Lezárásokra kell számítani a Hősök tere környékén a Szabadságkoncert miatt a 30 éve szabadon című rendezvénysoroza esti ünnepi koncert miatt, a BKK egyes járatai is módosított útvonalon közlekednek. Ellenpélda: Fischer Iván és Budapesti Fesztiválzenekar a szent István bazilika előtt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rendszert váltottak. Ők. Maguknak. Közben ezerrel zajlik Orbán Viktor felszopása is. Nagy Imre temetésén elmondott beszédét el is lehet olvasni. Szép is volt, amikor a koporsókra felmászva eszkábált magának politikai emelvényt. Azóta már Nagy Imrét sikerült lecserélni Horthy Miklósra, de illiberáliséknál már csak így mennek a dolgok. A zorigo egyenesen azt boncolgatja, miért csak Orbán Viktor beszédére emlékszünk az újratemetésből és semmi másra. Ha a propagandaoldalakat nézem, hamar kiderül, hogy Orbán Viktor csinálta az egész rendszerváltást. Egyedül. Sőt, ha akkor őt koronázza meg a nép, ma már tejjel és mézzel folyó boldogság lenne itt. Derékig legalább. Arra még nem leltem választ, hogy akkor miért nem volt elég az eltelt kilenc év a bizonyításra. Hiszen éppen fénylő csillagunk uralkodására esik az a szakasza a magyar történelemnek, amikor a világválság már lecsengett, a gazdasági hangulat igazán remek, olcsó pénz kering a piacon, soha nem látott bőségben zúdul az országba az uniós támogatás – ne feledjük, hogy a támogatások elsöprően nagy része az Orbán-kormányok alatt érkezett az országba – és általában pozitív a gazdasági környezet. Én legalábbis nem érzékelek óriási fejlődést, bár lehetséges, hogy bennem van a hiba. A felszabadult öröm és általános elégedettség helyett én fokozódó paranoiát, erősödő idegengyűlöletet és belső társadalmi feszültséget, egyre durvábban lemaradó gazdaságot látok. Mindeközben Orbán Tatjána Viktor levelét megírta. A „bölcsek tanácsa” néven ismert vizsgálóbizottsággal levelezget ő, melynek az a feladata, hogy kivizsgálja a jogállam helyzetét Magyarországon és javaslatot tegyen a néppártnak a fidesz kizárására vagy ki nem zárására. Ady már száz éve megírta, most újra ezt javaslom: hagyjuk Európát és menjünk vissza Ázsiába a gecibe, mert ez így már kurvára unalmas. Csak azt kell majd időben eldönteni, hogy akkor ki legyen az ellenség. Mert ellenség nélkül végünk van.
Eladott Ország
A Szabadságkoncert házigazdája a Beatrice, 1987-es lopott slágerét a "Boldog szép napokokat" is előadja. Íme a Gene Loves Jezebel brit zenekartól csórt zene, amit ők 1986-ban adtak ki: youtu.be/tbJGst7CGr8
Nem is értem, minek bohóckodik a fidesz ezzel a demokrácia-látszattal. Sokkal egyszerűbb és tisztább lenne, ha kijelentenék, hogy kuss van mindenkinek, itt csak az történhet, amit őfőbunkósága kitalál szarás közben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.