Az 500 millió forint feletti budapesti ingatlanok után beszedett adót Tiborcz-adónak nevezné el Karácsony Gergely.

Orbán Viktor veje nekiment Karácsony Gergelynek, mert ő nem közszereplő
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Tiborcz István, Orbán Viktor veje az Indexnek erre úgy reagált,

miután a Kúria kimondta, hogy nem közszereplő, nem köteles eltűrni, hogy más politikai célból használja a nevét, ezért jogi lépéseket tesz, személyiségi jogi pert kezdeményez.

Ha Karácsony Gergely jó ötletnek tartja, hogy különböző adókat személyekről nevezzen el, akkor javaslom, hogy a zuglói transzparens és problémamentes parkolási rendszer dicséretére

a zuglói Mikulás-csomagokat nevezze át Karácsony-csomagokra

– mondta Orbán Viktor veje a lapnak.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Lehet, hogy nem közszereplő, de a közpénzlopás nem csak közszereplőknek tilos.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Macskaszem
Lehet, hogy nem közszereplő, de a közpénzlopás nem csak közszereplőknek tilos.
RonaGyuri
@Macskaszem: valami hasonlót akartam én is írni rá, de ez még frappáns is! =))
Klubtag
A válasza meg ugyanannak a blődli-brigádnak a agymenése, mint amelyik az apósa szájába szokta adni a frappánsnak szánt hülyeségeket. Az igazi humorhoz, szellemességhez nem elég a primitív gőg, ahhoz biza intelligencia is kell ám.
CsipkeRózsa
Meg kell változtatni az adó nevét Tiborc adóra. Akkor is tudjuk, hogy kiről nevezték el.
Commenter
De bizony közszereplő lett és nem csak azért mert elvette a száz lábon álló nemzethes királylányt, hanem azért is, mert köz és EU-s pénzekből lett egy érettségivel 30 akárhány éves korára ez a 32. leggazdagabb magyar már csak ezen utóbbi okból is az. És azért is mert EU-s szinten is felfigyeltek arra hogy ez a töklámpás milyen sötét és korrupt. Amúgy a leggazdagabbak mind közszereplők a Forbes jóvoltából is. Bár ez a jelentős apósi hátszelet kapott taxissal üvöltöző alak csak egy huszonhatodik senki lenne az orbán család nélkül, jelentéktelen külsővel, nulla tudással. Pufi dzseki, Ray Ban szemüveg, kockás ing prosztó volt, az is marad. Nehéz elhinni hogy nagyapja ismert orvos.
vacsi
Szerintem, aki a közpénzekből él, az közszereplő - bárki bármit is mond.
kereső
Lopni, csalni mindenképpen bűn. Attól a társadalom kára nem lesz kisebb.Bennünket loptál meg szarjankó,és még neked áll feljebb?Gumicsizmás bugris.
csak úgy....
tehet arról a vö,hogy az após a hozományt a csónya lyányra az EU val fizettette ki ?
Sámannus
A fa lopós traktorral készült lagzis kép óta tudjuk, hogy mindig elvetted ami nem volt odahegesztve, mert enyves a kezed.az új adónemhez éppen te adod az apropót. Ha mohó vagy épp azért jár a megnevezés, mert gátlástalanok vagytok.
A tákolmánybíróság pedig sok síkosítót használ, ezért döntött úgy ahogyan.
tudode
Egész jól keresnek a "nem is közszereplők" a hírnevük, vagy mi a bánat megsértése miatt.
.
De felmerülhet a kérdés, hogy a "tisztességnek" van-e ára, ha bárki törvényesített zsibizés következtében elveszítette azt.amiből koldusnak, királynak egy van!
Borsodi
Elég szomorú,hogy aki a miniszterünkhöz közel áll az máris milliárdos,törvény szegővé válik,de a média Magyarország dísz polgára,becsület példa képe, vagy megmentője ként emlegeti.Azt mondják amilyen egy ország minisztere olyan lesz az ország népe is.
Clavigo
Nem tudom,,,hogy " kija a faszom " ,,Orbán elvtárs veje...Annyian vagytok more,,,..
lusta
Ilyen az, amikor Tiborc panaszkodik.
Ő csorda számra tartja gyülevész
Szolgáit! éppenséggel mintha minden
Hajszála egy őrzőt kívánna; sok
Meránit, olykor azt hinné az ember,
Hogy tán akasztani viszik, úgy körül
Van véve a léhűtőktől, s mi egy
Rossz csőszt alig tudunk heten fogadni.

Ő táncmulatságokat ád szüntelen,
Úgy, mintha mindég vagy lakodalma, vagy
Keresztelője volna: és nekünk
Szívünk dobog, ha egy csaplárlegény az
Utcán előnkbe bukkanik, mivelhogy
A tartozás mindjárt eszünkbe jut.
A jó merániak legszebb lovon
Ficánkolódnak - tegnap egy kesej,
Ma szürke, holnap egy fakó: - nekünk
Feleség- és porontyainkat kell befogni,
Ha veszni éhen nem kívánkozunk

Ők játszanak, zabálnak szüntelen,
Úgy, mintha mindenik tagocska bennek
Egy-egy gyomorral volna áldva: nékünk
Kéményeinkről elpusztulnak a
Gólyák, mivel magunk emésztjük el
A hulladékot is. Szép földeinkből
Vadászni berkeket csinálnak, a-
Hová nekünk belépni nem szabad.
S ha egy beteg feleség, vagy egy szegény
Himlős gyerek megkívánván, lesújtunk
Egy rossz galambfiat, tüstént kikötnek,
És aki száz meg százezert rabol,
Bírája lészen annak, akit a
Szükség garast rabolni kényszerített.
csak úgy....
na tegye föl a kezit,aki azt hitte,hogy viktor az adóbevallása után,két meccs között a saját zsebéböl vette a vöt!? pisti a matyarok veje,szent és sérthetetlen,csínján bánjatok vele ha csak a gyerektartást és az ügyvédi köccségeket is,nem ti akarjátok fizetni!
csak úgy....
...pisti benösült az országba,szerintük jár néki a fele királyság!
relatív
Ennek a beképzelt faszinak le van védve a neve ?!

