Schiffer szemrebbenés nélkül reciklálja a populista-fasiszta-hőbörödött széljobb konteóit a "jól finanszírozott NGO-, média- és tudományos hálózatokról", és az „állítólagos ‘szabadságot’ és ‘demokráciát’ veszélyeztető patológiákról”, mint a szexizmus, a rasszizmus, a homofóbia és hasonlók, illetve a rezsimpropaganda kedvenc fordulatait az előző évtizedből, mint például hogy Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány, kaviár-/álbaloldal és megint csak Gyurcsány.

Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Schiffer ki az ja egy olyan akibe az ember még a cipője orrát SE TÖRÖLNÉ ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Az a ,,csodálatos 52 % eredmény,, is HAZUGSÁG NEM EGYÉB, az összes szavazó valamivel több mint fele ment szavazni, és annak az 52 % az bizony még jó ha 30 % is volt !!!
Csak a fütyisz számtanban van az hogy már a 1/3. is 2/3 !!!
Commenter
@papa.49: a passzív szavazók, a pártokból végleg kiábrándulók az is nagyon sok, de a határon túli szavazók miatt és a csalások miatt még velük együtt is kijönne a fideszes matek. Talán még a shikari által állandóan emlegetett 4/5-is... :(
papa.49
@Commenter: Ez csak úgy mehet ha nem lépik túl az összes szavazásra jogosult számát !!!
Így is szavaztak az ukránok, meg a szerbek levélben, meg személyesen is a határ magyar oldalán !!!
Retorzió nem fenyegette a csalókat !!!
Commenter
@papa.49: Nem,a retorzióval bennünket fenyegetett meg még tavaly. Elégtételt is vett. A rommá büntetett ellenzéken, az MTA-n, az eü-n (hagyja végképp szétrohadni) az oktatásügyön...és gátlástalanul építi tovább azt ami neki az álma, az országnak meg a lassú agóniája, és a rémálma.
kereső
@Commenter: és schiffernek ezzel semmiféle problémája nincs, mint ahogy sólyomnak és a többi ,orbánt a hatalomba segitő takonygerincűnek sem.Csak is és kizárólag gyurcsánnyal- a globális tőke "képviselőjével". Nem hajlandók belátni,pedig a napnál is világosabb, hogy a nemzethyeskedés ellenére orbán a tökéletes kiszolgálója a globális tőkének, és egy vad ultraliberális gazdaságpolitika megvalósitója-miközben félfeudális függőségeket hoz létre,nem csak a gazdaságban, hanem a társadalom minden területén.
Commenter
@kereső: schiffernek a cikkben szereplő öt emberrel tényleg nem volt és nincs is problémája. Ő a hatodik legkártékonyabb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.