerzése és a tényállás teljes körű tisztázása érdekében.

A Hableány sétahajó május 29-én süllyedt el a Margit híd közelében, miután összeütközött a Viking Sigyn szállodahajóval. A fedélzeten 33 dél-koreai állampolgár és a kéttagú magyar személyzet tartózkodott. Hét utast sikerült kimenteni. Vasárnapig 20 halálos áldozat került elő, még hét dél-koreai utast és a sétahajó magyar kapitányát keresik.

Forrás: MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@görbetükör: Most jelentették be az ATV híradóban, hogy a balesetet okozó Viking hajó orrát kijavítotték és lefestették. Mi ez, ha nem a nyomok eltüntetése. Ahol ez a bűnöző szakonyfalui szarházi Rogán megjelenik, az korrupciótól bűzlik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@görbetükör: Biztos ciki, de tedd hozzá, hogy szerinted. Tudatlanságod ne súlyosbítsd butasággal.
papa.49
@görbetükör: Ha a főmegbízott nem vagyonőr lenne talán jobban haladt volna a mentés !!!
A főmegbízott a Kőbányai úti piacról került a tektökhöz !!!
görbetükör
@Eriksson: Figyu, ha nézted az M1 közvetítését, ott az egyik szakértő a következőket mondta: ekkora forgalom mellett kellenének un. okos bólyák, amik 30-40 méteres körzetben veszik az arra haladó hajók minden számítógépes műveletét, a hajók helyzetét. Azon kívül több ponton kellenének diszpécserek és mentő egységek.
A riporter naívan megkérdezte (hiszen az M1 riportere) ilyen van Európában?
A szakértő elnézően mosolyogva felelte, igen, de még a Balatonnál, a Tiszánál is. De Budapesten nem látott ilyent.
Igaz, hogy amit mondtam, szerintem. De te is mondd a magadét, hogy szerinted, hogy ne tetézd a tudatlanságodat szándékos hazugsággal!
Eriksson
@görbetükör: Ha jobban odafigyelsz, hogy mit írtam rájöhetsz, hogy én nem állítottam semmit se pro se kontra.
Csupán arra szeretnélek kérni, hogy ne ülj fel minden magyarázatnak amit különböző emberek különböző riportokban, különböző csatornákon mondanak. Főleg ne akarj szakértőbb lenni a szakértőnél, mások szubjektív véleménye alapján.
S hozhatnak bármilyen törvényt, ha egy hajóskapitány figyelmetlenül nekimegy egy hozzá képest kicsike hajónak, Semmi sem védi meg a szerencsétlenül jártat.
Megbántani semmiképpen sem akarlak, de még egyszer mondom: "Ha tudom, hogy gödör van előttem, kikerülöm. De ha nem tudom, akkor beleeshetek. Még akkor is, ha azt mondják, hogy gödörveszély van."
görbetükör
@Eriksson: Most túl meleg van és egész nap a hajó kiemelést néztem, nem folytatom veled.
Ha te úgy véled, semmit nem kell a szervezésen javítani, hogy minden rendben volt, lelked rajta. Én befejeztem.
Eriksson
@görbetükör: Ez a videó 22:25-től megszólaltatja Szalma Botondot, akiről biztosan tudni, hogy szakember, és azt is, hogy elfogulatlan. www.youtube.com/watch?v=mDBG1cTD1a0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.