Egy Nemes Nagy Ágnes idézettel – „esztelenül bízom az észben” – indul az a felhívás, amely arra kéri mindazokat, akik még hisznek a józan ész és a szó erejében, hogy egy rövid, 2-3 perces videóban mondják el véleményüket arról, hogy a kormány egy törvénymódosítással meg akarja semmisíteni a Magyar Tudományos...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@Shikari: Vagyis szerinted már Kóka Jánosnak igaza volt 2005-ben?
És a tudósok mind hülyék, hogy nem akarják azt, ami mindenkinek a legjobb?
És még azt áruld el: amikor Kóka ezt mondta, és a Fidesz őrjöngve ordított, hogy ez a tudomány szabadsága elleni ordas támadás, akkor még neked is ez volt a véleményed amit az előbb írtál írtál, vagy csak most fordultál 180 fokot, mert együtt forogsz a Fidesszel?
menekült
@Shikari: Ez a baj veled is és a kormányoddal is. Ez nem üzlet. A mindenkori kormányok kötelessége a tudományos kutatások, az oktatás, az egészségügy, a kultúra finanszírozása, a szociális ellátás, és még jó sok dolog. Aki pedig fizet, az nem a kormány, hanem te, meg én, meg még sok millióan. És én nem járulok hozzá, hogy kontár seggnyalók táborából busásan megfizetett ostobák elvonják a kutatásra fordítandó összegeket, és a Tudományos Akadémia vagyonát, meg a külföldi támogatásokat ez a rablóbanda szétossza a hájas haverjaik között.
menekült
@Shikari: Nem hinném, hogy a világon sehol nem így van, sőt, leginkább így van, már ha nem Kínáról, Törökországról, Észak-Koreáról és a hasonló diktatúrákról van szó, amikhez jó lenne, ha Magyarország nem akarna hasonlítani.
Clavigo
@Shikari: Ostoba vagy vándorcigány...kib@szottul ostoba..
menekült
@Shikari: Azt nem. Te viszont hazudsz.Innentől érd be azzal, amit eddig írtam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.