Ha a vezetők jók, az Európai Unió újra sikeres lehet – mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna csütörtök esti műsorában.

Hollik István közölte: elvi alapon sem tudják elfogadni a csúcsjelölti rendszert, de a gyakorlatban is problémájuk van vele, mert olyan jelölteket állítottak, akiket Magyarország és a V4-ek nem tudnak elfogadni.

Úgy fogalmazott: "Manfred Weberről múlt időben kell beszélni".

Hollik: "Manfred Weberről múlt időben kell beszélni"

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Olyan jelölt kell, aki képes együttműködni minden európai uniós tagállammal, továbbá elfogadja, hogy Magyarország fellép a bevándorlás megállításáért, s az európai keresztény kultúra védelméért – mondta.

(MTI)

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Likaspista nem a LEGYEK GONDJA ezt érted ???
Fel vagytok függesztve (kár, hogy a lábatok éri a földet) ez annyit jelent röviden KUSS !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Likaspista nem a LEGYEK GONDJA ezt érted ???
Fel vagytok függesztve (kár, hogy a lábatok éri a földet) ez annyit jelent röviden KUSS !!!
RonaGyuri
"Ha a föld isten kalapja, Hazánk a bokréta rajta!"!!! =))
Gauntlet
Hollik vezet az autópályán, egyszer bemondja a rádió:
- Egy őrült szembe megy a forgalommal.
Mire Hollik:
- Egy? Mindegyik !
tudode
Hátra dőlhetnek, győzelmi zászlót lengetve, Weber karakterbuzerálása is megvót!
nezelodo
"Olyan jelölt kell, aki képes együttműködni minden európai uniós tagállammal" mondja a hol a lik Pistike (pedig már tudhatná). Egyszóval azt állítja, Orbán alkalmatlan erre posztra is, mert csak a gyűlölet szításban, összeugrasztásban és a hazudozásban profi.
Eladott Ország
Nekem tetszik ez a Hollik Pityu. O1G-nek valamihez biztos kurva nagy tehetsége van: Sikerült a NER-be gyűjtenie az ország legelvetemültebb agyhalottjait. Kutya vakkantása nem "hollik" az égig! Te Hollik Pityu! Mióta megnőtt a pénzünkön beültetett hajad, kisebb lett az agyad. Pubikámnak mindenki szemben jön az autópályán, szokásos fideszes probléma. Mondja ezt Európa legtolvajabb segglyukából kibújva egy olyan naplopó ifjonc senkiházi, aki világ életében Orbán fizetett csicskása volt. Hála a magasságos Úristennek hogy ez a bótihajú semmirevaló faszparaszt megőrizte végig a kapcsolatát azzal a kurva alternatív valósággal amit szarevés közben építettek fel.
solidedge
Orbánék úgy beszélnek a V4-ekről mint ha a világ vezető gazdasági, politikai tényezője lenne. Sajnos még ezek közül is utolsók vagyunk, de szeretünk a többiek nevében is kijelentéseket tenni. Egy jelentéktelen kis ország jelentéktelen vezetőjének álláspontja ez amit a helyén kell kezelni.
tulipan
Éppen ez a SOKADIK barom volt kijelölve MÁRA, az éppen aktuálisnak képzelt,hülyeségeik közzétételére ??
kereső
Milyen ország az, amelyiknek lakói/szavazói tapsolnak ahhoz, hogy akire szavaztak másodpercdenként csinál segget a szájából.
tulipan
@kereső: Rém egyszerű: OPPORTUNISTA, SUNYI, HASZONLESŐ!!!
human
@kereső: Ki van adva, hogy ezt reálpolitikának kell nevezniük :) Annyira szánalmas.
tulipan
Pontosan igy igaz! A nép a szabad pálinkafőzéssel és az émelyítő "nagymama"-dumával hagyta magát meghülyíteni!!!
hirklikk.hu/kozelet/a-magyarok-hagytak-hogy-orban-megfossza-ket-a-szabadsaguktol/351978/
tulipan
@durbincs: @durbincs: Ej Te @durbincs: A magyaroknak meg nem marad a zacskos Negro sem,ha hazajönnek, majd - csak őket nem válogatják ?, ugyibár Te narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod román, szaros pofájú: magyarul múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, tr hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ?
tulipan
@durbincs: Te idióta, bunkó, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár!!!
tulipan
Tessék mondani,, AKKOR MOST MI iS A VALÓSÁG, A RENGETEG NARANCSOS HAZUGSÁG MÖGÖTT??? HAHAHAHAHA -:)))))
444.hu/2019/06/28/nem-tiltakoztak-a-fideszes-kepviselok-weber-csucsjeloltsege-ellen-a-neppartban
tulipan
@durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár!!!
kereső
Akkor ez most hogy is van? Megszavazzák Brüsszelben, itthon meg megy a hazudozás? Tudnak ezek egyáltalán igazat mondani?Vagy az a cél, hogy lassan és biztosan kiábránditsák az embereket az unióból?
kereső
@tulipan: pedig eu-s képviselő lett a lelkem.
