Budapest főpolgármesterét soha nem az árnyalt megfogalmazásaiért kedveltük, ha kedveltük egyáltalán. De ez ellenzéki jelöltek előorvosi vizsgálatára vonatkozó nyilatkozata a szereplésének mélypontja, mert mintha az ő mentális állapotukat vonta volna kétségbe. Ez egyszerűen elképesztő, és ezért ha…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Csak utánad Bunkópista! Ha nem lenne kormányzati hátszeled, házmester se lehetnél! Túl magas lóról beszélsz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Csak utánad Bunkópista! Ha nem lenne kormányzati hátszeled, házmester se lehetnél! Túl magas lóról beszélsz!
human
Tarlóssal két bajom van. Az hogy kiszolgálja Orbán oligarcháinak igényeit. Minden építést támogat amit csak akarnak. Magasabb az épület a megengedettnél? Nem gond, csinálják! Közpénzből gát a telekspekulánsok kedve szerint, de a lakosság érdekeivel szemben? Csinálják csak!
A másik az a bunkóság ahogy az ellenzéki politikusokkal vagy róluk beszél. Ilyen stílussal még a vidéki kocsmákból is kidobnák rövid időn belül.
Ezek nélkül akár még elfogadható polgármester is lehetne.
telegdilaci
Remélem kibukik és nem választják meg ismét,én úgy látom hogy Ő is egy BÁB akit a vezér irányít,azt teszi,amit parancsba kap,az pedig a Rombolás,hozzá nem értés,neki meg már régen zárt osztályon lenne a helye,és nem az ellenfeleit kellene alázni,ez teljesen az Orbán stílusa!
Qqberci
TaplóPista hozza a szokott szinvonalat...
RonaGyuri
Sőt!!!

Na ez aztán tényleg orvosért kiált

Miközben az ellen-aspiránsokat elmeorvosi vizsgálat alá vetetné, ő közben igencsak pikáns dolgokkal hozakodott elő

A derék origo.hu méretes irkodmányban számolt be „Tarlós István budapesti főpolgármester a Hír TV Magyarország élőben című műsorában pénteken előadott performanszáról”
A sokak által említett orvosért kiáltás mellet még ennél sokkalta arcpirítóbb dolgokat tudott elővetni. Kezdve attól, hogy több tíz-milliárdos Alstrom megtakarításokról hazudozik, aminek – mármint a pénznek – nyomát sem látni, de kapcsolat megrontásának és az elavult kocsik beszerzésének annál inkább.
Aztán Kálmán Gyurcsány tartozékozása idejére ezért kibújhatott volna Orbán alfeléből, etc.
Az igazi poén azonban az, hogy:
„A múlt mellett Tarlós István a jövőre is kitért, elmondva, hogy megújul a Lánchíd és környéke, a BKV járműcseréi tovább folytatódnak, de megszépül a Széna tér és a Blaha Lujza tér is.”!!!
A Széna tér??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.