Talán inkább a magyar irodalom ismert alakja az, ami a magyar embereknek valamiféle értelmeset jelent, és nem ez a elcsaló lámpaüzér !

Ha jogi szintre kerül a fenyegetése, akkor vissza kell perelni, mivel alaptalanul fenyeget egy tisztes magyar állampolgárt.
Ha ez hazánkban nem nyer retorziót, akkor a nemzetközi szinten kell annak érvényt szerezni !
solidedge
Tiborczot sok támadás éri az irigyek részéről. Találták volna ők fel azt az utcai lámpát amelyet ha felkapcsolnak sötét lesz.
Desischado
Ez a mocsok parazita csak akkor közszereplő, amikor a közpénzt kell ellopni, mi?
Eladott Ország
Nem történt más, mint hogy meglopták az adófizetőket, mint ahogy azt tették a Tiborcz-Elios-ügy kapcsán is. Akkor 13 milliárd forintot fizettek ki a magyar adófizetők, miközben Tiborcz egyre csak gazdagodik. Első elcsalt milliárdjaiból megalapozta ingatlanüzletét, ma pedig már sorban vásárolja fel az ország legértékesebb épületeit. Ehhez sincs semmi közünk, mint ahogy az kiderült a főügyészség „nyomozásából” is, hiszen bűncselekmény hiányában egyszerűen ejtették az ügyet. Mert ma Magyarországon nem számít bűncselekménynek az, ha a magyar adófizetőket 13, vagy akár 30 milliárd forinttal is meglopja egy kormányközeli szereplő. Az kérem szépen csak üzleti tevékenység, amihez a magyar állampolgároknak – akik egyébként a számlát fizetik – az égvilágon semmi közük nincs. Ha pedig valaki kérdőre vonja ezeket a felkapaszkodott senkiháziakat, akkor a kormánymédia rögtön a segítségükre rohan, hogy irigységgel vádolja meg az elégedetleneket. Ezt a Jogi Karon a Magyar Állam és Jogtörténet fejezeteiben a feudalizmus címszó alatti privilégium, és az immunitás címszó alatt tanították. A középkorban más szokásjog és törvények vonatkoztak a földbirtokos osztályra, mint a jobbágyokra. Az uralkodó osztálynak elég volt a király iránti hűség, lojalitás, nem kellett adózniuk, míg a jobbágy fölött pallosjoggal rendelkeztek.
Aki Én
Eva Kovacs a feszbuk esze!
Durván butul kedves Eva!
Jobban kikellene használnia a nyugati eü adta lehetőségeket.
szegfue
@Aki Én: 10:23 Szerintem "kihasználta", mert nővér a foglalkozása... ennél jobban nem megy neki:)))
Csizmás Kond
...szerintem minden ilyen szarakodót büntetni kell ...és akkor nincs vita.
Eladott Ország
Akit a köz tart el, az vajon miért nem közszereplő? Tiborcz körülbelül annyira zseniális üzletember, mint Mészáros, ezért azt feltételezni, hogy akár saját erejéből is képes lett volna mindazt felépíteni, aminek ma birtokosa, minimum nevetséges lenne.
kolozsvaros.com/2019/06/22/akit-a-koz-tart-el-az-vajon-miert-nem-kozszereplo/
evacica
Ha meglátom ezt a pofát felfordul a gyomrom! Beleillik az Orbán családba, ugyan olyan pofátlan és gátlástalan!Remélem ő is fizetni fog és visszakerül a néptulajdonába amit ellopott! és még ez az alak van felháborodva! nekünk van okunk a nép haragra!!!
emerencia
Tiborcz-vejkó közpénztolvajlás által sikeresen elveszítette nem közszereplő jellegét. Közszereplőként pedig az orbánéra erkölcsei szerint büszkének kellene lennie arra, hogy róla neveznek el egy adónemet. Apósa biztosan meg fogja dicsérni érte.
Eladott Ország
Apropó önérzetes korrupt banda. Emlékszik valaki arra, hogy a nemzet veje tömött sorokban, önként csápolt a nyilvánosság előtt, amikor az Elios-botrány napvilágra került és arról volt szó, hogy Tiborcz István saját lábra állítása milliárdokba került a magyar adófizetőknek? Emlékszik valaki, hogy igyekezett a sajtó rendelkezésére állni és tisztázni magát az igaztalan vádak alól? Nem? Akkor jó, mert én sem. Erre viszont annál tisztábban emlékszem:
coub.com/view/14jg2v
Szóval. Az önérzetes, felkapaszkodott NER-vej rövid távú kampánytémának tartja, hogy Karácsony adójavaslatot nevezett el róla, de mint az Indexnek elmondta: mivel ezt nem köteles eltűrni, személyiségi jogi pert kezdeményez ellene. Mert neki vannak személyiségi jogai, amiket megsértettek. Mert ezeknek a közpénzből tehetséges figuráknak csak jogaik vannak és kibebaszott önérzetük. Arra nagyon érzékenyek. Ők nem kötelesek tűrni, az a birkanyáj kiváltsága, hogy tűrjön. A tíz éve tartó folyamatos szabadrablás ténye meg rövid távú kampánytéma. Aha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.