Nem sikerült megállapodni az európai uniós intézmények elnöki tisztségeinek betöltéséről a tagállami vezetők brüsszeli csúcsértekezletén. A bonyolult helyzetről Törcsi Pétert, az Alapjogoklért Központ kutatási igazgatóját kérdeztük, aki kifejtette, már az EP-választás előtt lehetett sejteni, hogy nem fog működni a csúcsjelölti rendszer, a választások után pedig az is nyilvánvalóvá vált, hogy új, jóval széttöredezettebb EP-ben lényegesen nehezebb lesz döntéseket hozni, az EU-csúcs eredménytelensége pedig ennek lett az eredménye. Törcsi hozzátette, az EP-választások előtt a haladók a mainstream sajtóval karöltve támadták Orbán Viktort és a magyar kormányt, ami miatt kihátrált Weber mögül, mostanra azonban bebizonyosodott, hogy ismét a magyar miniszterelnöknek lett igaza. Már az EP-választások után rögtön, de valamennyivel már előtte is lehetett sejteni, hogy sem Weber, sem pedig Timmermans nem fog befutni, mivel a csúcsjelölti rendszer nem működik. Ezt már 2014-ben is a németek...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@durbincs: Beszélek néhány ócsaival kitekerik a nyakad román tetű, már piszkosul pikkelnek rád geci !!!
Már azt is tudják hol keressenek !!!
papa.49
@durbincs: Bozgor baszd szájba a legközelebbi nőrokonod világos !!!
Apád a hegyi kecske már keresett már neki is terhes hogy ekkora nagy barom vagy
papa.49
@durbincs: Te vagy a békaember ??? Te okoztad a Dunán a hajókatasztrófát Gyanús vagy nagyon bozgor !!!
csak úgy....
@papa.49: ha begurulsz és idegeskedsz a tetvesen,akkor elérte a célját ! nyugi-nyugi ,csak nem akadsz ki egy elmebeteg miatt!?
papa.49
@csak úgy...: Dehogy akadok csak úgy teszek ez a FÉLFAROK meg itt strapálja magát én meg csak röhögök a barom román gecin !!!
csak úgy....
@durbincs: szegény megboldogult atyád ,még a másvilágon is pirul a hibbant kölke miatt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.