Ügyvédi felszólítást küldött az ATV a Kálmán Olga Facebook oldalán lévő kampányvideók miatt – tudta meg a hvg.hu.

Ügyvéddel megy neki az ATV Kálmán Olgának

Németh S. Szilárd vezérigazgató a hvg.hu-nak azt mondta, Gyurcsány Ferenc délután hétfőn tett ígéretet arra, hogy az ATV-s műsorokból kivágott részleteket (amelyen Kálmán Olga Tarlós István főpolgármesterrel vitázik) eltávolítják, ez azonban kedd kora délutánig nem történt meg. Ezért döntöttek az ügyvédi felszólítás mellett. Erről tájékoztatták a DK-t is.

Ezek után a videók eltűntek Kálmán Olga Facebook-oldaláról, így a felszólítás tárgytalan. A DK sajtófőnöke a hvg.hu-nak azt mondta, a jó kapcsolat érdekében törölték le a videókat, bár álláspontjuk szerint a YouTube-on lévő videókat fel lehet használni. Wirsching Viktória azt elképzelhetőnek tartja, hogy hibáztak, mikor a csatorna logóját nem hagyták a felvételen. Gyurcsány Ferenc azt is megígérte, új videókat nem tesznek ki, ezt tartották is.

Forrás: hvg.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Ha még eddig kételkedett volna valaki, most már egyértelmű mindenki számára, hogy az ATV is a fideszt szolgálja. Egon is félti a seggét, képes volt felszólítani Kálmán Olgát, hogy mostantól magázódjanak. Mekkora hülye ez is, úristen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Sanyitestvér folytatja a Viktor-féle alamizsna megszolgálását. Jöhet a hitgyülis kiátkozás. Ha az Olga nem vigyáz magára, még az is meglehet, hogy Sanyiatya máglyára küldi.
human
Most volt Olga az ATV Egyenes beszédben. Azt mondta közbe már elsimították az ügyet egymás közt.
Klubtag
Ejnye Olga, ejnye DK, ekkora ziccert...
Eladott Ország
A százmilliós állami támogatásokból igét hirdető, hitgyülekezetes Németh Sándor tulajdonában lévő tévécsatorna büszkén beállt a sorba. Abba a végtelenített sorba, amely az Orbán-kormány szekerének tolására szerződött. Persze nyilvánvaló, hogy istenkiválasztottja Németh Sándor – akinek egyházát (ha lehet ez egyáltalán egyháznak nevezni) korábban a fidesz is családellenes szektának nevezte – nem szombaton, és nem is két hónapja paktált le a hatalommal. A Hit Gyülekezeténk jól megérdemelt egyházi státusza ( a járulékos adó- és egyéb kedvezményekkel együtt) ugyanannak az alkunak, megállapodásnak a része volt a maga idején, mint az ATV. Attól, hogy szélesebb felületet biztosít az ellenzéki gőz kieresztésének, hogy olyan érzést kelt Orbán politikai ellenfeleiben, hogy ez itt az a hely, ahol szabadon lehet beszélni mindenről, amiről másutt nincs lehetőség, ez csupán egy szánalmas álellenzéki televízió. Volt és marad. A helyzetet súlyosbítja, hogy az ATV hivatalos arculatváltása és kilóra megvett kormányszócsővé züllése egy olyan kontextusban zajlik, ahol a kormánypárti, cinkosan elhallgató, manipuláló csatornák tengerében egyre fogynak a kritikus hangoknak felületet biztosító médiaorgánumok. Innen már csak egy pár lépés, hogy a nem hivatalosan álellenzéki kereskedelmi televízió átmegy nem hivatalosan közszolgálati, agymosó propaganda televízióba. Csak idő kérdése.
Klubtag
@Eladott Ország: A 2011-ben már lelepleződött hitesek csak lemásolják és alkalmazzák a másik 13 elismert (tömegek ópiumával kereskedő) hazugok módszereit. Ez volt a tizennégyek "klubjába" való felvétel feltétele.
Az eredményt nap, mint nap láthatjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.