Az Orbán-kormány elvágja a középosztály egyik menekülő útját az állami oktatásból.

(Forrás: 168 óra)

Itthon - 2020. November 29., 16:33
Jövő héten többször is havazhat

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ez nyílt agresszió, és tömeges üldözéssel egyenlő, ami exodushoz vezet. Jugoszlávia szétesése háborúval történt Magyarországot a saját kormánya veri szét egy kíméletlen maffia irányításával.
Nessy
@RonaGyuri: Két faiskola, és három tánciskola már elég akár a rektori székhez is.
ágimami
Ekkora szemétséget!!! Úgy látszik, tényleg azt csinál a kormány amit akar, most (már régóta) a középosztályt akarják lehetetlen helyzetbe hozni!!
UNDORÍTÓ amit művelnek!!!
RonaGyuri
@ágimami: Nincsenek véletlenek

rácsodálkozni a különbségre egyértelműen a tájékozatlanság jele

A Népszava derék publicistája állapítja ,meg a tényt, hogy „Prágában Babis miniszterelnök ellen mintegy 130 ezer ember ment tüntetni a Vencel térre. Tény, hogy a magyar és a cseh polgárosodás több ok miatt is másképpen zajlott és zajlik, mégis felteszem a kérdést: ma Budapesten létezhet olyan belpolitikai esemény, amely miatt az ellenzék hasonló súlyú tiltakozást lenne képes megszervezni? Aligha.”!
Nos ebben igaza van. Mind abban, hogy aligha, ahogy abban is, hogy polgárosodás másképp zajlott, sőt abban is, hogy ez összefügg.
Azonban az igazi gond sokkal közelebbi az a bizonyos 40év alapozta meg. Csehszlovákiában – szemben kicsiny hazánkkal – a legvadabb időkben sem számított szitokszónak polgárnak lenni! =))
Shikari
Magántanulónak főleg a mélyszegények hülyegyerekei mennek el, mert az iskola már nem tolerálja a devianciájukat, a terrorizálást és a rablásokat.
Így kitették magán tanulónak és aztán átengedték, nehogy a szülők megverjék őket.A középosztály gyerekei iskolába járnak és nem érinti őket, mert szabad iskolaválasztás van. Ha elfertőznek egy települési iskolát a mélyszegények idióta kölkei, akkor inkább áthordja másik iskolába, nem magántanulónak veszi ki.
Újabb liberálfasiszta hazudozásra látunk most példát! Mindig lelepleződik az a magyarellenes csürhe!
Nessy
Akkor most magyarázza meg nekem valaki, hogy pártunk és kormányunk nagyjainak csemetéi miért járnak elit óvodába, kiemelt általánosba, és már középiskolába is a "haldokló nyugatra"? Miért járnak külön nyelvórákra, ha az állami iskola tökéletesen felkészíti őket egy nyelvvizsgára?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.