tulipan
@durbincs: Ej Te @durbincs:Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, tr hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ?
kakaósbögre
A legszebb az egészben hogy egy olyan nulla helyiértékű,bukott senki nyilatkozza ezt aki képtelen volt a nyilvánvalóan lejtős pálya és a nyilvánvaló csalások ellenére újraválasztatnia magát.Nem mellékesen egy olyan,európai szinten jelentéktelen,bukott senki nevében mint Orbán.
kereső
@human: orbanisztában az elhajlitott valóság a "reál".
tulipan
Ej Te @durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, tr hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?
kereső
Akkor miért is szavazták meg a fidesses legények és leányok Weber csűcsjelöltségét hollik elvtárs? Na még egy hülye, aki segget csinál a szájából- mert van az pénz, amitől a még újonnan kinőtt haj is vajasodik.
tulipan
Ej Te @durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos haverjaid is már, annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?
volvós
Hol(a)lik pistike !!! Én mégis javaslom hogy x ( EGYSZER )
végre már próbáld ki NŐVEL, hidd el köcsög a különbség ég és föld...
tulipan
Ej Te @durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos haverjaid is már, annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?
Eladott Ország
@durbincs: ma, 08:48; Az Echo tv Elios fényfüzérrel ünnepelte Advent harmadik vasárnapját, majd végleg elsötétült, mint az igazságszolgáltatás. További kérdés, de mikor volt ott valaha is világos?!
uploads.disquscdn.com/images/32a324b58482c2d570d74819538cb68858e37f51af3f864771a4609748dd62a7.jpg?w=600&h=354
tulipan
@durbincs: Mi van Habony szoppancs? Elvégezted a napi listádon szereplő álhíreket? Előtte szokott elkapni Gay Fodor a sámliról vagy csak az után, hogy már leszoptad a 888 fiúcskákat? Tudom apád van előtted mindig ballonkapátban a játszótéren, de arról nem én tehetek és nem a világ Durbi! :) Ballonkabátos Pedofil -tárogatsz mig csak fejbe nem vernek ? megint ? Igaz? Te, sok narancsos haverod számára felhasználható, tágas űrtartalmú köcsög? Nézd ám nagy szorgalommal azt szánalmas Echo-Tv-det, közben vizeljél csak nyugodtan, jó sokat narancsos román haverjaid körében!!!
papa.49
A ,,LEJÁRT LEMEZ,, ti vagytok fütyiszek odakerültök ahová valók vagytok a SZEMÉTDOMBRA !!!
tulipan
@papa.49: OKÉ!!! Nekem igazán nagyon jó lesz a nagyon demokrata holland TIMMERMANS is!!! :)))
444.hu/2019/06/30/reuters-timmermans-lesz-az-europai-bizottsag-elnoke
Eladott Ország
@durbincs: Az Echo tv Elios fényfüzérrel ünnepelte Advent harmadik vasárnapját, majd végleg elsötétült, mint az igazságszolgáltatás. További kérdés, de mikor volt ott valaha is világos?!
uploads.disquscdn.com/images/32a324b58482c2d570d74819538cb68858e37f51af3f864771a4609748dd62a7.jpg?w=600&h=354
tulipan
@durbincs: @durbincs: Mi van Habony szoppancs? Elvégezted a napi listádon szereplő álhíreket? Előtte szokott elkapni Gay Fodor a sámliról vagy csak az után, hogy már leszoptad a 888 fiúcskákat? Tudom apád van előtted mindig ballonkapátban a játszótéren, de arról nem én tehetek és nem a világ Durbi! :) Ballonkabátos Pedofil -tárogatsz mig csak fejbe nem vernek ? megint ? Igaz? Te, sok narancsos haverod számára felhasználható, tágas űrtartalmú köcsög? Nézd ám nagy szorgalommal azt szánalmas Echo-Tv-det, közben vizeljél csak nyugodtan, jó sokat narancsos román haverjaid körében!!! Osztán, mond csak a Ploesti bányákban, a haverjaid, ugyan mit szónak hozzád, te LÓGANYÁS pofájú, húgyos senkiházi??? Nem is beszélve, a kedvenc, oly sokat emlegetett Ócsáról?
desir62
hol(a)lik pista, dugd vissza a fejed a gazdád seggébe csak ott érzed jól magad.
tulipan
@durbincs: Ha neked ez kell, a napi betevődhöz akkor tessék, te Ploesti hugyos, szarkajáló félfarok, Sügér koma!!!: Mi van Habony szoppancs? Elvégezted a napi listádon szereplő álhíreket? Előtte szokott elkapni Gay Fodor a sámliról vagy csak az után, hogy már leszoptad a 888 fiúcskákat? Tudom apád van előtted mindig ballonkapátban a játszótéren, de arról nem én tehetek és nem a világ Durbi! :) Ballonkabátos Pedofil -tárogatsz mig csak fejbe nem vernek ? megint ? Igaz? Te, sok narancsos haverod számára felhasználható, tágas űrtartalmú köcsög? Nézd ám nagy szorgalommal azt szánalmas Echo-Tv-det, közben vizeljél csak nyugodtan, jó sokat narancsos román haverjaid körében!!! Osztán, mond csak a Ploesti bányákban, a haverjaid, ugyan mit szónak hozzád, te LÓGYANYÁS pofájú, húgyos senkiházi??? Nem is beszélve, a kedvencedről, oly sokat emlegetett Ócsáról?
