A miniszterelnök feleségével látogatott el a temetőbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nagy Imre szobrának új helyén, a Jászai Mari téren, lopva leszakították a takaró, fekete nejlont Varga Tamás szobrászművész alkotásáról. Elfelejtették a Fidesz-vércsék átadni. Nyilván kivonult a vezérkar valahová budit, stadiont, műfüvet avatni. Pótó János történész, a Nagy Imre Emlékház igazgatója az ünnepség elmaradásáról korábban azt mondta: a kormány nyilván nem szeretné, ha a szobor felállítása az elkerülhetetlennél nagyobb hullámokat verne a sajtóban. Furcsán venné ki magát ugyanis, ha egy ennyire antikommunista retorikájú, „ráadásul végletekig leegyszerűsített, fekete-fehér paneleket sulykoló propagandagépezet” arról lenne kénytelen beszámolni, hogy valamelyik fideszes vezető felavatja a kommunista miniszterelnök szobrát.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/06/nagyimrej%C3%B3.jpg
Talán soha nem estünk úgy pofára, mint Orbánnal. Azt mondtam akkoriban erről a szakállas, harsogó fiatalemberről: csak egy felfújt lufi, egy gombostűszúrástól kipukkad, aztán jó napot. Hát nem, ennek harminc éve, azóta garázdálkodik, hergel, fanatizál ez az ember hatalmon és ellenzékben – akkor is, ha alszik. Apák, anyák, nem ilyen lovat akartunk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Közben ezerrel zajlik Orbán Viktor felszopása is. Nagy Imre temetésén elmondott beszédét el is lehet olvasni. Szép is volt, amikor a koporsókra felmászva eszkábált magának politikai emelvényt. Azóta már Nagy Imrét sikerült lecserélni Horthy Miklósra, de illiberáliséknál már csak így mennek a dolgok. Hamarosan megérjük azt is, hogy a megszülető NER-bébik fenekére rátetoválják a matricát vagy Orbán Viktor képét.
uploads.disquscdn.com/images/343fd5f7830735017a0d1f0e3c63c82a3681b7744466e49681cfbc45c774a490.jpg?w=800&h=540
Commenter
Remélem a hozzátartozók eltávolítják a sírról azorbáni koszorút. Ennek az emberszerűségnek végtelen gusztustalan húzásai vannak betegekkel, idősekkel, halottakkal szemben. Emlékszem a már nagybeteg Horn Gyulának folyton "Boldog Karácsonyos képeslapokat küldözgetett a kórházba akkor amikor Horn Gyula már betegsége révén szinte semmiről sem tudott. Ehhez is pofa kell, meg ahhoz is amit 56 meghamisításával tesz. Ország világ szégyene ez a törpe,dagadt zsebnáci.
kereső
@Commenter: nem koszorút vitt, hanem egy szál fehér rózsát!!!
görbetükör
"Ahol a külső cselekedetek belső jóindulat nélkül vannak, képmutatás vagyon ott és a jó magaviselésnek csak árnyékja." (Apáczai Csere János)
Commenter
@kereső: bele se néztem a videójába. Undorodom Európa önjelölt DNS-étől. Czeizel Endre mondta egyszer hogy nem az ember testét hanem a DNS-ét kellene eltemetni, mert az az igazi kulcs a személyiségünkhöz, esetleges újjászületésünkhöz. Lehet ezzel egyet érteni, vagy nem, de a legújabb temetési szokások szerint orbán ha elpatkolna, csak a szemétdombon való komposztálást érdemelné.
dr. prédikátor
O1G te szemét patkány !!! Remélem hogy a te sírodat le fogom még hugyozni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.