Egy friss határozat szerint a kormány 2019 és 2023 között évi 350 millió forintot ad a Recirquel Újcirkusz Társulatnak, írja a 444.hu. Az indoklás szerint “elismerve a Recirquel Újcirkusz Társulat (a továbbiakban: Társulat) Magyarország kulturális életében betöltött meghatározó hazai és nemzetközi szerepét, és figyelembe véve, hogy kiemelkedően magas színvonalú szakmai munkája révén az alapítását követő hét éven belül világhírre tett szert.”

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Fillérek ahhoz képest amelyet/amit elkommunizálnak/tak már az olajbalhé óta, mint a NEMZETI ORBITÁLIS CIRKUSZ résztvevői, egyik balhéról a másikra elterelve a nehezen dolgozó SZEKÉRHÚZÓK figyelmét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: durván egy lepukkant kórház. Akad sajnos munkájuk.
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: örök megbonthatatlan tranzitív barátság! =))
CsipkeRózsa
Eszembe jutott, hogy Orbán a 2. kormányát azzal kezdte, hogy a saját fogorvosának adott 1 milliárdot, később még 1-2 milliárdot.
Commenter
@CsipkeRózsa: a fogorvos most rühellkével együtt felel a turizmusért.
papa.49
@CsipkeRózsa: @Commenter: A fogorvosi ellátás meg MAGÁN ÚTON ÉRHETŐ EL LEGINKÁBB !!!
Commenter
@papa.49: ja hónapokat kell várni ha csak nem üvöltesz a fájdalomtól vagy mehetsz a hentesbrigádként elhíresült Szentkirályi utcai sürgősségire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.