A felcsúti milliárdos érdekeltségébe tartozó MKB Bank 190 millió forintos jelzálogjoggal terhelte meg a budaligeti ingatlant.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
fertály órája egy erről szóló beküldést tőlem töröltettek! =))
Eladott Ország
Mészáros Lőrinc – nem túl nagy meglepetésre, az egyik cégével a sok száz közül – részt vesz a Belgrád-Budapest vasútvonal 750 milliárd forintos felújításában. Azt hiszem, nem sokan kételkedtek abban, hogy véletlenül nem pont Orbán Viktor kedvenc oligarcha-strómanja kapja meg ezt a megbízást a kínai cégekkel konzorciumban. Ezek után kíváncsi voltam arra, hogy milyen szakmai háttérrel rendelkezik, a stróman cége, az RM INTERNATIONAL ZRT. Lássuk azokat az okokat, amelyek miatt pont erre a nagy hagyományú cégre esett a választás:
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/04/mesyaros.jpg
Tehát mint az az adatokból is kiderül, a cég nincs még másfél éves sem, amellett hogy a ceginformacio.hu adatai szerint 5 millió forintos alaptőke mellett 2 alkalmazottat foglalkoztatva – emellé jár 3 menedzser is – 0 forint bevételt termelt. Ez mégsem volt gond a pályázatot elbírálók számára, hisz vélhetően Mészáros maga a garancia arra, hogy amibe csak belevág, az el is készül. Noha szinte soha nem időben és nem annyi pénzért, amennyiért előzetesen megállapodtak, de elkészül. Lássuk, hogy is néz ki a cég igazgatósági tagjainak névsora:
Mészáros Lőrinc nagyobbik lánya, Mészáros Beatrix
Homlok Zsolt, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. korábbi ügyvezetője (a kisebbik Mészáros-lány, Ágnes férje)
az R-Kordot vezető Csűrös Sándor.
Utóbbi egy olyan, szintén Mészáros által birtokolt cég, amely több milliárd forintos árbevételt termel évente. Ez azonban igen nagy valószínűséggel nem lett volna megfelelő arra, hogy nemzetközi üzletet is lebonyolítson, így hát a felcsúti stróman még időben kapcsolt és létrehozta a családi céget, amely már gond nélkül pályázhatott a jelenleg 750 milliárd forintosra becsület felújításra. Lesz az 1500 milliárd is, attól tartok. Ha egyszeri valaki beházasodik a klánba, onnantól móka és kacagás és buli az élet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.