A 17-es villamos terelve, a 61-es villamos rövidítve közlekedik, az 59A jelzésű villamos pedig a teljes vonalon kimarad, helyettük pótlóbuszok járnak.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint június 18-20. között mindennap kb. 20:30-tól üzemzárásig a 17-es, 59A és 61-es villamosok helyett a Széll Kálmán tértől Farkasrét felé, valamint az Alkotás utcai szakaszon a Móricz Zsigmond körtérig pótlóbuszokkal utazhatnak. A kimaradás karbantartás miatt lesz, az 59A jelzésű villamosjárat a teljes vonalán kimarad.

Esténként több villamos sem közlekedik Budán a következő napokban

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 4.0/Tóth Péter

Az ideiglenes forgalmi rend szerint a 17-es villamos terelve, Krisztinavároson át jár a teljes útvonalon, a 61-es villamos pedig rövidített útvonalon közlekedik – Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér M között.

Az Alkotás utcán és a Villányi úton a 61-es jelzésű pótlóbusz jár, mely a Móricz Zsigmond körtéren a Villányi úton kijelölt megállótól indul. A Széll Kálmán téren a villamospótlóra a 139-es busz végállomásán és az 5-ös busz Krisztina körúti megállójában lehet felszállni.

Farkasrét térségébe a Mindszenty József bíboros térig az 59-es pótlóbusszal lehet utazni. A Széll Kálmán téri felszállóhelye a Margit körúton, a Dékán utcai gyalogos-átkelőhelynél kerül kijelölésre. A járat megáll a Széll Kálmán tér M (Csaba utca) megállóhelyen is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.