Csütörtökön tartották a Fővárosi Törvényszéken tárgyalták Nikola Gruevszki volt macedón miniszterelnök kiadatási tárgyalását.

Meghozták döntést a Budapesten bujkáló Gruevszki kiadatásáról
Fotó: Soós Lajos/MTI

A hvg.hu azt írja, a bíróság szerint a kiadatás feltételei nem állnak fenn Gruevszki menekültstátusza miatt.

A volt macedón miniszterelnök napszemüvegben és baseball sapkában jelent meg a tárgyaláson, amit nem vett le a teremben sem. Nem járult hozzá, hogy róla képfelvétel készüljön, és nem válaszolt újságírók kérdéseire sem.

A döntéssel Nikola Gruevszki őrizete megszűnt, a bíróság elrendelte szabadlábra helyezését. 

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Várható döntés volt, igen csak megfizette a szabadsága árát a patkány O1G nek.!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Nem baj,,,,mi majd eltartjuk ezt a korrupt,,kőrözött macedon mocskot is.. Elfér a hazaiak között..Oszt jó napot.
dr. prédikátor
Várható döntés volt, igen csak megfizette a szabadsága árát a patkány O1G nek.!!!
Nessy
Ezt a meglepő döntést! Hány napig tárgyalták, mire döntés született?
Tényleg hülyének néznek mindenkit!
namihami
@Nessy: Hány napig? Max. 1 perces "" piros"" telefon volt.
nusika
@Clavigo: ...és nem is akármilyen körülmények közt !!!
Clavigo
@dr. prédikátor: Gondolom,,,szóltak neki,,,hogy ne feledkezzen meg a Zalkotmányos Hozzájárulásról,,,, de hát ez a csávó " nem olyan családból származik ",,,,Tisztán látszik a becsületes arcán..
Pálinkafőző Rézüst
Akik ezt az ítéletet hozták, azok egyértelműen bűnpártolók! Remélem, hogy egy cellába kerülnek majd!
Nessy
@namihami: Én is erre gondoltam! Pár évtizeddel ezelőtt is ez volt a módi!
kereső
Egy köztörvényes bűnöző,akit terrorizmussal is megvádoltak a hazájában- élvezi a magyar kormány védelmét. És ezt most szentedsitette a magyar igazságszolgáltatás- egyszóval, ledőlt az utolsó bástya is. Elestek a biróságok IS! Köszönjük a birónak, aki meghozta ezt az itéletet. Beverte az utolsó szöget a magyar jogállamiság koporsójába.
namihami
Tessék mondani:: mégis ki elől bújkált?
Madácsi Pali
Még van a bátizsákban a 30 millió euróból.
nusika
@CsipkeRózsa: ..ki lesz majd a vezér a sok bünőző közt!!?? :))))))))))
CsipkeRózsa
@nusika: A győztes Orbán Viktor, ő a vezér.
Commenter
@kereső: az egyik bűnöző élvezi a másik bűnöző támogatását. Várható döntés volt ez a baltás után, M. Richárd után, Tiborcz és Mészáros klán után. Nem kellett már beleverni a szöget a jogállamiság koporsójába. A tákolmány érvénybe léptekor és a köztársaság eltörlésekor verték bele.A bíróságok esetében pedig kiiktatták az utolsó féket és egyensúlyt is. Ami az utóbbi hónapokban történt a CEU, a Nagy Imre szobor, 56 és 89 elmismásolása, az MTA szétverése az csak mind pont az i-re. Majd feltámad egyszer halottaiból talán...vagy nem.
kereső
@CsipkeRózsa: a Capo di tutti Capi ( a főnökök főnöke).
papa.49
Ez a döntés egy percig volt kétséges !!!
kereső
Egyáltalán hogy kaphat "menekült státuszt" egy köztörvényes bűnöző??
lampa laz
Lehet, h annak a többszöröséért fogja egyszer a geci kiárusítani ezt a fszt, mint amennyit az fizetett neki az embercsempészésért. Most már csak a családot kell egyesíteni amit már le is tárgyalt a külügyi államtitkár helyettessel a kínai lakásában...
kereső
@lampa laz: esetleg most szervezik a "sógor" kimenekitését Macedóniából, akit szintén elitélt a macedón biróság. Családegyesités- ja.
Commenter
@kereső: a baltás kiadatása "kimenekítése" után ez nem is volt kétséges, hogy Gruevszki is megússza.
tudode
Hernádi Zsolt, a MOL vezérét sem adja ki a maffia állam, mivel az INA-val kapcsolatban "csak" egy kis vesztegetési ügye volt/van:
.
--- Otthonról is elvihetik a MOL-vezért a horvátok?

