A Fidesz kezdeményezi, hogy a most felálló, új Európai Parlament (EP) vonja vissza a migránsvízum tervét – közölte Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

A politikus indoklásul azt mondta: a Fidesz-KDNP megválasztott EP-képviselői arra kaptak felhatalmazást a magyaroktól, hogy mindent tegyenek meg Brüsszelben a bevándorlás megállításáért, az európai nemzetek jogainak védelméért és a keresztény kultúra megóvásáért.

Szavai szerint a migránsvízummal gyakorlatilag meg akarják nyitni Európa kapuit potenciálisan több millió bevándorló előtt.

Az EU területén kívül – főkonzulátusokon, nagykövetségeken – gyorsított és könnyített eljárásban adnának beutazási vízumot a bevándorlóknak, ráadásul ennek során mellőznék a biztonsági ellenőrzést, és a menedékkérelmi eljárást sem folytatnák le a vízum megadása előtt – fejtette ki.

A tapasztalatok azt bizonyítják – folytatta Hidvéghi Balázs –, hogy ha egy bevándorló már bejutott az EU-ba, akkor szinte lehetetlen visszaküldeni az otthonába, még akkor sem, ha kiderül róla, hogy nem jogosult menedékkérelemre.

Ezt elfogadhatatlannak nevezte, hangsúlyozva azt is, hogy mindez nyilvánvaló veszélyt jelent az európai emberekre. Ezért kezdeményezik, hogy az EP vonja vissza és változtassa meg azt a korábbi döntését, amellyel a migránsvízumok bevezetését javasolta.

Azt, hogy "mennyire komoly a bevándorláspárti erők szándéka", mutatja, hogy noha a migránsvízumról szóló határozat először elbukott az EP-ben, eljárásjogi kifogásokra hivatkozva "visszaerőltették" a napirendre, és második nekifutásra végül elfogadta az Európai Parlament 2018 decemberében – mondta Hidvéghi Balázs.

A politikus hozzátette: "a magyar baloldali ellenzéki képviselők a Gyurcsány-párt vezetésével" – Niedermüller Péter, Molnár Csaba, Szanyi Tibor és Jávor Benedek – mind megszavazták a javaslatot.

Forrás: MTI

Címlapi kép: YouTube/Fidesz

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
"Hidvéghi: a Fidesz kezdeményezi, hogy a most felálló EP vonja vissza a migránsvízum tervét"

KÖHÖG A BOLHA...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hidas én nem bíztalak meg SEMMIVEL , SŐT EGY EGERET NEM BÍZNÁK RÁD !!!
Klubtag
"Hidvéghi: a Fidesz kezdeményezi, hogy a most felálló EP vonja vissza a migránsvízum tervét"

KÖHÖG A BOLHA...
Qqberci
Gruevski is migránsvízummal jött?...
tulipan
Gondoltam hiszen a narancsos csorda mindig is mást akart, mint a többség!!! Azért HISZTIZNEK ÁLLANDÓAN, torkuk szakadtából ÜVÖLTVE, mint egy dackorszakos 3 éves !!! hirklikk.hu/kozelet/orban-nem-a-nep-oldalan-all/351778
papa.49
@tulipan: Ha emlékszel én már évek óta az óvodai homokozóhoz szoktam hasonlítani a mai itthoni politikai életet !!!
kereső
Nahát, ez a "migránsvizum" pont olyan, mint a rogánhabonyos letelepedési kötvény." EU területén kívül – főkonzulátusokon, nagykövetségeken – gyorsított és könnyített eljárásban adnának beutazási vízumot a bevándorlóknak, ráadásul ennek során mellőznék a biztonsági ellenőrzést, és a menedékkérelmi eljárást sem folytatnák le a vízum megadása előtt – fejtette ki."Azzal a különbséggel, hogy azért a "vizumért" fizettek, és a piz az off shore cégekhez került- a magyar állam( az adófizetők) meg majd állja a visszafizetés, meg a kamatokat.
jesz
Nemhogy bármit is visszavonnának, hanem a még regnáló vezetés további kedvezményeket ad a bevándorlóknak(gazdasági menekültek)...a legújabb, hogy a svéd kormány engedélyezte a családeeggyesítést több ezer migránsnak...érdekes módon egyik sem egy feleségget, és gyermeket hozat az országba, hanem három-négy feleséget, és húsz-harminc gyereket...ez már egy jólfizető üzletág...a segélyből életük végéig jól élnek...

