Nem vállalja a Mol Fehérvár FC, hogy a saját stadionjában játssza az Európa Liga selejtezőjét, inkább elviszik a meccset Felcsútra. Nemrég derült ki: olyan szuperbaktériumot találtak az épület ivóvízhálózatában, amely ellenáll az antibiotikumoknak. A Pseudomonas aeruginosa az Egészségügyi Világszervezet (WHO) listáján az legveszélyesebb rezisztens baktériumok között szerepel. A stadionban ballonos és palackozott vízzel igyekeznek biztosítani a dolgozók és a vendégek vízigényét, de az EL-selejtezőre ez nem elég. Az önkormányzat közleményében arról írnak, hogy az első hazai meccsig biztosított lehet az öltözők használhatósága, a klub pedig ebből azt olvassa ki: ha csak biztosított lehet, akkor „pillanatnyilag nincsen garancia arra, hogy a probléma valóban megnyugtatóan megoldásra kerül”. A stadiont tavaly ősszel egy év késéssel adták át, a tervezettnél jóval drágább lett, 14,6 milliárd forintba került.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hány milliárdot basztatok erre a szarságra csutitetű???
bencemacska
És tessék mondani melyik villamossal lehet odautazni?
Honnan indul az ingyen busz?
tudode
Elképesztő, röhej az, hogy úgy gányolják össze a BETONTEKNŐKET, hogy annyi szavatossága sincs, mint egy mosógépnek, amelyek egytől egyig ugyanarra a sorsra jutnak, mint a Stadler saját lóvéból épített stadionja, mivel CSILLAGÁSZATI FORRÁS szükségeltetik a fenntartásukhoz, amelyet törvényesítetten a gazdaságból kivont, TAO-nak becézett sunyi lóvéval tartanak fenn úgy, ahogy!
.
Tudva lévő, hogy EZEKTŐL nem lehet számon kérni a PIRAMISOK élettartamát, de hogy egy év múlva tropa, az annyit jelenthet, hogy KIHAGYTAK egy, két lépést annak érdekében, hogy a HOKIZSEBEK se maradjanak üresen:
.
A XXI. század csalóinak a szégyene az, hogy a PIRAMISOK még mindig állnak az akkori műszaki lehetőségekkel együtt:
.
---- Megfejtették a Nagy Piramis építésének titkát
.
mult-kor.hu/cikk.php?id=17085
.
A rablógazdálkodás szégyene úgy a BETONTEKNŐK építése, kihasználtsága, és a sec/perc alatt való használhatatlansága, hasonlóan a POLITIKAI SZÉLHÁMOS "úri muri" rendszertelenségére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.