A Fidesz kezdeményezi, hogy a most felálló, új Európai Parlament (EP) vonja vissza a migránsvízum tervét – közölte Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus indoklásul azt mondta: a Fidesz-KDNP megválasztott EP-képviselői arra kaptak felhatalmazást a magyaroktól, hogy mindent tegyenek meg Brüsszelben a bevándorlás megállításáért, az európai nemzetek jogainak védelméért és a keresztény kultúra megóvásáért.

Szavai szerint a migránsvízummal gyakorlatilag meg akarják nyitni Európa kapuit potenciálisan több millió bevándorló előtt.

Az EU területén kívül – főkonzulátusokon, nagykövetségeken – gyorsított és könnyített eljárásban adnának beutazási vízumot a bevándorlóknak, ráadásul ennek során mellőznék a biztonsági ellenőrzést, és a menedékkérelmi eljárást sem folytatnák le a vízum megadása előtt – fejtette ki.

A tapasztalatok azt bizonyítják – folytatta Hidvéghi Balázs –, hogy ha egy bevándorló már bejutott az EU-ba, akkor szinte lehetetlen visszaküldeni az otthonába, még akkor sem, ha kiderül róla, hogy nem jogosult menedékkérelemre.

Ezt elfogadhatatlannak nevezte, hangsúlyozva azt is, hogy mindez nyilvánvaló veszélyt jelent az európai emberekre. Ezért kezdeményezik, hogy az EP vonja vissza és változtassa meg azt a korábbi döntését, amellyel a migránsvízumok bevezetését javasolta.

Azt, hogy "mennyire komoly a bevándorláspárti erők szándéka", mutatja, hogy noha a migránsvízumról szóló határozat először elbukott az EP-ben, eljárásjogi kifogásokra hivatkozva "visszaerőltették" a napirendre, és második nekifutásra végül elfogadta az Európai Parlament 2018 decemberében – mondta Hidvéghi Balázs.

A politikus hozzátette: "a magyar baloldali ellenzéki képviselők a Gyurcsány-párt vezetésével" – Niedermüller Péter, Molnár Csaba, Szanyi Tibor és Jávor Benedek – mind megszavazták a javaslatot.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
"Hidvéghi: a Fidesz kezdeményezi, hogy a most felálló EP vonja vissza a migránsvízum tervét"

KÖHÖG A BOLHA...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
@durbincs: Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, minden narancsos haverod szájba vizelt már? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolásodat is megkaptad? - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk. Jah, szóval szereted a kakakaós csigát? Mond csak, osztán denevérszarral, vagy tán kutya-, vagy macskaszarral töltve?? Ugyibű, te Idióta, román barom!!!
kokopelli
@Clavigo: ...meg a letelepedési kötvényeket,striciknek,prostikak és külföldi csókosoknak!
A visszafizetés már "a zemberek" zsebére megy kamatokkal! Megkérdezték az EU-t?
Lepényleső
...miközben betelepülők százezreit hozta a nyakunkra,-a kormány hasznára,-az adófizetők
kárára. A hazát árulják kötvényekre formázva,-is?
advocat
Ja! Mert nem nekünk fizetik ki, mint a letelepedési kötvényt, amit majd az adónkból visszafizetjük. Kié lett a haszon? M ert lett? Kinek a zsebét nyomja? R. Antal és társai? És e vízumot annak idején kik szavazták meg. Nem volt közte fidesznyik? És majd 13 szavazattal akarnánk nyerni? Mert több esetleg nem lesz. De azért megmondtuk. Itthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.