Nem nyugszanak a kedélyek, tovább üzengetnek egymásnak a főváros vezetését megcélzó jelöltek. A baj ezzel az, hogy Tarlós közben hátradőlve kávézgat... Most akkor ki a Fidesz-játékszer? Puzsér Róbert közösségi oldalán – ahogy ez mára szokássá vált – nyilvános bejegyzésben alázta Karácsony Gergelyt, akit a budapestiek ellenzéki főpolgármester-jelöltnek szavaztak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Puzsér, az is hülye, aki téged emberszámba vesz!
Persze kampánypénz van bőven, a mi adónkból nagyon bőkezű puzsér gazdaállata!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@bencemacska: ez egy olyan megmondóember aki pont a saját visszalépésének köszönhetően még inkább nyeregben érzi magát a beszólogatást illetően.
bencemacska
@Commenter: ma, 12:55
Ő miatta lett két fordulós az előválasztás. Ő ragaszkodott ahhoz, hogy csak azután legyen az előválasztás, ha neki már kész a programja, és megfelelő idő volt a kampányára is. És korlátlan legyen az internetes szavazás lehetősége.
A második kivételével minden kívánságát teljesítették is. Így az előkészített "sorozatlövő" számítógépek munka nélkül maradtak!
Ezek után milyen bőr van a képén, csizmatalp?
Commenter
@bencemacska: olyan, mint a pártté, amelyik támogatta (volna). Az lmp vergődése is olyan mint Puzséré. Karácsony Gergely már legalább tett valamit Zuglóért, az ellenzékért. Puzsér mit tett Budapestért? Nem láttam pl. önkéntesként segíteni semmiben sem.
Commenter
@bencemacska: párté, bocs, gyorsan írtam
bencemacska
@Commenter: ma, 15:09
Én a Hír TV Sznobjektív című műsorának pár adását láttam, de hamar befejeztem, mert nagyon unszimpatikus volt a műsorvezető is, meg a szövege is. Lemondtam róla.
Utána akkor találkoztam a nevével, amikor jelölte magát főpolgármesternek. A véleményem továbbra is: ő AZ ÜVÖLTŐ DERVIS.
Commenter
@bencemacska: Egy olyan párt nevében üvöltözik, amely ma már be sem jutna a Parlamentbe, és az EP választás utáni kudarc után is, meg a sorozatos belső botrányai után is kétségbeesetten próbál túlélni a háttérvagyonnal és azzal hogy ellenzékinek állítja be magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.