hvg.hu/gazdasag/20130913_Elfogathatjak_a_MOLvezert_a_horvatok
.
Aszongya az ATV-ben nem is szeret utazni
.
--- .Hernádi Zsolt: soha nem fogom mondani, hogy ne menjünk külföldre

www.youtube.com/watch?v=lYrRVC28LeI
.
Közzététel: 2019. ápr. 12.
.
""" A MOL elnök-vezérigazgatója gondolt már arra, hogy lemond a bírósági eljárás miatt. Arról is beszélt, hogy ha a MOL Vidi FC nem nyújt megfelelő teljesítményt, akkor egyszerűen leveszik a logójukat a mezről, és befejezik a szponzorálást. """
.
És a bűnözés virágzik!!!
Commenter
@kereső: vagy az idő az egyetlen ami mégis orbán ellen dolgozik. Se visszaforgatni, se megállítani nem tudja. Népharag formájában még elsöpörheti a történelem...a saját rendszere fog ráomlani.
nezelodo
Alighanem nekilátok és lottózni, ha úgy eltalálom mint ennek a macedónnak a kiadatási ügyéről való döntést, a hétvégén már milliomos leszek.
Cincinntatus
A bíróság szerint a kiadatás feltételei nem állnak fenn!

Ha ez így van, mi öröme lenne sok elvakult kibicnek abból, ha kiadnák?
advocat
Has valaki 17 milliós napszemüvegben flangál, az a miniszterelnöki fizetéséből megteheti? Több kérdés minek? Persze ha öbölbeli sejk, az más. Annak futja. De ő egy csóró ország "főnöke" volt. Talán ülhetne. Ezért is.
advocat
És mi az, hogy a sapkát nem veszi le? Beszart a bíró is? No ez a szégyen? A teremben a magyar címer látható, és annak kijár a tisztelet!
SZÉGYEN! A BÍRÓ SZÉGYENE IS!!!
kereső
@advocat: csóró az ország, a bukott miniszterelnöke meg meglépett a kincstárral.Jut belőle orbánnak is bizonyára.Szégyen ez az ország, úgy ahogy van.Orbán, tette ezt!
kereső
@Commenter: nem gondoltam,hogy TGM lesz az aki kimondja először- Bartus után.
Borsodi
Magyarországon az emberek többsége amióta Orbán a király háttal ülnek a lovon.Ha más döntést nem is hozhattak volna.( Ugyan Farraon most hol sütteti magát?)
Commenter
@kereső: azt hiszem hiába mondta ki-késő, bár amikor a Nomád Játékokat elemezte ki a nyáron orbán ("Új Világrend kelt fel beszéde nyomán akkor már utalt rá. Akkor kellett volna egy országnak felkapnia a fejét amikor Bartus ezt kimondta és az sem ma volt.
kereső
@Commenter: "loptam":Sűrű, áthatolhatatlan háló alatt vergődik az ország. Nincs hová fordulni. Nem hiszem, hogy ebből saját erőnkből ki tudunk vergődni. Tátott szájjal végignéztük mi is, de egész Európa is, ahogy kiépül a háló. Ezer ponton be lehetett volna avatkozni. Tiltakoztunk mi, nem is kevesen, nem is egyszer. Nem adtuk fel. Még most sem adtuk fel, vannak független portálok, vannak blogok, vannak civil csoportok, létezik az ellenzék. De egy ilyen profi módon összerakott rendszerrel szemben ez arra elég, hogy életben tartsuk a reményt. A változáshoz kevés.