papa.49
Likaspista ismered a mondást ,,az okos HAJ elhagyja a BUTA FEJET,,
Na ezért kellett neked hajbeültetés, persze agyat még nem tudnak beültetni !!!))))))))
papa.49
Olvasom hogy Bugyin kiraboltak egy bankot azt mondják az ócsai durbincs vót )))))))))))))))))))))))))))))))
F_Viktor
@papa.49: Orosz bot ez a félfarok szopófantom, nem ócsai .-))
papa.49
@F_Viktor: Nem számít ez baszogat engem Ócsával a marhája pedig azon kívül hogy keresztül mentem kocsival rajta semmi közöm a településhez ...
Viszont az biztos Ócsa sváb település volt, persze mára már ez is változott ...
F_Viktor
@papa.49: Passz, én nem látom a kretén irományait, szűrőn van a bolond.
kokopelli
@solidedge: ...négy csóróból még soha nem lett egy gazdag,vagy ez fidesz pol.gazd?...igyanak,
mert az legalább meglátszik rajtuk!
kulabombaafityiszre
@durbincs: ma, 19:25
Menjél gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled.
tulipan
Ej Te @durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, tr hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled.
kokopelli
@tulipan: mekkora buzeráns lehet ez a "qurbincs",ha a férfiak szerinte "röfjével" foglalkozik
vég nélkül!Vigye el már valaki a "Rókáczy" térre,és mutassa meg neki,hogy mint hogyan kell
csinálnia!! (;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(kül. az anyukájának kell őt rávezetni a dologra!?")
kokopelli
@papa.49: igaza van ennek a "Hollik"-nak vagy "Holnemliknak",mert ő olyan időben
beszélhet amiben akar,ha a fönöke azt megszabja neki!
tulipan
Ej Te @durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egszer megint előbukkantál a nyár avar alól
tulipan
@kokopelli: Gyakran kétlem, hogy ez a Durbincs-pofázmány, egyáltalán felfogja-e, hogy mekkora értelmetlen, bunkó, altesti, baromságokat pötyög ide le!!! Ezért írom neki vissza ugyanazokat! Már többször jeleztem neki, hogy kösz az"ötleteik"! :)
kokopelli
@tulipan: ...nekem meg az az érzésem,hogy csak troll-nak állították be,ill. a prop. "alkalma-
zottja"!!Egy biztos,hogy az ismétléseire csak nagyon ritkán kell reagálni! Nem nehéz ignorál-
ni! Szerencsétlen,mert magából csinál degeneráltat! Nagy ß@rba lehet a kenyéradójuk,ha i-
ilyen barmokat állít "szolgálatba"!
tulipan
@kokopelli: Reagálni kell rá, mert különben az ilyenek, a végletekig elszemtelenednek!
kokopelli
@tulipan: csak ismételnek az ilyen fazonok!Mekkora barmok lehetnek,ha egy 17976 km lakó
kommentelő hölggyel hoz valakit kapcsolatba pl. a degenerált "qrbincs" !Nem egyszer,nem két-
szer! Lehet,hogy az az átlag a fidesznél,mivel még kommunikálnak is egy ilyen "balf@ßßal!
...és ezeket a tetveket az adófizető polgárok zsebéből fizetik!
tulipan
@kokopelli: Igen látom, időnként, amikor éppen TE vagy nála műsoron! Mindig fél órákat RÖTYÖGÖK a sötét, bunkó bolondon!!! Más értelmes emberekkel IS, ILYENEKET MŰVEL!!! Sajnos, az "átlag" narancsosok is, pont ilyen sötétek!!!
kokopelli
@tulipan: évtizedek óta jövünk össze min. egyszer évente mint valamikori "kameráden"! Volt
közöttünk egy nagyon rendes haver is,aki hirtelen elmaradt!Kiderült,hogy valaki (?) megsértette,
azzal,hogy a Fidesz-t kritizálta!Megírta röviden két mondatban,hogy nem kiváncsi ránk,holott a
többek külföldről is hazalátogatnak (akár Canadából is) a találkozóra! (:-((
tulipan
@kokopelli: Rettenet, hogy meghülyítik az embereket! :((((
tulipan
@durbincs: Ej Te @durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egszer megint előbukkantál, te szerencsétlen román segg, a nyári avar alól?
Maybe. Maybe Not.
Hollik hajbeüttetését a Fidesz támogatta.
Szegény primitív sérült magyar paraszt.
Eladta a lelkét egy hajbeültetésért.
Mennyire primitív a magyar paraszt?

Hát ennyire !!!

(nem tudom milyen érzés lesz megverni Hollikot, majd megírom, ha túl leszek rajta)
tulipan
s: Ej Te @durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egszer megint előbukkantál, te szerencsétlen román segg, a nyári avar alól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.