Csomagban, rövid határidővel értékesít ingatlanokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő.

Ha van pénze, most licitálhat állami ingatlanokra

Alig több, mint egy hét alatt különösen nagy értékű állami ingatlanokat értékesít a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő – írta meg a Forbes. Az MNV három csomagban kínál online árverésre ingatlanokat.

A legdrágább az Andrássy úti csomag. Ebbe beletartozik a MÁV egykori vezérigazgatóságának épülete, a kikiáltási ár 7,9 milliárd forint. Egy 3,5 milliárdos lakásfejlesztő csomagban hat budapesti épületet, egy fertőszentmiklósi volt laktanyát, egy gárdonyi beépítetlen területet és egy megyaszói ingatlant kínálnak. A harmadik, 1,1 milliárdos, szintén lakásfejlesztő csomagba pedig egy sashalmi beépítetlen terület, egy angyalföldi családi ház, egy sashegyi ház, valamint egy Nyugati pályaudvar melletti iroda került.

Az MNV azzal indokolta a csomagban értékesítést, „hogy a korábban sikertelen értékesítési kísérletekben el nem kelt ingatlanok, és az egyértelműen alacsonyabb értékesítési potenciállal bíró ingatlanok is gazdára találjanak”.

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
@Eladott Ország: Szerintem, ő és Tiborcz már előbb tudta, mint mi.
namihami
@CsipkeRózsa: Sőt, a jobbakat már ki is mazsolázták.
Ami maradt, az csak a parasztvakításra kell.
Eladott Ország
@namihami: "Ne mi nyerjük a legtöbbet" – mondta Orbán még a korábbi kormányzásakor a jegyzőkönyv szerint (szőlőbirtok, Sárazsadány, a kft. nem-taggyűlésén).
Ne mindig mi nyerjünk – mondhatta szerényen Simicska. Túl sok volt mostanában a Közgép-balhé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.