Az ismert gyermekpszichológus szerint most arra trenírozták az országot, hogy higgyen az aljas összeesküvés-elméletekben, rettegjen, irigykedjen, gyűlölje a zsidókat, a másikat. Vekerdy Tamásról talán túlzás nélkül mondható, hogy az ország legismertebb gyermekpszichológusa, aki most a válással és a körülötte lévő családi drámákkal és nehézségekkel kapcsolatos olvasói leveleket és szakértői válaszait...

(Forrás: olkt.hu, toma33 által)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: A túlképzett fideszesekről. Kezdjük mindjárt azzal, akivel a teremtés is kezdődik. Orbán Viktor elvégezte a jogi egyetemet, de végül nem lett jogász, hiszen a szükséges gyakorlatot nem szerezte meg. Soros György támogatásával eljutott ugyan egy angol egyetemre, de nem fejezte be, hazarohant a választások miatt. Szakmája tehát nincs, világ életében politikából élt. Eddig volt liberális, volt demokrata, jelenleg nagyon konzervatív nagyon keresztény. Tulipános láda még nem volt. Kövér László szintén jogi egyetemet végzett. Ahogy látom, ő sem igazán működött a szakmájában. Egy éven át kollégiumi nevelőtanár, a Századvég című folyóirat alapító szerkesztője, az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa, ezt követően Soros György ösztöndíjából élt. Szintén volt meggyőződéses liberális, demokrata, ma nagyon konzervatív nagyon keresztény élő lelkiismeretként funkcionál a fideszben. Deutsch Tamás tizenhárom év alatt nagy keservesen befejezte a jogi egyetemet, egy percet sem dolgozott a szakmájában, ellenben azonnal sportminiszter lett és vett nekünk csodálatos beléptető kapukat, amelyeket soha, sehol nem szereltek fel, de legalább jó sokba kerültek. Világnézete a korszellemnek és Orbán Viktornak megfelelően változott. Szijjártó Péter nemzetközi kapcsolatok és sportmenedzsment szakon végzett a Corvinuson. Ő fél évet tanulhatott az Egyesült Államokban Soros-ösztöndíjasként. Munkahelye soha nem volt, a fidelitasból a fideszbe kapaszkodott fel. Jelenleg toporzékolásügyi miniszterként szolgálja a főnökét és példaképét. Rogán Antal közgazdászként végzett, egy rövid ideig a Magyar Nemzeti Bank munkatársa volt, azóta politikusként tengeti szerény mindennapjait. Természetesen ő is mélyen vallásos és konzervatív, ahogy az most kifizetődő. Nevéhez fűződik a ráfizetéses letelepedési kötvény, a kívánságra táguló lakás, a zaciban vásárolt Vuitton táska, a helikopterrel lagziba rohanás és az elektronikus aláírás feltalálása.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Eladott Ország: :-) Valami unalomig lerágott egyéb csont?
tulipan
@Shikari: Elhiheted, majd nem lesz unalmas,, ha a gyerekeid megvetően, számon kérik rajtad, az undorító, hazaáruló seggnyalásodat!! :))))
Nessy
@Eladott Ország: Mondhatnád szebben is kis lovag! :))))
Miután jogász a fidesz kegyenceinek egy része, akkor nekik ismerniük kell Cicero híres beszédének első mondatát:
Qvo usqve tandem abutere fidesz patientia nostra??
De ne kelljen nekik a guglin keresni: Meddig élsz még vissza türelmünkkel, fidesz?
Nessy
@Eladott Ország: Mielőtt valaki megállapítja, hogy akkoriban még nem volt fidesz, ezt a szenátusban Cicero Catilinától kérdezi!
De ahogy én a "történészeinket ismerem,még az kiderülhet, hogy Istennek O.V. adott tanácsot a Teremtéssel kapcsolatban.
tulipan
@Eladott Ország: Még túl sok pénzikét lehet az országtól ELLOPNI!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. October 27., 07:24
Eltűnt egy 13 éves fiú
Itthon - 2020. October 27., 07:17
Láncfűrésszel vágta meg magát egy 90 éves férfi