"Karácsony Gergely előbb Zuglóban mutassa be tudományát!" – így reagált a Fidesz arra, hogy az MSZP-Párbeszéd főpolgármesterjelöltje azt ígéri, ha megválasztják, akkor a főváros létrehoz egy úgynevezett Budapesti Tudományos Akadémiát.

A Fidesz a parkolás ingyenessé tételét követeli Karácsony Gergelytől, amíg "nem tesz rendet" Zuglóban
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: mielőtt Karácsony Gergely tudományos akadémiák alapításába kezd, előbb Zugló polgármestereként

"tegye végre rendbe" a kerület ügyeit. Tegye ingyenessé a zuglóiak parkolását, mindaddig, "amíg nem rendezi a parkolási káoszt, amit ő okozott a kerületnek"

– sorolta a Fidesz, amely szerint "Karácsony Gergely alkalmatlansága minden egyes nap milliós kárt okoz a zuglóiaknak".

"A Magyar Tudományos Akadémia működése biztosított, több kutatás lesz több pénzből" – szögezte le közleményében a Fidesz, hozzátéve: a 2020-as költségvetésben 32 milliárd forinttal tovább növelik a kutatás-fejlesztés és innováció támogatását.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az ötlet jó; amit nem tudtok tisztességesen megoldani azért ne kapjatok pénzt! Már régen éhen döglött volna az egész bagázs! =))
tothjani
Na igen nálunk a Fidesz eltörölte a Lakásadót mondván hogy nincs is rá szükség, igaz előtte 1 évvel 30%-al akarták emelni, majd kiegyeztek 15%-al.
Ja hogy közben a város nem Fideszes polgármestert választott !
Vagyis most legyen ingyenes a parkolás, de ha a Fidesz lesz ott akkor az árakat a duplájára emelik !!
jesz
ha ingyenes lesz a parkolás Zuglóban, akkor karigeri és cimborái miből fognak megélni?
kereső
@Horizont: Az hagyján, hogy esetleg tarlós megy! De orbán az alaptörvény általános!!felülvizsgálatát-és átdolgozását attól tette függővé, hogy a fidess megtartja-e Bpestet. Szájer-és a team már dolgozik a gránitszilárdságún- és a fentiekből arra következtetek, hogy valami nagyon nagy gazemberségre készülnek, és az csak akkor megy át, ha Pest a fidess kezében marad.
desir62
Az összes fitymaszos polgármester is tegye ingyenessé, járjatok elől jó példával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.