"Hivatalosan is bejelentettem ma, hogy a főpolgármesteri választáson elindulok. Amennyiben a három kolléga - Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel-Fronius...- kijelenti, hogy nem kezdeményezik a fővárosi szépkorúakat érintő utazás- és egyéb kedvezmények megváltoztatását, továbbá kijelentik, hogy megválasztásuk esetén ezen juttatások forrását ha kell, a fővárosi költségvetésből biztosítják, ez esetben jelölésemet visszavonom. " - jelentette ki Schmuck Andor ma délelőtti sajtótájékoztatóján. "Főpolgármesternek sem az előválasztáson, sem a 2019-és önkormányzati főpolgármesteri választáson nem indulok. Bízom benne, hogy a főpolgármester-jelöltek garanciát adnak a fővárosi szépkorúaknak. Természetesen amíg ezen nyilatkozatok el nem hangzanak, elkezdem a kampányt és a 2000 aláírás gyűjtését. " - tette hozzá Schmuck. atv.hu

Forrás: atv.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Eladott Ország: a felvetésed komolyan is releváns! Hogyan lehet valaki közszereplő úgy, hogy lényegében semmi hivatalos adata nem közismert?
Eladott Ország
@RonaGyuri: Eltartja a narancsos csapat, mivel a szépkorúakkal 2010-ben megnyerték a választást. Én csak annyit tudok róla, hogy kitalálta azt a szót, hogy szépkorú. Mondjuk én is elmennék egy poéta tanfolyamra, mert úgy látszik megéri.
Nessy
Ettől a "szépkorú" jelzőtől már sikítófrászt kapok! Mondjon egyetlen dolgot, ami így 80 tájékán "szép", különösen ma kis hazánkban!
Az utazással mi baja? Ennél "olcsóbban" már nem utazhatunk, ha csak nem kapunk havonta tízezer forintos taxi utalványt. A támogatott üdülést meg talán a kormány finanszírozhatná az üres stadionok fenntartása helyett!
Imádom ezeket "feltétel szabásokat"! Mennyit kap a fidesztől ezért a cilibuliért?
Sámannus
Ha kinyalod az orbányay s@ggét, én is visszalépek.
@Eladott Ország: Magam is szépkorú vagyok, de a hüllőket megvetem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.