Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt a hőségriadó közepén hőmérővel szállt fel a 3-as metróra, hogy megmérje, hány fok van.

Karácsony megmérte: kemencévé vált a hármas metró – videó

A mérésről a Facebook-oldalán közzétett videóban is beszámolt:

Március végén, az M3-as metró felújított pályaszakaszának átadásakor Tarlós István főpolgármester bejelentette, végzik a Liebherr moduláris klímarendszer vizsgálatát, és úgy tűnik, mégis megoldható a légkondicionálás a hármas metrón. Pontos határidőt akkor nem mondott, annyit közölt, a pályafelújítás ideje alatt történhet meg ez is.

Karácsony a videóban elmondja, hogy a 3-as metró szerelvényeinek felújítására bejelentkező észtek – akik klímát is beszereltek volna – kilenc milliárd forinttal olcsóbban végezték volna el azt a munkát, amelyet végül a Metrovagonmas kapott meg. A főpolgármester-jelölt ezután átszállt a 2-es metróra is, ahol 28,2 fokot mért.

Forrás: hvg.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Horizont: Meleg van és nagy a párolgás, az egész oldal úgy működik mint egy haldokló, időnként rúg még egyet, aztán szünet, kattintasz és hosszú másodpercekig ,,várakozás a szerverre,, felirat látható, vajon miért is !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A ,,nagyszerűen felújított,, kicserélt szerelvényekben mást várni se lehet, a bolondistókot nem zavarja ő légkondis szolgálati kocsival jár !!!
jesz
Karácsony Ungárral szorosan mögötte inkább levegőtisztaságot mért volna télen itt a XXII-XI-XII. kerületben...ahhoz nem volt merszük...
Ősztől eltűnik a politika szemétdombján, tehát még most kibohóckodja magát ez a szerencsétlen(is)
...a metrón hőmérsékletet mérni nem kell bátorság, csak igen vastag bőr a pofájára...
papa.49
@Horizont: Ilyenkor átmégy egy másik portálra ha ott működik rendesen akkor nem nálad van a hiba ...
Jozefina
Tarlósnak kellene utaznia rajta a hivatali ideje alatt minden nap!!! Mészáros ásványvize nélkül!!!
papa.49
@Jozefina: Én a kánikula kellős közepén lépésben szállítanám a bolondistókot oda, vissza egész nap !!!
tudode
Az éremnek két oldala, ha nem három van abban az országban, ahol ahelyett, hogy lenne egy KERESKEDELMI ÁGAZAT, pirospacsiSOKK kötik a világ minden részén a sundám, bundám üzleteket, nem felejtkezve el JÓL FELFOGOTT SZEMÉLYES ÉRDEKEIK érvényesítéséről, szinte minden szinten!
.
Ezek közé tartozott a 3-as metró kocsijainaki felújítása is, amely árért új, a XXI. századnak megfelelő járgányokat lehetett volna beszerezni:
.
Azért hónapokig téma volt, aztán mi lett belőle: KAZÁNHÁZAK, kínzókamrák
.
"""" Azt is tudni lehetett, hogy ha a tendert új metrók beszerzésére írja ki Budapest, akkor az oroszok elvéreznek az elavult megoldásaikkal. Így viszont az ölükbe hullott a 69 milliárd forintos üzletet (a 222 metrókocsi felújítása csaknem 220 millió euróba került).
Vagyis:
drágábban kaptunk felújított, régi orosz technológiát, mintha új, korszerű nyugati metrót vettünk volna."""
.
De hát Vlagyimir barátsága MINDEN PÉNZT MEGÉR annak, aki a kereskedésről csak a SZÉKHÁZMUTYI szintjén képeSS zsibizni szinte minden szinten!
.
Azaz a csuti a Vladigyimir, Tarlós pedig a "csuti" pincsiKÁJA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.