A kormányinfón is téma volt, hogy miért nem elég az Orbán kormánynak, hogy csak a 70 milliárd 90 százaléka felett diszponálhatnak. Hollik István és Gulyás Gergely szerdai kormányinfóján is szóba került, hogy a magyar kormány továbbra sem tud megállapodni a norvég kormánnyal a 70 milliárdos Norvég Alapok kiosztásáról. A kormányinfóról beszámoló 444.hu azt írja, Gulyás szerint a megállapodást az nehezíti, hogy a norvégok ragaszkodnak Soros György különböző civil szervezeteinek támogatásához, a kormány pedig a teljes összeget akarja.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez már akkora baromság, hogy egy kevés is hozzá! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Kormányzati pas de deux

Ez már akkora gátlástalan baromság, hogy egy majom már kevés is volt hozzá

Valószínű nem függetlenül attól, hogy kiderült Orbán eredménytelenül acsarkodott a norvégoknál Trump-nál, a szerdai kormányinfóján is szóba került, hogy a magyar kormány továbbra sem tud megállapodni a norvég kormánnyal a 70 milliárdos Norvég Alapok kiosztásáról.
Hollik István és Gulyás Gergely egymásra licitálgatva osztotta az észt:
Azzal indokoltak, hogy „a megállapodást az nehezíti, hogy a norvégok ragaszkodnak Soros György különböző civil szervezeteinek támogatásához”. Amiről elve kiderült, hogy mindössze arról van szó, hogy „Megállapodás azért nem születik, mert Norvégia csak a pénz 90 százalékát tenné egyenesen az Orbán-kormány zsebébe, a maradék 10 százalékot viszont egy kormánytól független intézményre bízná, hogy az ossza szét a magyar civilek között”!
Amit ezek a gátlástalan trógerok persze úgy adtak elő, hogy: „a norvégokkal való megállapodást az nehezíti, hogy azok ragaszkodnak Soros György különböző civil szervezeteinek támogatásához, a kormány pedig a teljes összeget cigány felzárkózásra akarja költeni.”.
A hablatyolás közben kicsúszott egy érdekes dolog is: „a magyarországi cigányság felzárkózására elköltött pénzek lényegesen hasznosabbak, mint Soros György különböző egyéb forrásokból is elég jól élő szervezeteinek a támogatása”.
Nos hic & nunc lépjünk át elegánsan azon az „apróságon”, hogy érvényes bírói ítélet szól arról, hogy ártunk és qurmányunknak ne sikerült igazolnia a norvég pénzek és a Soros kapcsolatát, valamint arra sem, hogy nem igazán comme il faut a cigány szó használata ilyen contextusban, koncentráljunk a mondat első felére. Annak kivételesen pontos megfogalmazására: a roma felzárkózásra költött pénzek hasznosságára. Igen számukra igencsak hasznosak az ezen a címen eltapsolt pénzek, lásd a drága jó Farkas Flóri által ellopott pénzek! =))
justhpeter
@RonaGyuri: Mit mondjon mégis ez a két tróger ? Ismerje be az eddigi disznóságaikat ? Lemond 63 milliárdról csak azért, mert hetet nem ő oszthat ki a csókosainak. Lássuk be ez komoly pénzügyi tudásra és a jó gazda gondosságára utal. Sajnos a komplett kormányzat ezen a tolvaj szinten van. Korábban bizonyítottak a manyup ellopásával, pár napja pedig az Akadémia vagyonának magukévá tételével.
simmering73
"A hazaárulás tipikus esete történt, amikor Orbán az amerikai elnöknek üzletet, sok százmillió dolláros fegyvervásárlást ajánlott, ha segít abban, hogy magyar civilszervezetek ne kaphassanak közvetlenül pénzt a Norvég Alaptól. Orbán Viktor egy összeesküvésre tett kísérletet saját polgárai ellen, magyar emberek által létrehozott, közcélokat szolgáló, jótékonysági tevékenységre alapított civilszervezetekkel szemben. Orbán arra kérte Trumpot, hogy intézze el, a Norvég Alap csak a kormányon keresztül támogathasson bárkit, a támogatottak körét Orbán határozhassa meg, cserébe egy hatalmas fegyverüzletet ajánlott."
nepszava.us/orban-uzletet-igert-a-magyar-civilek-kinyirasaert-cserebe/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.