9 százalékkal nőttek a nettó fizetések áprilisban a KSH adatai szerint.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Majd akkor szóljatok, ha a ksh a medián nettó jövedelmet közli- eur paritásos alapon.Ez az "átlag" mindaddig csak egy parasztvakitás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Majd akkor szóljatok, ha a ksh a medián nettó jövedelmet közli- eur paritásos alapon.Ez az "átlag" mindaddig csak egy parasztvakitás.
Eladott Ország
Leköröztünk mindenki, mi vagyunk a legjobbak. "A vállalati alkalmazottak 42 százaléka dolgozik minimálbérért vagy garantált bérminimumért Magyarországon" Aha, meg még vagy 20% napibejelntéssel, 5-600Ft/órabérrel...egyéb kérdés?
ketfarkukutya.mkkp.party/wp-content/uploads/2019/02/zambia_kover.jpg
tudode
Attól is függ, hogy a BÉROLLÓBA beleszámították-e a MILLIÁRDOS hokizsebeseket, különben ez is a vicc kategóriája lehet, mivel a rezsim nem igényli a KSH szegénységi számítását, mert azért még van SZÉGYENÉRZETÜK!
.
Amikor két haver beszélget! Képzeld a Pista azt mondja egy éjszaka tízszer is boldoggá tudja tenni az asszonyt.
.
Elhiszed? Nem! Akkor mondd te is!
Nessy
Régi vicc. Még az új mechanizmus idején született a bérszinvonal számításhoz.
Kovács megkérdezi: mi az az átlagbér?
Nagy válaszol: Te hány éves vagy? 80? És a legkisebb unokád? 4?
Na látod. Az átlag 42, a legszebb férfi kor, de te már nem tudsz, ő még nem tud...!
Na. ezért nem hiszek a számtani átlagnak!
Eladott Ország
Miért veszi mindenki a KSH adatait készpénznek, amikor eddig mindenben hazudott az Orbán kormány? Kérhetnénk egy olyan táblázatot is, amely az egy főre eső GDP-t hasonlítja össze a medián jövedelemmel, országonként?
emerencia
@kereső: junius 28. 09:38 és @Eladott Ország: ma 06:16 Igazatok van. Ha így számolnának, rögtön nyilvánvalóvá válna, hogy indokolatlanul magas létszámú határon belül élő magyar kínlódik az élettel. Erre szokta volt mondani egy ismerősöm: ezt az országot már 200 éve nem értelmiségiek vezetik, hanem manipulátorok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.