Hiába az elmúlt évek látványos minimálbér-emelése, továbbra sem sikerült elérni azt a célt, hogy a kötelezően adandó legkisebb fizetés meghaladja a létfenntartáshoz szükséges szerény igények fedezetére elegendő értéket.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Ja, a szörp is felment 40 forinttal! (Ahogy minden más!)
tudode
Naiv kérdés EZEKTŐL elvárni, hogy egyenes gerinccel a laikusok elé tálalni, hogy a baráti körön kiívül mindenki essen transzba, és menjen farhátat vásárolni:
.
Bezzeg egyikük sem bátorkodik behúzni a Corvinus Egyetemre, és elrebegni hozzáértő közgázosok előtt, hogy egyáltalán mit kutyulnak össze szem előtt tarta a baráti kört, és egy, két morzsát várhatnak a pikszisen kívüliek:
.
Tehát:
.
---- „NE TESSENEK ELHINNI, HOGY A MAGYAR GAZDASÁG HASÍT!”
.
qubit.hu/2018/02/12/ne-tessenek-elhinni-hogy-a-magyar-gazdasag-hasit
.
Talán egy szaklegény van a gáton, aki hozzáértő, de hát prioritást élvez mindenek felett ŐSZENTSÉGE gyermekkori álmának a megvalósítása, még a 0-is hiánycél, vagy mi a fene is!
.
Adios a moslékzabálók bármit bevesznek, miközben a millirdos haverok nem forgatják vissza a lóvét a gazdaságba!
Nessy
Ezzel nem lehet villogni! Igaz, Rétvári, Novák Katalin meg a többi álomtitkár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.