Rengeteg helyen történt baleset a hajnali és reggeli órákban, emiatt több helyen torlódásokra kell számítani.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé, – a 4-es főút és az M5-ös autópálya közötti forgalomterelésben –, egy kamionos a védőkorlátnak ütközött, majd árokba csúszott. A gyáli kijárat közelében, a 36-os km-nél a külső sávot lezárták, így jelenleg az M5-ös felé csak egy sáv járható. Torlódik a forgalom.

Útinform: balesetek lassítják a forgalmat országszerte

Fotó: Illusztráció/police.hu

- Továbbhaladva az M0-son a halásztelki csomópont közelében, a 16-os km-nél is baleseti helyszínelők dolgoznak. A környéken mindkét irányban jelentős a torlódás. Az M1-es felé 6 km hosszan araszolnak és közel egy órát vesztenek a járművek, már az 5-ös főúti csomóponttól érezhető a forgalom lassulása. Az ellenkező oldalon a diósdi kijárat és a halásztelki csomópont között torlódik a forgalom. Fél óra a menetidő veszteség.

- Hármas karambol okoz óriási torlódást a 4-es főúton Monor és Üllő között is. A főváros irányába haladók a 34-es km-nél csak egy sávot használhatnak.

- Az 52-es főúton, a 42-es km-nél Fülöpszállás térségében továbbra is egy műszaki hibás kamion foglalja el a fél útpályát.

- Személygépkocsi kamionnal ütközött az M1-es autópályán Budapest felé az M0-s csomópont előtt. A 17-es km-nél a külső sáv van zárva.

Lezárások

Az M0-s autóút keleti szakaszán, az M5-ös autópálya és a 4-es főúti csomópont között, a 32-es és a 40-es km között a már meglévő terelést átépítették. Az M3-as autópálya felé a belső sávot lezárták, a forgalom most a külső sávon és a szemközti oldal belső sávján halad. Az M1-es felé a külső- és a leállósávra terelik az autósokat.

Az M0-s autóúton lezárták a 6-os főúti kijáratot az M1-es autópálya felé tartó oldalon. Így az M5-ös felől érkezők a következő kijáratnál, az M6-os autópályánál hajthatnak csak le az autóútról. A terelőutat, az M6-os autópálya – 6-os főút útvonalon sárga táblák jelzik.

Építkezés miatt változik a forgalmi rend Dunakeszi és Göd között

Az új Dunakeszi összekötő út a 2-es főút, valamint a kivitelezés alatt álló M2-es gyorsforgalmi út új különszintű csomópontja, a Dunakeszi északi csomópont között teremt kapcsolatot. A beruházás a következő szakaszába érkezett, így a 2-es főút átépítési munkálatai miatt mától megváltozik a forgalmi rend a 2-es főúton, Dunakeszi és Göd között. A Vác irányába tartó forgalom továbbra is a 2-es főúton haladhat, azonban a Budapest irányába tartókat – 30 km/h-s sebességkorlátozás mellett, – várhatóan délelőtt 10 órától a főúttal párhuzamosan kialakított terelőútra irányítják. Ez a forgalmi rend augusztus végéig marad érvényben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.