A jövő évi költségvetési tervezetet végignézve úgy tűnik, az Orbán Viktor vezette kormány számára a családok éve után 2020-ban a sportolók éve következik. Ugyanis jövőre az állam több mint 300 milliárd forint közpénzt szán a sportra, valamint az eddig is kedvezményes adózási rendszer még kedvezőbb lesz a sportolók, illetve az olyan külföldi munkavállalók számára, akik aktív sportolóként vagy valamilyen sportszervezet munkatársaként jutnak jövedelemhez Magyarországon. 2020-ban összesen 177 milliárd forintot költene a kormány sportra – a jelenlegi elképzelések szerint –, ebből 87 milliárd a sportlétesítményekkel kapcsolatos fejlesztéseket fedezné. Ezenfelül jönne 130 milliárd, amelyet – a társasági adóból befolyó összegből kapnának a klubok. 2020-tól már nemcsak a magyar sportolók részesedhetnek az ekhós adózás előnyeiből – 500 millió forint éves bevételig alkalmazhatják ezt az adózási formát –, hanem az itt sportoló külföldiek is élhetnek e lehetőséggel, sőt az itt munkát vállaló...

Forrás: magyarhang.org
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
semmi változás; a családjaik a sportból ellopott (arra cimkézett, de az ő zsebeikbe tömött) pénzből gazdagodnak továbbra is! =))
tudode
Na ne!
.
Akkor ki kólint, a ŐFENESÉGE FŐKÖNYVELŐJE, vagy a papír:
.
---- Varga Mihály: A 2020-as költségvetés a családok költségvetése lesz
.
www.origo.hu/gazdasag/20190628-varga-mihaly-a-csaladok-koltsegvetese-lesz-a-2020as-evi-budzse.html
.
Jaj de csúszik ez a narancshéj azoknak a tipegője alatt, akik már 50 fekvőtámaszt sem képeSSek lenyomni, szinte minden szinten pályatévesztetten, csak a zabra LÓVÉ forsite sagától BŰZLIK az ország fele, akik jobb híján HARAPDÁLJÁK az ajtófélfát, ha van nekijük ilyen fája, és nem a HÍD alatt térnek nyugovóra!
Commenter
Muszáj mindig valaminek az évének lenni? Volt itt már elrugaszkodás éve, családok éve, most meg a sportolók éve. Meg is érdemlik, hiszen az élsportolók zöme különösebb gond nélkül beállt a fidesz és orbán mögé. Meg is kapják a jutalmukat. Mint minden nép nemzeti vezető orbán is a saját rendszerét szeretné fényezni, az országot "még erősebbnek" mutatni mások emberfeletti évtizedes munkán alapuló teljesítményén keresztül a javára, és olimpiáról álmodik, amikor az ország a csőd, a semmi szélén tántorog. Itt ahol naponta lerohad a tömegközlekedés, itt akar olimpiát rendezni? Az ezredrangú focista aki csak egy focimániás stadionépítő lett?
lampa laz
Hát én leszarom azt a dicsőséget amit az élspot hoz az országnak és nem érdekel senki eltérő véleménye ezzel kapcsolatban. Ne az érmeink alapján kerüljön fel az ország a dicsőség táblájára, hanem a jólét és biztonság alapján, ahol nem halnak bele emberek a nyomorba, ahol megfelelő ellátást kap a beteg, ahol jó iskolába járni, ahol nem utálják egymást az emberek, nem rohad szét alattuk az ország, nem vándorolnak el, nem lopják el a közös vagyont... egy olyan országot szeretnék ahol élni jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.