Természetesen egy ellenzéki akasztotta ki.

Kövér László nyugtatót kért az egyik képviselőnek a parlamentben

A parlament hétfői ülésén felszólaló Varju László (DK) szerint segíteni kell a devizahitel-károsultakon, tűrhetetlen, hogy hetente 60-80 családot tesznek ki az utcára. Elmondta,

a devizahitelezést még az Orbán-kormány tette lehetővé 2001-ben és hiába figyelmeztetett 2005-ben Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök a kockázatokra, a saját otthon után vágy sokakat elcsábított.

A képviselő szerint súlyos felelősség terheli a bankokat, továbbá bírálta a Kúriát is. Azt mondta, követelik, hogy a kormány mondja fel Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal kötött szerződést, a Nemzeti Eszközkezelőn keresztül tegye lehetővé, hogy a fizetésképtelen családok bérlőként lakásaikban maradhassanak, és hogy terjesszék ki a családtámogatást a gyermekes nem fizető családokra, hogy azt az összeget a bedőlt hitelre fordíthassák.

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára emlékeztetett arra, hogy 2002-ben még volt egy lakástámogatási rendszer, amelynek révén kedvezményes forinthitelekhez juthattak az családok. Ezt a szocialista kormányok eltörölték, közben a jegybank aktív segítségével a forint alapkamatát is megemelték, így a forinthitelekhez felelősen gondolkodó család nem tudott hozzájutni.

A világgazdasági válság kezdetén, 2008-ban Gyurcsány Ferenc nem tett semmit

- hangoztatta. Elmondta, 2010 után azonban bevezették a kilakoltatási moratóriumot, felállították az eszközkezelőt, elszámoltatták a bankokat, lehetővé tették a végtörlesztést, bevezették az árfolyamgátat. Ezeket az intézkedéseket a DK nem támogatta – idézte fel.

Az államtitkár felszólalása közben

Kövér László a bekiabáló Kunhalmi Ágnesnek (MSZP) azt mondta, egy pohár vizet kér a képviselőasszonynak, "meg egy nyugtatót".

Majd azt kérte az ellenzéki képviselőktől, hallgassák nyugodtan az államtitkár felszólalását.

(MTI)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Tehát Kövér, mint az országgyűlés elnöke nem gondolja, hogy egy közönséges paraszt és a pártatlanság látszatára sem ad? :) Persze tudjuk, hogy a mostani egypártrendszerben menő tahó, bunkónak lenni. Nem lesz mindig így szaros szájú elvtárs-fajtárs, addig éld ki magad!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
desir62
Eva Kovacs: a faszbukon, húzz anyádba, olyan buta vagy mint a durbincs meg a shikari, nem lehet, hogy rokonok vagytok?
szaboria1
Völner!!
A rinocérosz is csodálkozik, hogy lehet még tőle is vastag bőr valakin.
szaboria1
@Cincinntatus: Látszik nem vagy tisztában a pénzügyekkel. Ugyanis amikor Orbán és Járai bevezették a deviza hitelt akkor Ők a bankokkal is kötöttek egy szerződést. A bankoknak az volt a célja, hogy a deviza hitelt adja el. Én 2003-ban vettem fel hitelt de forint alapút mert értettem a pénzügyekhez. De az akinek erről fogalma sem volt az sajnos a banki ügyintézőre hagyatkozhatott. Amennyiben euróba vették volna fel és nem svájci frankban akkor jobban jártak volna. Én is 2007-ben átváltottam a forint hitelemet euróra így az annak kamata miatt jobban jártam és havi 10000.-ft lett kevesebb.
Summa sumárom az Orbánék a felelősek.
tudode
Valójában a 2012-es ALKOTMÁNYOS PUCCSOT követően ALKOTMÁNYOS VÁLSÁGBAN fúj egy követ jelenlétükkel az ellenzék "is"
.
Ha nem a saját érdeküket néznék, NEM VENNÉNEK RÉSZT ebben, a velük együtt több millió állampolgárt megalázó KETTŐEZERTÍZELŐTTIZÉSBEN, saját magukat is megalázva ezzel a tébolydával!
RonaGyuri
Ebben tényleg van valami

a párt központi napilapja szerint

„Nyugtatót Kunhalminak, segítséget Szabó Tímeának!
Kövér László elemében volt.”
Hmm, elemében volt??? Mit is akartak ezzel mondani? Egy hozzászóló szerint: „Arra mondják, ha valaki ott, ahol éppen van, nagyon jól érzi magát. Például a hal a vízben. Ha kiveszed, nincs az elemében, mert neki az eleme a víz és nem érzi magát jól. Ha meg visszadobod, az elemében lesz... de átvitt értelemben mindenkire igaz ez. Valaki hazatér a falujába és elemébe érzi magát megint...”!
Az már csak hab és/vagy cseró a tortán, hogy mindezt a „POSZT-TRAUMA” című rovatban tették közzé! =))
Bár az igazat megvallva nem hiszem, hogy Köteles Laca csak a posztjától ilyen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.