Csak ki termeli meg a segélyrevalót?...mert ha halkan is, de kezdenek lázadozni a német, svéd, dán munkavállalók...
Kiváncsi vagyok, ha megbuknak ezek a kormányok, vagy az unujó vezetése, akkor hogy korrigálják ezeket a súlyos hibákat?
Clavigo
Bundásképű,,,,,,,ha Gruevszkiről hallhatnánk valamit,,,,,,Meg a rohadt tetves kínai,orosz,arab ,,( letelepedési kötvényért ) beengedett haverjaitokról... Ukrán vendégmunkások,,venezuelai ősmagyarok,,,..stb.stb.stb. Pharaon,,Naffa,,meg a haverok... Neked is csak a szar folyik a pofádból,,Bundásképű..
simmering73
Benneteket szerintem a kutya sem kérdezett.
Eladott Ország
A fidesz hazugságaival szemben az európai határvédelem és az Unióba bejutni kívánók szigorú ellenőrzése kiemelt feladat minden párt és az Unió egésze számára is. Nem a fidesz védi meg Európát a picsányi szögesdróttal, azzal legfeljebb más irányba tereli azokat, akik be akarnak jutni. Pontosabban akik már bejutottak. Az Unió szabályozza a belépés és a maradás feltételeit, nem Orbán Viktor, de még csak nem is Salvini.
uploads.disquscdn.com/images/ca80888af77901fdc3ddc927aa6d8f46c118eecc5654e31bb7b5dcc5421de063.png?w=600&h=370
tulipan
@simmering73: Sőt, mi több, nem is fogják!!! Azért is hisztiznek bömbölve - itthon a birkáinkak!
24.hu/poszt-itt/2019/06/23/karafiath-orban-gazemberebb-mint-a-hulyekartyas-cseh-kollegaja/
solidedge
Én meg felkérem Trumpot hogy azonnal kezdjen tárgylásokat Iránnal.
Eladott Ország
Nem kell ezen csodálkozni, O1G is azt mondta, hogy mindenki gratulált neki, a választási győzelme után.
uploads.disquscdn.com/images/70720c83e32e5963d5f54f2d5c7cc85b8e7e793a7551367dc6efeb5d8d6d62f0.jpg?w=600&h=640
Itt éppen a gratulációkat fogadja a kör közepén állva a sok libsi között.
tudode
Szegény új Európai Parlament meg lehet nyitni a vásott kölök képviselői számára az óvodát, mivel még meg sem alakult az új szervezet, és máris pattognak, miközben a "vásott kölök" felfüggesztette magát, vagy felfüggesztették!
.
444.hu/2019/03/20/az-europai-neppart-felfuggesztette-a-fideszt
.
De az bizonyos, hogy KUSTI állapotban van!
Commenter
Egy felfüggesztett párt ne kezdeményezzen semmit! Nincs beleszólási joga abba a jelenleg történik. Örüljenek, hogy nem rúgták ki őket azonnal, a migránsellenességüket meg már mindenki hallotta eleget.
Fordulnátok már fel.
desir62
Dekijafaszomezahidvéghi???
Kérdezték őt Brusselesben?
papa.49
Hidas te nem ,,kezdeményezel,, semmit mert a pártod FEL VAN FÜGGESZTVE, VILÁGOS ???
Aki fe van függesztve ANNAK KUSS VAN ÉRTED SÜNDISZNÓCSKA ???
Commenter
@papa.49: miért sündisznó? Rumcájsz-karikatúra inkább.
papa.49
@Commenter: A kinézete miatt nekem ez ugrott be )))))))))
kereső
@Commenter: ne má",én szerettem Rumcájszt-és Mankát.
Commenter
@kereső: bocs. Én is szerettem. Szuhay narrációját nem annyira.
kereső
@Commenter: csak azért méltatlankodok, mert mi szerethető van hidvégiben?
Commenter
@kereső: benne semmi, én a mesére értettem. Csak a szakálla és a szemei hasonlítanak a rajzfilm figurára.
Commenter
@durbincs: maga meg a vaughn, jesz, anima, arcmás, rhys , meg még ki mindenki spanja? durbincs nem csak egy van.
volvós
Balázska !! Betartod Hofi G. örök mondását :
" - Szopok, nyalok, gombot varrok !! "
kakaósbögre
