Az M0-s déli terelt szakaszán is erősen zsúfolódnak a járművek.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M0-s autóút déli terelt szakaszán, az erős forgalom nyomán szakaszosan torlódnak a járművek. Az M5-ös autópálya irányába vezető oldalon, a 6-os főúti csomópontól, az M1-es irányába vezető oldalon a szigetszentmiklósi csomóponttól kell araszolásra készülni. A menetidő veszteség 10-15 perces az M1-es irányába. A keleti szektorban, a 4-es főúti csomópontban araszolnak a járművek egy 1km hosszú szakaszon az M5-ös irányába.

Útinform: torlódik Budapestre befele a forgalom

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Erős a reggeli forgalom a fővárosba vezető utakon:

- az M3-as autópályán Budapest felé a Hatvan és Bag között szakaszosan torlódik a forgalom, valamint az M0-s csomóponttól befelé is araszolásra kell számítani

- a 31-esen Mendénél,

- a 4-es főúton Monor és Üllő között, és a Péteri és Monor közötti úton

- az 51-es főúton Dunaharasztinál,

- valamint Halászteleknél a II. Rákóczi Ferenc úton.

- az M2-es autóút Göd térségében

- a 10-es főúton Solymárnál.

Lezárások

Pest megyében, a Bag és Domony közötti út egy korábbi vihar nyomán jelentősen megrongálódott, ezért lezárták. Iklad település felé lehet kerülni.

Az M0-s autóút keleti szakaszán, az M5-ös autópálya és a 4-es főúti csomópont között, a 32-es és a 40-es km között a már meglévő terelést átépítették. Az M3-as autópálya felé a belső sávot lezárták, a forgalom most a külső sávon és a szemközti oldal belső sávján halad. Az M1-es felé a külső- és a leállósávra terelik az autósokat.

Az M0-s autóúton lezárták a 6-os főúti kijáratot az M1-es autópálya felé tartó oldalon. Így az M5-ös felől érkezők a következő kijáratnál, az M6-os autópályánál hajthatnak csak le az autóútról. A terelőutat, az M6-os autópálya – 6-os főút útvonalon sárga táblák jelzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.