A rendőrök keresik azt a nőt, aki a Fővárosi Állat- és Növénykertben megkínzott egy görög teknőst.

Kockaköves teknős-gyilkos: a rendőrség nyilvánosságra hozta a zöld overallos nő fotóit

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága 01140/1778/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen állatkínzás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Kockaköves teknős-gyilkos: a rendőrség nyilvánosságra hozta a zöld overallos nő fotóit

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 20-25 év körüli nő 2019. június 13-án 17 óra 40 perc körül Budapest XIV. kerületében, a Fővárosi Állat- és Növénykert kifutójában rádobott egy nagyméretű kockakövet egy görög teknősre. Az ütéstől a teknősnek olyan súlyos sérülései keletkeztek, hogy az állatot el kellett altatni.

A feltételezett elkövetőről az állatkert biztonsági kamerája felvételt készített.

A nő 20-25 év körüli, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, aki a bűncselekmény elkövetéskor fekete hosszú ujjú pólót, zöld színű kantáros nadrágot és sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képeken látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

(police.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Döbbenetes, hogy már a nők is kezdenek lealjasodni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Biztos hallotta a migráncsokról szóló állandó fejtágításokat és úgy döntött, hogy eggyel végez a külföldről idemenekültek közül.
simmering73
Döbbenetes, hogy már a nők is kezdenek lealjasodni.
jesz
vannak jobb képek is, pont a legszarabbakat teszik közzé? a képek minőségén százezer forintos nyomravezetői díjjal nagy mértékben lehetne javítani...ezt úgy tanitják, hogy motiváció..
papa.49
Ez nem lehet nő, csak nőimitátor ...
Dr plágium
Remélem meglesz és letöltendőt kap. Mondjuk néhány évet.
Mit ártott neki az az állat? Egyáltalán mi a f@sznak megy az ilyen állatkertbe? Vagy ha megy tigrisekkel egy kifutóba rácsok mögé.
lópicigáspár
Ha a győri rendőrök nyomoznának, biztos felmentenék, mint a plakátrongálót, főleg ha fideszes! Hisz ő így küzd a globális felmelegedés ellen! Egy szénmonoxid kibocsájtóval kevesebb! :(((
rokker33
Ugyan azt kell vele tenni mint azzal a szerencsétlen teknőssel tett! 2 méter magasról a fejére dobni azt a követ kíváncsi lennék mi maradna abból a k.b...ott fejéből!!
vacsi
@simmering73: Mégis, honnan veszed, hogy a nők nem tudnak gyilkolni?! Vagy bármi más aljasságot megtenni?
SystemError
@simmering73: 21:10 Ez tipikusan egy elmebeteg cselekedet volt...Elmebeteg nők is kínozhatnak állatokat (sajnos)
almalibre
Az öltözködési stílusból következtetve, a “hölgy” az állatkerti séta után egy Zöld, Gender, vagy CEU melletti tüntetésre ment…
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 10:58

Az is lehet, hogy egy lelketlen fidesz-imádó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.