Ja,kezdeményezi.Nagyjából akkor lenne értelme ennek ha a Fidesz teljesítené azokat az elvárásokat amelyeket az únió fogalmaz meg velük szemben.Addig csupán a standard agyhalottaknak szóló kommunikáció az egész.
evacica
Ki ez a Hidvéghi Balázs? Egy senki aki a pénzér felolvassa a főnök óhaját! Röhögni kell, hogy ők az EU labdába rúgnak! Orbán pávatánca és hazugságai lejáratták a fideszt aki ott ad magára valamit kerülik őket mint a leprásokat!Viktor ez a nagy háborúd eredménye, a baj csak az, hogy mi is kárvallottjai vagyunk a harcodnak!
kereső
@evacica: hidvégi Magyarország EP képviselője.A fidess "válogatott" hülyéit küldi oda, ezzel is emelve a Magyarországról kialakult ragyogó képet, Magyarorszuág megitélését, és szembeköpve az ország lakosságát.
Kookas
@volvós: gombot még nem tud varrni a többi stimmel!!!
tulipan
@durbincs: Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint ide pofátlankodtál,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt mond CSAK, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolást megkapta - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, minden narancsos haverod szájba vizelt már? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Há' , mán meg, m i a hézag, Te kretén, narancsos orbányseggnyaldosó, félfaronyi, sötét, bunkü butaság, ott a Ploestibeli denevérszaros, húgytól bűzlő bányekecód mélyén? Megint csak, ide dugtad, azt a mocskos pofádat,te gyerekeket megrontó sötét pedofill, undormány?? Normális szöveget összehozni képtelen, TAKONY szörnyeteg! Azt' mondjad mán, TE is ott voltál, mondjuk egészen véletlenül, a többi. szemét, román, haver csavargóval együtt, Úz -völgyébe a volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ott nyugvokat ? Legalább elmondod, merre is van ez az Úz - völgye, mert én, még sosem hallottam felőle!!! Ronda,sötét román, undormány, szájjas-májas veloszipéd-bánya rém és a hugyos gatyáját állandóan körbe mutogató "szájhős"?? Persze, imádod nézegetni ugyi, a hozzáférhető ingyenes, "pisis pórnókat, mi? és azzal élvezkedsz?: arcpakolásodat is megkaptad? - Irány a Bányás-Priden a csillébe tombolva,kifestett veres körmökkel -lilabugyongoba ?.. mert Te ezt, onnan a bányád mélyéből egy periszkópon, alaposan kifigyelted, a két denevér húgy-szar kompót között ? Osztán,Téged meg, hány narancsos haverod vizelt már szájba? te nyomorék Húgykő??? Az ócsaiak meg szinte csak téged röhögnek naphosszat a korcsmákba ? Ugyi, te agyatlan bányásbékaember ? Ploesti Bányás-kukk. Jah, szóval szereted a kakakaós csigát? Mond csak, osztán denevérszarral, vagy tán kutya-, vagy macskaszarral töltve?? Ugyibű, te Idióta, román barom!!!
kokopelli
@Clavigo: ...meg a letelepedési kötvényeket,striciknek,prostikak és külföldi csókosoknak!
A visszafizetés már "a zemberek" zsebére megy kamatokkal! Megkérdezték az EU-t?
Lepényleső
...miközben betelepülők százezreit hozta a nyakunkra,-a kormány hasznára,-az adófizetők
kárára. A hazát árulják kötvényekre formázva,-is?
advocat
Ja! Mert nem nekünk fizetik ki, mint a letelepedési kötvényt, amit majd az adónkból visszafizetjük. Kié lett a haszon? M ert lett? Kinek a zsebét nyomja? R. Antal és társai? És e vízumot annak idején kik szavazták meg. Nem volt közte fidesznyik? És majd 13 szavazattal akarnánk nyerni? Mert több esetleg nem lesz. De azért megmondtuk. Itthon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.