Valami nagyon össze lett itt kutyulva, jelentem tisztelettel. Amióta a kormányzat a Hősök terére meghirdette a “Szabadságkoncertet” nem tudok szabadulni attól, hogy maga az esemény és a körítés is szándékos dezinformáció vagy ha erősebben kívánok fogalmazni, akkor egyszerűen kijelenthető, hogy ez történelemhamisítás és egyben kegyeletsértés is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
történelemhamisítás és egyben kegyeletsértés is. AZ! =))
Commenter
Igy igaz. Aki az igazságot szeretné látni és hallani, az menjen el az az Arany János utcába menjen a Hősök tere helyett ha emlékezni szeretne: soha nem látott, vágatlan filmanyag:
www.osaarchivum.org/hu/events/Kegyetlenseg-es-kegyelet-1956-1989-2019
Az orbán és zenészbarátai által összetákolt ún. szabadságkoncertre több szót pazarolni sem érdemes.
menekült
Kezdetnek pedi lesz egy kis Listen to Your Heart, a fidesz himnusz. Csak hogy akik odamennek, tudják, hol vannak és miért.
Commenter
56 és 89 igazi himnusza az East által előadott '56 volt. Volt magyar és angol verziója is és Nagy Imre az ENSZ-hez intézett kétségbeesett üzenete is hallható a dal elején. Az áthelyezett szobornál és a filmvetítésen talán felcsendül. Kis híján világsláger lett, akkor annyira ránk figyelt a világ. Nagyon remélem ebből egy hangot, egy taktust sem engednek/engedtek a szerzők lejátszani az orbán féle "szabadságkoncerten."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.