Palkovics László nem tudott a piros ágyas szobáról az MTA SZTAKI-ban.

Nem tudom, mit vizsgálnak. Persze, biztos lehet vizsgálódni

- reagált az ATV-nek Palkovics arra, hogy az MTA vezetése soron kívüli vizsgálatot rendelt el a Ripost által a múlt héten megszellőztetett MTA Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézete (SZTAKI) “kéjbarlangjának” ügyében. Az innovációs és technológiai minisztertől megkérdezték azt is, tudta-e a SZTAKI piros ágyas szobájának nyitókódját:

Most gondolkodom rajta, hogy adtak-e nekem bármilyen titkos kódot, amikor a 2000-es évek elején beléptem oda. Úgy emlékszem, hogy nem adtak. Azt tudtam, hogy a SZTAKI-nak van egy uszodája, van egy orvosi szobája, de arról a szobáról, ilyen létesítményről nem volt tudomásom. De már ma sincs ez a valami, és nem is volt hozzá titkos kód, legalábbis így hallottam az egyik SZTAKI-s kollégától.

Hozzátette:

Én biztos, hogy nem vennék piros színű ágyat, sőt, ilyen alakú ágyat sem, nincs ilyesmire semmi szükség. De ez a szerintem egyébként említésre sem méltó dolog, hogy van egy szobában egy piros ágy, arra mindenképpen alkalmas, hogy az MTA SZTAKI-t – az Akadémia kutatóintézet-hálózatának az egyik legkomolyabb, nemzetközileg is elismert kutatóintézetét –, lejárassa. A kérdés az, hogy kinek áll érdekében, hogy a SZTAKI-t lejárassa? Az első triviális válasz, hogy a kormánynak. De ha megnézzük ennek egy kicsit a részleteit, ha kontextusba helyezzük, átgondoljuk ezt a dolgot, arra a következtetésre jutunk, hogy nem a kormánynak az érdeke

Arra a felvetésre, hogy az MTA vezetése soron kívüli vizsgálatot rendelt el a Ripost által csak kéjbarlangnak titulált szoba ügyében, úgy reagált:

Nem tudom, mit vizsgálnak. Persze, biztos lehet vizsgálódni.

A szobaügy múlt pénteken robbant ki, amikor a Ripost arról írt, "kéjbarlangot" rendeztek be az MTA egyik kutatóintézetében, a Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézetében (Sztaki). A Ripost néhány másodperces videójában egy jakuzzi és egy szív alakú ágy látható: 

Forrás: ATV, Index, 24.hu

Címlapi kép: MTI/Kovács Attila

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
hajrá Palkovics! Jó az irány! Tagadni...tagadni...tagadni...azzal nem lehet megbukni...

Tehát vegyük át mégegyszer: tagadni...tagadni...tagadni..a sok hülye egyszer csak beszopja...na akkor jött el a röhögés ideje...
Addig is jó tagadást!
tudode
Piros ágy ide, piros ágy oda, MTA tagként belecsinált abba a tányérba, amelyből mindenféle teljesítmény nélkül ki tudja meddig közel egymillát felcsípett!
Csizmás Kond
...volt itt egy cikk amelyben beismerik hogy az a szoba tényleg létezett...namostmár miért kellett az a piros szív alakú ágyas fürdős szoba...mert ha tényleg kellett akkor annak oka volt hogy úgy rendezzék be.
Qqberci
Hazugovics csak annyit tud, hogy az Akadémiát szét kell cseszni...
papa.49
A csutitetű tudja az Akadémiát lébe kell verni mert ,,a tudás hatalom,, neki nincs akkor másnak se legyen, és különben is csak nekik jusson a kalácsból a többi le van kakálva !!!
Klubtag
Ki állítja és vállalja bizonyítani, hogy a fotón szereplő helyiség létezett az MTA területén, vagy bármely intézményének területén...sőt, hogy abból a célból lett kialakítva, mint amit néhány degenerált, szexuálisan aberrált sugallani akar...nosza, sisakrostélyt fel...ha nem, akkor minden lejárató sejtetés CSAK A FIDESZ mocska...
vacsi
Ha valóban semmiről nem tudott, nem magyarázkodott volna ennyit! Sok beszédnek sok az alja... ahogy nagyanyám mondta.
keresztapa
Ez a Szanyi kapitány és barátainak szabad idős gyakornoki szobának a felvételi ágya.
Eriksson
Semmi sem lehetetlen. Nyílt titok volt, hogy különböző intézmények, szanatóriumok különleges találkahelye volt azoknak, akik kellemesen akarták eltölteni jól megérdemelt szabadságukat.
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: kiengedtek? Jobban vagy?? Már aggódtam miattad!
kereső
Rohadt fontos a piros szivágy. Közben meg ráheltiborczné már szemet vetett az Akadémia székházára. Micsoda luxi hotel lesz belőle- az a sok-sok kincs ami ott fel van halmozva- amelyeket Magyar!!!emberek adományoztak az Akadémiának.
Hülye egy ország - ezzel foglalkozik, meg halász jános sliccével-"ellenzéki sajtóval " az élen, ahelyett hogy lármáznák az országot, a leggaládabb rablás ellen,ami most készül.
simmering73
@Pálinkafőző Rézüst: Ez a kezelések után kiszabadul egy kis időre, beír valami marhaságot ide, aztán viszik vissza szedálni. Bár a többi ilyen dilinyóst is altatnák, mint erikson, shikari, durbincs stb.
bence
@keresztapa: ! Ez orbán és Palkovics álomszobája , amit a valóságban soha nem próbálhattak ki !
Lepényleső
Holott állítólag;Hallgatni arany!,- ami megszólalásainak igen nagy kihívás lenne?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.