A mi bajunk, nekünk kell megoldani. Biztosan ezt gondolja sok ember, aki kívülről nézi az eseményeket. Pedig nem csak a mi bajunk. Mindenki baja. Az egész Unió baja.
Commenter
@kereső: és a remény hal meg utoljára...hogy van egy erősebb, áthathatóbb erő, amit időnek, sorsnak ha úgy tetszik "Nagy Rendezőnek" hívnak. Lehet ez külső vagy belső erő, akár olyan is ami teljesen váratlanul fordít meg egy már megfordíthatatlannak tűnő folyamatot. A történelem azt mutatja, hogy a legaljasabb rezsimek mindig együtt buktak a létrehozójukkal, lehet hogy sokára, de buktak, mint életképtelen kreálmányok. És az Unió még vár, még néz, a hetes cikkely soha nem fog életbe lépni már?
Most a Néppárti huzavona végét várják? Minden halogatás újabb élettér, újabb levegő ennek a rezsimnek...fullasztani kellene, nem lélegeztetőgépen tartani...
kereső
@Commenter: és akkor itt vannak az irástudó okosok:Mi van akkor, amikor az alkotmányosságnak vége van? Ez a filozófus új könyvének egy fő kérdése. A kötetbemutatón Kis János mellett Enyedi Zsolt és Krekó Péter arról is vitatkozott, hogy Orbán Viktor Magyarországa autokrácia vagy hibrid rezsim. Az viszont biztos, válságban élünk.
Commenter
@kereső: Ahol az alkotmányosságnak vége van, ott a demokráciának is vége van,a hibrid rezsimnek ami még nyomokban tartalmaz demokráciát is vége van. Orbanisztán csalással létrehozott autokrata kleptokrácia,vagyis diktatúra. A FIDESZ a boldogult MSZMP keményvonalasainak bosszúja a sírból.
Hofipisti
Bízzunk a "független" magyar bíróságban! Lesz e valaki annyira tökös, hogy megtámadja ezt a döntést?
nusika
@Hofipisti: ..hogyan lehet megkérdőjelezni egy másik állam szerveinek dőntését??,...Orbán mindig felháborodik ha más ország,unió jogosan, beleszól bizonyos dolgokba. Most már minden bünőző nálunk landol!
nezelodo
@Hofipisti: Tegnap 21:34. Erre azért ne vegyél mérget, ezernyi módját ismerik a maffiózók, hogy megtorolják tisztán és "demokratikusan".
kereső
@nusika: A magyar kormány lobbizik, hogy Macedónia az Eu tagja lehessen. Ezek szerint ott demokratikus jogállam van, a független biróság hozta az itéletet a sikkasztó miniszterelnök ellen- erre fel a magyar kormány "kimenekiti" a jogos büntetés elől, és nem adja ki a nemzetközileg körözött személyt. (Magyarországot jelen állapotában nem vennék fel az unióba).
Akkor most hogy is van ez? Magyarország nem demokjratikus jogállam.Ez a birói(nő) itélet is bizonyitja.
kokopelli
@nusika: Képzeljük el,azt a cirkuszt amit Orbánék rendeznének,ha Ausztria nem adná ki pl.
a Gyurcsányt! Még akkor is,ha tudnák,hogy nem tett semmit! Egy jó "kirakatpernél" semmi nem l
enne jobb a "fityisznek"! Borzalmasak és nevetségesek ezek az "egyirányú utcák"!!!
kereső
@kokopelli: van egy másik cikk- a" focista" varga judit lesz az igazságügyminiszterünk. Irtam a cikk alá Neked, hogy most akkor fejtsd már ki a vele kapcsolatos infókat, amit már máshol pedzegettél.
kokopelli
@kereső: ...már kétszer írtam (igaz különböző terjedelemmel és különböző hátterekkel), mert
a német alapítvány egykor aktív vérnazi tulajdonosának háború alatti tevékenységét időközben
találtam meg)! Passzol a csaj az alapítványhoz,de sajnos egyben a fiatalokat is "mérgezi"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.