A dunaharaszti idős asszony a cserkeszőlői strandról tűnt el mindössze egy fürdőruhában.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint eltűnés miatt keresik Barabás Lászlóné 80 éves dunaharaszti lakost. 

Az idős nő "2019. június 25-én a cserkeszőlői strandról ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

Strandról, egyszál fürdőruhában tűnt el a 80 éves nő, keresi a rendőrség

Fotó: police.hu

Az eltűnt személy körülbelül 155 centiméter magas, normál testalkatú. Haja őszes, egyenes szálú, rövid. Szeme színe zöld. Térben és időben nehezen orientálódik, nehézkesen mozog.

Eltűnésekor egy fehér színű szalmakalapot és egy bordó színű, egyrészes fürdőruhát, valamint fehér strandpapucsot viselt."

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki látta, vagy tudomással bír Barabás Lászlóné hollétéről, az haladéktalanul "hívja a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve jelentkezzen személyesen a Kunszentmártoni Rendőrkapitányságon, vagy a legközelebbi rendőrnél, rendőri szervnél."

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Szegény... 1 napja tünt el ... Ha nyilvános helyeken mászkál, akkor valakinek csak feltünt volna, hogy fürdőruhában van...és akkor már értesitették volna a rendőrséget. "A térben és időben nehezen orientálódik" nem valami biztató...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.