Az Audi Hungaria eredményeiről és terveiről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök és Bram Schot, az Audi AG igazgatótanácsának elnöke csütörtökön Budapesten, a Karmelita kolostorban – közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

Orbánnál járt az Audi

A megbeszélésen Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, Borkai Zsolt, Győr polgármestere, Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) elnöke, valamint Peter Kössler, az Audi AG igazgatótanácsának termelésért felelős tagja és Achim Heinfling, az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke is részt vett.

Bram Schot a kinevezése óta most tárgyalt először a magyar kormány képviselőivel. A személyes bemutatkozás után ismertette Orbán Viktorral az Audi Hungaria eredményeit. A megbeszélésen szóba kerültek Magyarország mint beruházási célpont versenyképességének a cég számára fontos szempontjai is – közölte a sajtófőnök.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Szerintem több támogatást kérnek a magyaroktól, mert igen szegények!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak húgy...: (12:57) De addig is, amíg itt vannak az autóösszeszerelő üzemek, megtanulnak a magyarok személyautót gyártani! A beszállítók már most is magyarok. Dél-Korea is így kezdte, olcsón szerelt össze japán autókat...
És hamarosan olcsó, saját márkáik lettek...! - nemcsak autókból!
csak úgy....
@verőce21: azt hittem,hogy a magyarok csak a stadion építésre koncentráltak :)
eladható ,olcsó zöldséget nem tud termelni az ország és te magyar autógyárakban gondolkozol? végül is a te dógod ...,álmodozni szabad.
hallom,még mozarellát is tudtok gyártani,mit mond majd erre a salvini et ,föleg a csóreszolt rezept miatt.. :)
autót is csak hozott anyagból tudnátok "gyártani" ,ha csak nem valami trabi félét !? táv pöfögészeti tova lötyögöt :)
csak úgy....
@durbincs: szerinted, irigyel téged valaki a rettentö nagy eszöd miatt?
tulipan
Ej Te agyatlan@durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó kolomár, Te vagy a legócskább rongy, narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula dög? Jah, bocs nálatok, ott a bányába nincs is avar ? csak Denevérquano, meg lóvizelet? ? Te lóganyéarcu ?
Lepényleső
...csakhogy nem Nokiás dobozzal,hanem egy jól megrakott vagonnal?
tulipan
@durbincs: @durbincs: Ej Te, sötét senkiházi@durbincs: Te idióta, bunkó, BŰZÖS, ROMÁN, narancsos szarnyaldosó, vizelet szipókázó ? Te vagy itt is, a legócskább rongy, TE narancsos-orbán seggnyaldosó, Félfarok, ott a ploesti denevérszaros , húgytól bűzlő, éjsötét bányakecód mélyén? Hiszen mindenki előtt köztudott, hogy haverjaiddal, Shikarival, Verőce21-el, na meg persze a Csizmás Konddal ott voltatok az Úz -völgyébe volt székelykaput betörni-kopjafákat kihúzogatni -levizelni az ottnyugvokat ?... meg még sok más velejéig gonosz, hozzátok hasonlóan narancsos haverjaitokkal együtt? Persze, hiszen Ti vagytok a Temetőeldözerolok ? +a Bánya-lárvák, és persze a szájjas-májas veloszipéd-bánya-rém-hősök ? Mond mán Te szarkupac, ugyan mért is hápogsz mindig akárhányszor csak lehuznak ? + ugye, mert nektek mán még, a csatorna is bedes ? Hülyécske, bunkó jó nektek ugyi, gyermekekre támadni és őket bántalmazni, pimasz pedofillok!Ócsán már a kocsmába dárcozzák a kifüggesztett pofázmányodat ?(Tudod, román, szaros pofájú: magyarul a múlt időt 2 TT-vel jelőljük!))Hát, te hát aztán jó sokat nézted az Echo-tV-t az este ? a narancsos havejaid is annyira megvetnek, hogy folyton levizelnek ? hiába is állsz kicsit arrébb ? mert akkor meg a zsebeidbe mennek a vizeletsugarak?Menjél már, gyagyás dugjál meg egy villanyoszlopot,ha már a kecske menekül előled, ha egyszer megint előkapartak a nyári avar alól ? Te bezzeg TAHÓ kula ! Te meg folyton lecsigázod azt a lógyanyés szádst ? valahányszor csak-lehúznak ? Még méltatlankodsz ? Te kula?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.