Az M0-s déli szakaszán pedig torlódások kezdenek kialakulni.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Az M3-as autópályán Vásárosnamény felé, Füzesabony térségében felborult egy személyautó. A 116-os km-nél a külső sávot lezárták, a helyszín mögött lelassulnak a járművek.

Útinform: több főútvonalon is balesetek lassítják a haladást

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Ugyancsak az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán az 51-es km-nél, Hatvan és Bag között két személyautó ütközött össze. Csak egy sávon halad a forgalom, közel 3 km a torlódás.

- Az M5-ös autópályán Budapest felé, Kecskemét térségében baleset történt. A 96-os km-nél sávzárásra és torlódásra készüljenek!

- A 11-es főút és az M0-ás autóút körforgalmú csomópontjában egy műszaki hibás autóbusz vesztegel a körforgalomban, ami jelentősen megnehezíti a besorolást.

- A 74-es főúton, a baki körforgalomnál két személyautó ütközött össze. A 34-es km-nél félpályán engedik a forgalmat.

- Az M0-ás autóút déli szektora az M5-ös felé még többnyire jól járható, de a másik oldalon már torlódnak a járművek. Az M1-es autópálya felé, Dunaharaszti térségében, az 51-es főút csomópontjánál 2-3 km hosszan araszolnak.

- Az M3-as autópályán a főváros felé, Bag és Gödöllő között a 30-as és a 33-as km között munkavégzés miatt kerítették el a külső sávot. A főváros felé tartó, megnövekedett forgalom miatt a munkaterület mögött torlódnak a járművek.

Építkezés

Az M15-ös autóúton átépítették a korábbi tereléseket. A 2-es km-nél lévő 1-es főúti csomópontban pedig megnyitották a korábban lezárt csomóponti ágakat, és így a Rajka felé haladók már használhatják a le- és a felhajtót. Az újonnan kiépített sávelhúzásos terelés miatt azonban a szlovák határ felől érkezők nem tudnak lehajtani a csomópontban, illetve az 1-es főútról sem lehet már felhajtani az M15-ösre, az M1-es autópálya felé. Kerülni az M1-es autópályán Hegyeshalom felé továbbhaladva lehet, és a 168-as jelű csomópontban tudnak visszafordulni a Győr felé tartó oldalra.

A 14-es jelű rajkai csomópontban nincs változás, ott a szlovák határ felé haladók Rajka felé továbbra sem tudnak lehajtani, és onnan az M15-ös autóútra felhajtani sem lehet az M1-es autópálya irányba. A javasolt terelőutat táblák jelzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.