Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a Székesfehérvári Törvényszék szerdán azt a szabadbattyáni nőt, aki tavaly tavasszal gyógyszerrel megölte a férjét, N. Károlyt. Legkorábban 25 év múlva szabadulhat, akkor is csak feltételesen.

Először szex közben vízbe akarta fojtani, aztán megmérgezte a férjét: legkorábban 25 év múlva szabadulhat

Az asszonyt, N. Évát előre kitervelten, nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt ítélték el. Vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett, az ügyésznek három napja van nyilatkozni. A nő a másodfokú határozat kihirdetéséig letartóztatásban marad.

Az asszony régóta fel akarta bontani a házasságukat. Szerette volna, ha férje a közös otthonukat elhagyja, ahol a nő új szerelmével élhetett volna ott tovább. A későbbi nyomozásból kiderült, hogy a nőnek ekkor már kapcsolata volt egy 16 évvel fiatalabb férfival.

A bizonyítékok hatására a nő végül bevallotta tettét: elmondta, hogy egyszer szexuális játéknak tettetve próbálta vízbe fojtani Károlyt. Végül a gyilkos feleség vitaminnak hazudva adta be a halálos mennyiségű tablettát a férfinak, aki az életét vesztette.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Már a szex is öl, butít? Vajon mit gondolt a pasi, hogy dugás közben miért nyomja az asszony a víz alá? Egy új figurának gondolta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.