A dél-koreai Yonhap hírügynökség szerint átfestették a Viking Sigyn szállodahajó egy részét a Hableány tragédiája óta – értesült az Index.

A dél-koreai fél korábban is kifogásolta, hogy a Viking Cruises tulajdonában lévő hajó elhagyhatta Magyarországot a tragédia után. A hatóságok csak a hajó kapitányát vették őrizetbe, a szállodahajót nem foglalták le.

A 24.hu pedig arról ír, hogy a szöuli MBC televízió riportja szerint a Viking Sigynről bizonyítékokat tüntettek el, miután elhajózott Budapestről. A hajó orráról pedig eltűntek az ütközés nyomai. Az MBC felvételei szerint a bécsi kikötőben látszott, hogy kijavították és átfestették az ütközés felületi nyomait a hajó elején.

Forrás: Index, 24.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@Commenter: Írod:
"és ha nem is baleset volt?"

@papa.49: Írod:
"Ezt már beszéltük az öcsémmel, hogy lehetett akár szándékos is az eset !!!"

Mint az Estonia esetében, amit egyesek a KGB számlájára írnak:
"Az Estonia katasztrófájában a később elhunytakkal együtt 852-en haltak meg.
...
Már a katasztrófát követő évben Svédország, Finnország, Észt- és Lettország, Dánia, Oroszország, valamint Nagy-Britannia részvételével tető alá hozták az úgynevezett Estonia-egyezményt, amely a roncsot védetté nyilvánítva, gyakorlatilag mindenféle kutatást és merülést megtiltott a komphajó roncsához.

Nagy-Britannia részvétele különösen érdekesnek tűnt az egyezményben, hiszen egyetlen állampolgára sem tartózkodott az Estonia fedélzetén, és a Balti-tenger sem tipikusan angol felségvíz.
...
A laboratóriumi vizsgálatok robbanásra utaló nyomokat azonosítottak ezeken a fémtárgyakon.
...
2004 őszén komoly botrányt okozott, amikor egy nyugállományú svéd vámtiszt kipakolt a közvéleménynek. A tisztviselő Rabe állításait megerősítve arról számolt be, hogy tudomása szerint

az Estonia két alkalommal is Oroszországból származó katonai berendezéseket szállított a legnagyobb titokban.

Ezt az információt Johann Hirschfeldt ügyészségi nyomozó is megerősítette – azonban a részletek iránt érdeklődő újságírók azt a tájékoztatást kapták, hogy az ügy államtitok, a vizsgálati jegyzőkönyveket pedig 70 évre titkosították.
...
Margus Kurm észt államügyész bejelentette, bizonyítékot találtak arra, hogy az Estonia fedélzetén 1994. szeptember 14-én és szeptember 20-án rejtett rakományként katonai berendezéseket szállítottak a svéd titkosszolgálat számára.
...
"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: De nem bukik mert fontos titkok tudója !!!
balos
@papa.49: Nem véletlen,hogy annyi ügyben hallgat a "mély"!
Commenter
@papa.49: politikus bűnöző ennyi nem több, ezer szállal kötődik a maffiához, és nem csak az olajszőkítőhöz! Gyárfás ügy, Portik ügy, baltás ügy, és most ez is. Megint elengedtünk egy gyilkost az orosz-ukrán-magyar barátság jegyében... :(((
papa.49
Itt nem az ukrán faszin van a hangsúly hanem, hogy ne derüljön fény a turisztikai anyjavalaga által működtetett vircsaftra, ITT EZ A LÉNYEG !!!
Az hogy a ukrán eltűnik az csak jó a tonyónak, mert nem mond esetleg érdekes dolgokat a hajón történő dolgokról, engedd szabadra a képzeleted AZ MIND MEGTÖRTÉNHET, SŐT MEG IS TÖRTÉNIK a hajókon !!!
Commenter
@papa.49: lehet az ukránt el is tüntetik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.