A Fidesz a volt polgármester-kancelláriaminisztert indítaná a jelenlegi városvezető ellen Hódmezővásárhelyen. Ha Lázár nyer, veszélybe kerül a Fidesz parlamenti kétharmada?

Ősszel Hódmezővásárhelyen lehet a szuperválasztás: Lázár Jánost indítanák Márki-Zay ellen

A múlt heti tisztújító ülésen arra jutottunk, hogy végre nyíltan is kimondjuk, amit mindannyian gondolunk, és azt az embert kérjük fel a jelöltségre, aki képes a várost kihúzni a legmélyebb gödörből is, és ismét fejlődő pályára állítani. A javaslatunk egyszerre nevezhető meglepőnek és magától értetődőnek. Megvitattuk a kialakult helyzetet és száz százalékos konszenzus alakult ki abban, hogy Lázár Jánost kérjük fel, vállalja a polgármester-jelöltséget

- nyilatkozta a Fidesz-közelinek tekinthető promenad.hu-nak Havasi Katalin, a Fidesz hódmezővásárhelyi elnöke.

Ha Lázár nyerne, akkor le kellene mondania a parlamenti képviselői mandátumáról, így veszélybe kerülhet a Fidesz kétharmados országgyűlési többsége.

Havasi azt mondta, hogy 

Ennek nincs komoly vagy reális kockázata. Lázár János megnyerné a választást, utána pedig, árulja el nekem, ki győzné le az általa is támogatott jelöltet egy, vagy két hónappal később? A versenyben alulmaradó, városvezetőként megbukó jelenlegi polgármester?

Lázár János egyelőre gondolkodik, hogy elfogadja-e felkérést.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A helyi fidesz azt az embert tartja a legalkalmasabbnak aki miatt 22,5 milliárdos adósságban úszott a város. Hát ha jobb nem volt, akkor gratulálok a választáshoz :D
tudode
Ahhoz képest, hogy a lejárt lemezű frakcióvezetők között, ahhoz képest, hogy JOG-ÁSZ alapból megjelenésében, és felfogóképességében a legrátermettebb!
.
Ha adna magára KIKÉRI KI annak, aki úgy focizik az alárendeltségébe tartozókkal, miután elhasználta az etetőjüket, oszt' ha elfelejtkezik bárki a fityiszes "tisztességről", felemeli, aztán leejti, mint a szennyes zsepijét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.